Gravidute & Mamici de Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Michelle!!!

Sa-mi traiasca si mie baiatul! Si sa depasim perioada asta, ca e o perioada tare nasoala. Parca as avea in casa un adolescent mic, asa greu ma inteleg cu el in ultima vreme. Trebuie sa fac ceva si nu stiu ce. Acum ii tot bag asta cu trebuie sa te porti ca un copil de 5 ani", dar tot degeaba. Azi dimineata a fost extrem de morocanos, de alintat. Parca ma incearca sa vada, cat rezist. E un copil tare bun, in fondul lui, dar trece acum printr-o faza ciudata. Si s-a nimeirt exact de ziua lui.

Asa, acum m-am plans. (ca mie nu mi-e rusine, voi stiti deja asta) Ce urmeaza? A! Tortul!!!! Cafeaua! Shampania! Tzuica de pere! (pentru cineva anume, nu spun cine, persoana importanta)
Va pup si va multumesc ca va ganditi si la puiutul meu azi.

Michelle, poate bem odata impreuna o bere pentru un 11 martie frumos! Si sanatate lui Domi.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nonna, mama, nu trimiti tu niste harnicie si la Iasi? Ca eu sunt terminata, nu mai am chef nici sa strang paturile. Si tu...la 7 dimineata vorbeste deja de supa, de pilaf, de friptura.... Cred ca vizita soacrei m-a extenuat de tot. Si v-am ami spus ca are si sotul un program semestrul asta de coma!!! Pleaca dimineata si vine seara la 9. Are zile cand are 10 ore (5 laboratoare). Azi are un curs si abia mai vorbea, ca e racit si ragusit. Cum l-o tine nu stiu. Si cand vine acasa, e nervos - e obosit - si numai de copii si de mine n-are chef.
(Mai, eu fac ce fac si iar ma plang. Ba de mine, de copii, de casa, acum de sot. Da ma mai suportati, nu? )

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana zic ca n-ar trebui sa ma pling pentru ca doar asta fac in ultimul timp.Dar sa stiti ca ma pling doar aici pe forum si sotzului.
In rest daca zic ceva mi se raspunde ca eu am ales sa ma intorc la lucru.De parca are vre-o legatura ce fac acasa cu serviciul...la serviciu mai evadez putin.Nu ca nu mi-as iubi copii dar copii inseamna mult mai mult decit draganit si jucaqt cu ei.

Mamei daca-i zic ca mi-e greu zice ca ea a crescut cinci si nu avea nici aia nici aia nici aia si mai facea si naveta 30 km. Deci n-am voie.

Tre' sa fac curat ca vine cumnata(un fel de soacra) s-o ajute pe soacra la stat cu copii si nu vreau sa-mi zica ce greu ma descurc.
Tot eu o fac pe viteaza....

Hai c-am spus tot.

Ma duc sa-l schimb pe Andrei ca s-a kacacit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Stefan sa cresti mare! Oana sa ai parte de multe momente mirifice alaturi de baietii tai!

Michelle!!!

Sanatate lui Domi.

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

La multi ani Stefan!
La multi ani Michelle!
sa aveti parte de multa fericire, iubire, sanatate si tot ce e mai bun in lumea asta!

oana sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!
multa sanatate domi! sa treaca mucisorii si tusea cat mai repede!

miha am vazut si eu bunatate de placinta si de paine...
cum ai facut placinta? da reteta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc din suflet pentru urari Monica, Oana si Simo, va pup.
Domi e mai bine si eu smotruiesc de zor.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI DRAGA MICHELLE!!![s] Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de noroc si iubire!!!

LA MULTI ANI STEFAN!!! Multa sanatate si noroc in viata!!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru sarbatoritii de ieri:

Iulius Teodor de Alinus_25
Amalia Maria de Danyelle005

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

La Multi Ani Stefan!
La Multi Ani Michelle!

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani , Stefan. Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri!
La multi ani, Michelle! Iti doresc de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si sa va bucurati de Domi. .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput