Rahova sau apropiere(41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! Vrea cineva o fierbinte? Nu va ingramaditi ca e destula, pt. toate fetele!
Noi suntem bine, Dani nu a mai facut febra, ieri a mers la scoala si a obtinut un F.Bine la dictare. A inceput sa scrie f. frumos, mai are mici greseli, de obicei face 4 liniute la "m", sau mai mananca cate o litera, dar asta se intampla oricui. Din partea mea, un brat de d-nei de la after!
Asteptam excursia care va fi pe 29-30 martie, mai e putin, abia astept sa ne mai relaxam, desi prevad ca ne vom intoarce mai obositi decat la plecare.
Am reusit in final sa fierb nautul cumparat acum cateva sapt., acum caut ceva retete, sunt hotarata sa incerc ceva azi...
Va las sa in liniste, va ! Sa aveti o zi buna!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata!
multumim de cafea Vicky
si felicitari lui Dani pt FB..... sa o tina tot asa

Mihnea azi e la circ cu scoala,asa ca nu fac lectii....
aseara am facut propozitii(10) pe caietul de casa apoi le-am trecut pe curat....
am reusit sa scriem frumos,insa a mai gresit la cate o litera ...azi cumparam pic si corectam
ieri nu a vrut sa scrie nimic la semi,ca cica "mi-a zis mami si tati ca nu trebuie sa lucrez nimic pt ca scriu urat "
asa ca doamnele erau suparate ca nu a facut decat sa tzopaie si sa deranjeze pe ceilalti....
de azi are de facut teme si acolo insa doar la mete si pe caietele de semi .....
Doamne cand s-o mai reveni copilu' asta?!

ca sa nu va mai spun ca a vazut scrisa o prostie pe un zid...aia cu M ...si a inceput sa zica in gura mare la banca si pe strada...degeaba ii spuneam ca e o prostie si e rusine ca el radea si mai zicea inca o data....
sper ca pana la urma l-am lamurit....ca daca Doamne-fereste zice si la scoala?!o sa zica Doamna ca noi asa vb in casa
oricum isi mai amintea si mai radea singur si cand il intrebam de ce rade cica "mi-am amintit cuvantul ala cu M pe care n-am voie sa-l zic"

o zi buna sa aveti

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, tare faza cu M. Acum, daca tot stie sa citeasca, o sa aiba ce citi pe ziduri, la noi in cartier nu ducem lipsa. Cred ca e fericit ca a mers la circ. M-as fi dus si eu cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
vicky multam de cafelutza
felicitari lui dani pentru FB-ul de la dictare si la cat mai multe inainte.
aaa...si spor la gatit nautelul
vio si pe tine si pe mihnea...la fel face si alex cand ii zic ca-i o prostie parca atunci ar repeta-o mai mult si mai tare
noi astazi avem serbarea de Paste de la scoala,alex ieri a facut scrisorica pentru catolic (asa am hotarat cu tati sa primeasca si ei ceva simbolic de pastele catolic caci toti copilashii primesc aici) noi am fost ieri prin magazine caci sunt mari reduceri(de Paste) si iepurila mi-a luat si mie o costumatie faina pentru tenis si abia astept sa o incerc astazi pe teren
va pe toate si fug sa mai termin pe-aici
sa aveti o zi buna

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Vladut a inceput sa se obisnuiasca la gradinita. Dimineata imi spune ca nu vrea sa mearga pentru ca plinge, si ca vrea sa stea acasa cu mami si tati. Dar tati mi-a spus ca acolo a mai plins putin de tot azi, 10 secunde si dupa aia a fugit la copii. Si mi se spune ca maninca de 2 zile. Dar nu l-am mai dus eu la gradinita. L-a dus socrul meu zilele trecute si tati azi.

Ma bucur. Cred ca poate nu am scapat de tot de plinsete, dar se adapteaza, ceea ce mi se pare foarte bine.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

bravo simona, ma bucur mult ca s-a linistit vladutz...acum poti sa-ti vezi si tu de treburile tale fara grija ca el plange la gradi pe amandoi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica,felicitari pt noul costum.....inseamna ca acum o sa fii sportiva cu "acte in regula" si o sa dai jos ce ai pus aici ,in tara
Ruxi si Alex cred ca or sa iubeasca iepurasii astia ca la ei or sa vina de 2 ori

Simona,vezi ca Vladutz se linistete?!
el plange din obisnuinta isi repeta poiezia dar in mintea lui se gandeste la joaca....

o sa fie bine o sa vezi....

Vicky cred ca a fost acelasi spectacol
oricum la faza cu scrisul pe pereti ....e cam peste tot,nu numai la noi in cartier....
numai ca acum el citeste cam tot ce vede si mai citeste si in tamvai....sper sa nu mai citeasca prostiutze!

Mergi la inceput

hai ca am editat mesajul de mai sus ca scrisesem serbarea de la gradi varza sunt nu ma obisnuiesc cu statutul de scolar
da vio...cred ca or sa iubeasca iepurashul muuult de tot

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

monica,se poate si mai rau eu si acum ii zic sa fie cuminte la gradi...daca a mancat la gradi

Mergi la inceput

Monica, am spor la preparat naut, dar nu am reteta. Mi s-a pus pata sa fac hamburger de post, am luat si chiflele, dar ma intreb cum fac compozitia In retetele tale apre numai hamburger-ul, prepar compozitia de chftelute? Si ce mai pun? Castraveti murati, maioneza de post, salata verde, cartofi prajiti? Sunt blondaaaa !
Intrebarea e: daca nu le plac alor mei, pot sa-ti trimit par-avion cativa? Macar sa nu mananc singura.
Hai ca la bucatarie... a mea, nu cea de pe forum.
Vio, si eu patesc la fel, il intreb cum a fost, ce a facut la gradi. Inca nu ne-am obisnuit cu ideea ca puii nostri cresc mari .

Mergi la inceput