Gravidute & Mamici de Iasi (36)
Raspunsuri - Pagina 11
Celia spune:
Diana, multumim.
Michelle, eu una n-am auzit pana acum de unasyn... noi deja a fost dna doctor si a scos salbutamol(i-a dat ceva reactii adverse Andreei...) si nurofen , i-a bagat prednison caci respira foarte greu...deci am ramas pe augmentin si prednison...sa vedem... ca va veni maine la amiaza sa o vada din nou. Sper ca va fi bine ca altfel cica spitalul ne asteapta....
Mamici dar ce intalneli faceti voi cu bebici in Copou... Sa va fie de bine iesirile, ma bucur pentru voi.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mihamora spune:
Diana - nu siminiceanu, am fost la policlinica Sf Maria, un medic de acolo, si data trecuta cand a fost racit dr de familie tot unasyn ne-a recomandat.
Celia - of, mititica,sa speram ca o sa ii treaca cu medicamentele astea si sa nu fie nevoie de spital.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
uite tortul ![]()
POZE 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
uite tortul
Ufff...credeam ca nu-l mai scoti.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mihamora spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by mihamora
uite tortul
Ufff...credeam ca nu-l mai scoti.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
I-am dat acum antibiotic si a vomat tot, ii dau din nou?
POZE

addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by addiana
noapte buna fetelor! sa avem o zi frumoasa maine!
Ma miram eu ca te-a prins ora asta prin zona.
Noapte buna!
ei uite ca sunt si mai tarziu!!
am vazut si eu in sfarsit un film...dar cred ca mai bine dormeam!!!
michelle frumos tortul, mai ales ca n-are gelfix!!!
cu antibioticul nu stiu ce sa zic daca l-a vomitat!!!
banuiesc ca e prima data cand ii dai unasyn, adica data trecuta cand ti-a recomandat dr de fam parca nu i-ai dat antibioticul. nu e bine sa-i dai acelasi antibiotic la distante mici! cred ca exprimarea mea lasa de dorit la ora asta!!!

la sf maria la ce doctor ai mers? in rest ce simptome are domi? multa sanatate in continuare!
ma bucur ca te-ai simtit bine de ziua ta si ca ai primit si cateva cadouri!

addiana spune:
quote:
Originally posted by Celia
i-a bagat prednison caci respira foarte greu...deci am ramas pe augmentin si prednison...sa vedem... ca va veni maine la amiaza sa o vada din nou. Sper ca va fi bine ca altfel cica spitalul ne asteapta....![]()
off celia...ati ajuns la prednison!!! si il inghite? cred ca sunt cele mai oribile pastile!!! offf, multa sanatate!
p.s. salbutamolul se da si sub 2 ani?
bolnaviorilor sa va faceti repede bine sa ne vedem in copou cat mai repede si cat mai multe mamici cu copilasi!

ralu pe unde umbli?
va las
pe dimineata!si acum gata ,

mihamora spune:
Diana - data trecuta nu i-am dat antibiotic, am inteles ce vrei sa spui.Multumesc pentru sfaturi. I-am dat din nou medicamentul dupa ce a varsat.Palade Georgeta e dr la care am fost.Tuseste mult si face febra pana in 39.
Multumesc pentru aprecieri.
POZE 
addiana spune:
neatza!
haideti ca fac alta
ca aia care am lasat-o as'noapte s-a racit!![]()
off tusea asta... sa se faca repede bina puiutii vostri! 
azi e zi de copou, nu-i asa?
ghinetz spune:
Diana, pot sa iau portie dubla de cafea? Sunt cam zombi in dimineata asta si nu stiu de ce. De fapt...lui Victor ii ies dinti, iar Stefan...Of! In fiecare dimineata gaseste un motiv de alintatura: daca nu e ca nu vrea sa se trezeasca, e ca nu vrea la gradi, sau ca vrea sa mearga in tricou, sau ca nu mananca, sau...
Azi e o zi frumoasa. Nu stiu insa daca ajung in Copou. Mi-e imposibil cu programul amandurora. Poate in we.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"