Gravidute & Mamici de Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Multumim mult celor ce ne-au felicitat ieri. Daca nu erati voi nu prea simteam ca e ziua lui, ca daca l-am sarbatorit in we...Si, se intelege, pentru ieri am sarit tortul cu caramel.

Michelle, pentru bolnavior. Aveti grija de voi. A! Tortul e bestial! E diplomat sau reteta Mihaelei de bomba cu portocale? Si despre cadouri...nu dai detalii?

Irina, ce bine ca aveti tzara aproape!

Raluca!!!

Celia, tu ce mai bucataresti bun?

Diana, sa inteleg ca nu ti-a placut filmul? (mi-e dor si mie sa vad un film bun. Cica e la mall ultimul al lui Caranfil "Restul e tacere". Ce as vrea!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by addiana

pai emma cred ca ar trebui sa-i cumperi o gecuta pentru vremea asta! de-acum nu cred ca mai merge fasul, eventual doar in serile sau diminetile mai reci!!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Bun deci geaca....si la picioruse? un pantalon mai gros si atat? sau sa-i pun si ceva pe dedesupt?

Azi e miercuri. Mai e putin putin si-l revedem iar pe tata.Yupiiiii! E atat de trist la telefon...abia asteapta sa ne vada.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Stie cineva pana la cat e deschis la "piramida lui Dubet"?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, da un telefon. Uite site-ul lor www.primaria-iasi.ro/content.aspx?item=1792" target="_blank">aici

Imi pare rau, nu stiu.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Saru-mana Oana!

Cica azi nu au program de depuneri! Inseamna ca tre sa-l mai duc si maine pe Robert la bunica.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oana poti sa te servesti cu cata cafea vrei, am facut o oala plina!!!! si eu sunt zombi...m-am culcat pe la 3 iar de la 5 raisa a inceput cu smiorcaieli...iar la 6 era in picioare, n-a vrut sa mai doarma!!!

emma, o pereche de pantaloni nu prea grosi-adica fara captuseala si o pereche de ciorapei (hamletei) eu de-ajuns! cum scrie la carte: e bine sa imbraci copilul cum te imbraci si tu, dar daca e inca bebe si nu face miscare ii mai pui ceva in plus (o bluzita, un ciorapel)

miha daca pleci de pe-acum sigur gasesti deschis!!!!
acum serios...banuiesc ca depinde unde exact ai treaba, la ghiesee, la caserie...etc. la ghisee au program ba dimineata ba dup-amiaza, si nu in fiecare zi parca...

Mergi la inceput

pana scriu eu un mesaj...

adica azi esti fara robert? esti semi-domnisorica!!!

cine merge in copou mana sus!

Mergi la inceput

quote:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:

vad ca ai ridicat doua mani! si pentru amira, nu-i asa?

kriss, te gasim la lei?

daca miha nu vine cu robert n-are rost sa mai mergem sus de tot... si sa fiu si eu mai aproape de casa ca daca raisa e treaza de la 6...

Mergi la inceput

La ce ora? La 12 juma?

Vine si Simona!

Mergi la inceput