Gravidute & Mamici de Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

quote:
Originally posted by addiana

quote:
Originally posted by tuscut

Intrebare...ce parere aveti de sistemul after-school?

vrei s-o dai pe Iustina direct la scoala??

Da...

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iuhuuuuu...Anybody here?

Va servesc cu o placinta impletita si am fugit la culcare.
Daca doriti si o bucatica de paine aveti aici

Va pup.Noapte buna.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Am ramas in urma tare cu cititul.

Oana - am pregatit doar un tort dar nu cred ca se intampla ceva maine,pentru ca bebe al meu e bolnavior face febra si tuseste, nu e mare febra,am fost azi la dr si ne-a dat antibiotic, si de data asta ii dau ca se simte mai rau decat data trecuta.

Monica - pupam baiatul sa ii treaca repede bubitele.Foarte frumosi baieti, ce frumos se joaca impreuna.

La mutlti ani Amalia!

Wow Miha , ce super e placinta!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI STEFAN!!!SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS SI NOROCOS!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La multi ani fericiti si sanatate multa! Tot binele din lume sa fie pentru voi, MICHELLE si STEFAN!

Mergi la inceput

Saru'mana Raluca!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La multi ani Michelle, sa fii sanatoasa,norocoasa (frumoasa si desteapta esti) sa te bucuri de baietii tai si tot ce mai vrei tu in rest. Domi ia ai tu grija si-i fa cadou mamei o zi linistita.

La multi ani Stefan,sa fii sanatos,norocos,sa cresti mare si voinic,(frumos si desteptesti si tu) sa te iubeasca fetele (si tu pe ele). Oana sa te bucuri de baiatul tau.

Ce sarbatoriti frumosi avem azi.Azi cu siguranta ma voi gindi la voi.
Abia astept sa ne intilnim odata si sa pot veni si eu.Sa treaca varicela si poate va hotariti si voi de-o intilnire ca tot vine caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Daca aveti putintica rabdare acus e gata si supa si pilaful si fripturica.
Aseara mi-a fost lene sa fac mincare si tre sa fac acum caci la 10 plec la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Vai,greu mai e singura cu 2 copii mai ales atunci cind iti propui sa mai faci si cite ceva prin casa(mincare,curatenie).
Ma doare capul de la stres si tot mare lucru nu se cunoaste in urma mea.

Imi doresc sa stau si eu jumatate de ora in curatenie.M-am saturat de jucarii imprastiate,de paturi deranjate,de firmituri.
N-ar trebui sa ma pling dar uneori nu mai pot.

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Nonna, daca iti spun ca te inteleg perfect ma crezi? Si nu neaparat sa ma crezi imi doresc, ci sa iti fie mai usor. Chiar daca suna a egoism, dar uneori ne e mai bine daca stim ca nu trecem singuri prin clipe grele. Sa stii ca si la mine e la fel. Si daca pana acum avea jucariile lui Stefan, acum a inceput si Victor sa arunce din carut tot felul de chestii. Am casa impanzita de jucarele, capace, carti de joc - Pacalici - si ce mai smotoceste el. E ca la nebuni la mine, nici nu imi mai vine sa strang, ca peste o clipa e la loc.

A! Si de unde e asta cu "n-ar trebui sa ma plang"??? Ce? E dovada de slabiciune? Si? Cine a zis ca noi trebuie sa fim super oameni? Normal ca ne e uneori greu, alteori usor...ca traim!!!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by tuscut

Oana tu ziceai ca s-a deschis un centru sportiv pe langa tine...te-ai mai interesat de tarife, program, nr. telefon? Ca daca e aproape de tine e si aproape de mine

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Nu am aflat inca preturi, ca nu am ami fost in plimbari. dar ce am vazut atunci mi-a placut. Arata super bine. Acum sa vedem si cat de scump o fi. Ar fi tare fain sa mergem impreuna!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput