Gravidute & Mamici de Iasi (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Michelle, ce pregatesti bun pentru maine? Fain de tine, o tii tot intr-un chef de pe 8 pana pe 11, ca doar nu are rost sa faci pauza doua zile, nu? (fain ca esti nascuta cu Stefan in aceeasi zi. Chiar ma bucur. Abia astept maine sa te felicit. A! Si am retinut reteta cu telemea si am facut si eu, dar melci. Pun imediat poze)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Daniela, felicitari pentru asa soacra. Oare nu e molipsitor, ca as duce-o pe a mea putin prin preajma. Sau macar la scolit.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Oana tu ziceai ca s-a deschis un centru sportiv pe langa tine...te-ai mai interesat de tarife, program, nr. telefon? Ca daca e aproape de tine e si aproape de mine

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Vai,greu mai e singura cu 2 copii mai ales atunci cind iti propui sa mai faci si cite ceva prin casa(mincare,curatenie).
Ma doare capul de la stres si tot mare lucru nu se cunoaste in urma mea.

Imi doresc sa stau si eu jumatate de ora in curatenie.M-am saturat de jucarii imprastiate,de paturi deranjate,de firmituri.
N-ar trebui sa ma pling dar uneori nu mai pot.

La Vlad m-am oprit cu numaratoarea bubitzelor la 100,are mult mai multe,pe fata putine.Si vrea sa se scarpine,eu il pictam,Andrei plingea.
De cind ii dau astia 4 dinti cam sta mereu in brate.

Nu mai am inspectie miercuri, colega mea va inspecta o ora de dirigentie dar la alta scoala.Deci am scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

Buna fetelor! ce faceti?
Noi o sarbatorim azi pe Amalia, implineste 5luni......ce repede trece timpul, parca ieri veneam cu ea de la maternitate.
mititica abia acum s-a trezit, ma duc la ea ca incepe sa maraie.
fac cinste azi cu o sau

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

multe lunitze inainte!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
Imi doresc sa stau si eu jumatate de ora in curatenie.M-am saturat de jucarii imprastiate,de paturi deranjate,de firmituri.

eu imi doresc ca macar o data cand fac curat sa apuc sa vad toata casa in ordine...deobicei pana termin o camera, in alta se face deja dezordine!!! "mami te lasam sa facem curat in camera noastra! ne ducem sa ne jucam in sufragerie!"

sa-i treaca repede bubitele lui vlad si sa nu-l manance prea tare!!!

cu soacra...nici eu nu ma plang! fetele(nepoatele) sunt pe primul loc si apoi eu si sotul in aceeasi masura zic eu! soacra mea si-a dorit nepotele, avand doi baietii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

avem poze de la botez
Si alte poze cu fratiori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Intrebare...ce parere aveti de sistemul after-school?

Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tuscut

Intrebare...ce parere aveti de sistemul after-school?

vrei s-o dai pe Iustina direct la scoala??

eu am doua prietene care au copii in acest sistem si sunt foarte multumite! dar cred totusi ca e mai indicat doar pt parintii care au un program de munca mai lung!!! stiu ca scoala 15 si 23 au deja acest sistem si parca o sa faca la fel peste tot...dezavantajul e ca vor manca si masa de pranz tot pachetel!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76

avem poze de la botez
Si alte poze cu fratiori

ce interesant e vlad cum vorbeste la telefon!!!!

Mergi la inceput