Gravidute & Mamici de Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Michelle,sanatate multa lui Domi. Copiii nostri "se tin de mana" cu racelile astea...Andreea are bronsiolita cu muuulti mucusori incercam cu tratament cu antibiotic...sper sa-i treaca...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Eu pana acum am fost norocoasa cu Iustina. Desi am fost cu totii raciti foarte tare de vreo 2 ori iarna asata ea nu s-a molipsit deloc.
Un de la noi pentru bolnaviori! Sa va faceti bine cat mai repede!

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Irina, multumim. La noi, e cercul vicios cu Andrei la scoala.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Diana, kriss, Irina,Celia, va multumesc mult de tot pentru urari

Celia - si domi tot bronsiolita are ,ce antibiotic ii dai ? Multa sanatate si un sa se faca repede bine.

Bravo Iustina!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Diana, multumim. Ce-ti mai fac zgatiile?
Miha, scumpici copii ai si Robertel e dragut si amabil cu musafirii...De placinta nu mai spun nimic...
Oana, imi pare rau ca soacra ta te indispune cand vine cu comportamentul ei...poate ar trebui sa-i exemplifici cum se comporta niste bunici adevarati....nepotii sunt de importanta maxima .
Monica, imi pare rau ca Vlad are varsat de vant si v-a lua si Andrei...e greu cu doi baietei energici. Bine ca ai scapat cu ora de miercuri.
Ralu, Any, Irina ce va "gasiti" fetelor pe aici...

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Michelle ,multumim. Avem prescris urmatorul tratament: Augmentin 2ml /12h; Salbutamol 1,5 ml/3ori/zi; Nurofen 2ml/3ori/zi. Sper si eu sa-i treaca ...
Si lui Domi sa-i treaca repede. Lui ce-i dai?

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La multi ani ,Michelle !

La multi ani ,Stefan !

Aveti parte de o zi tare frumoasa ! Sa va fie viata la fel de insorita si lipsita de nori ,griji ,furtuni si necazuri .

Lasati smotrul pe alta data ,iesiti afara si va bucurati de soare !E asa de placut !Ehe ,he , eu m-am bucurat din plin .Am stat in gradina si am pus ceapa ,morcov , flori Si Bogdan a dormit la aer si la prins deja soarele .Tigan il fac pina la vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare fetele!
La multi ani fericiti si sanatate multa! MICHELLE si STEFAN!
Fetele si noi tot de mucusori ne plangem de o saptamana si jumatate. Sambata noapte nici n-a putut dormi ca nu putea respira si ieri am fost la control si a zis ca e o rinita alergica. Ne-a dat Aerius antialergic si Favitusin pt fluidizat secretiile... si de pus in nas.... si batista bebelusului in continuare, ca scatem de trei ori pe zi cate o galeata de muculeti.
sanatate multa si la ceilalti bolnaviori.
La mai multe lunite pentru sarbatoritii de ieri:
Iulius Teodor de Alinus_25
Amalia Maria de Danyelle005

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

celia inca nu v-a trecut raceala? offf...insanatosire grabnica! tuturor bolnaviorilor!
fetele vad ca sunt bine, mai au din cand in cand cativa mucisori curgatori, mai mult cand iesim afara (si eu la fel...doar afara, cred ca de la vant!!).

noi am fost in copou cu miha, robert si amira, si cristina, sotul si amalia...o sa pun si poze- bineinteles ca am facut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by gabiarama
Am stat in gradina si am pus ceapa ,morcov , flori Si Bogdan a dormit la aer si la prins deja soarele .Tigan il fac pina la vara

te invidiez!!!... pe toate care stati la casa si aveti curte unde sa plantati ce vrea inimioara voastra!!!

ce frumos ca l-a prins soarele pe bogdan... abia astept sa vina vara sa ma fac si eu "tiganca"....

pozele inca se incarca... merge greu webshot-ul!!!

Mergi la inceput