Rahova sau apropiere(41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vicky, compozitia de la chiteaua hamburgerului de post este tot aceeasi de la compozitia pentru bilutele(chiftelutele) de la falafel
apoi daca nu tineti post intre chifle si chifteaua de naut mai poti pune o felie de cascaval, salata, o feliuta de rosie sau castravete murat, ceapa taiat f subtire, mustar, maioneza, ketchup...

noi am fost la serbare, a fost tare fain decor f frumos(cu multe baloane si flori) copilashii costumati de la scoala(in iepurashi, oua, flori, albinute) fiecare serie ori a cantat, ori a dansat...f frumos...seria lui alex a avut un dans pe perechi...s-au descurcat f bine...au primit oushoare de cioco(pe care alex l-a imparitit cu ruxi) si ea era tare mandra ca i-a dat si ei...iar eu tare mandra de alex pentru "decizia" luata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Monica, multumesc, au iesit f. buni, asa ca nu am ce sa-ti mai trimit par-avion. Cred ca o sa te mai stresez, cat tine Postul.
fetele, va las pregatita...

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

buna fetelor,
vicky, ma bucur ca ti-au iesit buni...sunt f gustosi si chiar ai jura ca-s din carne
si mulram de cafelutza
restul fetelor pe unde sunteti?
pe toate sa aveti o zi minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

sa dau buna seara... dar cui? Bantui singura pe-aici? Mai bine la somnic. Urasc ceasul cand suna la 5 dimineata.
Somn usor!

Mergi la inceput

vicky, mama mia la 5 noi la 7(7 si 10) ne trezim si tot sunt cheauna de somn noroc ca imi revin repede
fetelor da pe unde ati umblat azi?
noi am terminat temele, in we asta avem iar de facut exercitii la dictare caci luni au din nou testare

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Buna dimineata, va astept la .
Monica, bafta la testare(dictare). Votat zambaretii dintre flori.
Eu mai un pic pe-aici si ma apuc de treaba.
Va cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata.....

Vicky,da' matinala esti?
ei eu abia ma trezesc pe la 6.30....da' zau ca pt mine cea mai grea pedeapsa in viata a fost si ramane trezitul dimineata
ieri am avut o zi din alea proaste.....cred ca am avut o depresie asa de primavara...am luat Mn cu B6 si azi ma simt mai bine

noroc ca Mihnea s-a facut copil cuminte si m-am mai linistit si eu.....aseara a vrut sa scrie singur...ma tot trimitea la plimbare, iar eu imi gaseam de lucru prin zona(ca sa nu greseasca)....

deci si tu,Monica tot cu teste?!
de acum pana pe la vreo 18 ani asa asta ne e meseria...cred

va pup si sa aveti o zi buna si un we pe masura...

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, nu ma plang sa ma trezesc dimineata, dar ora 5 mi se pare o ora criminala. Eu incep la 7. De depresii nu ma plang nici eu, ieri imi tot venea sa si zau daca aveam motiv
Ma bucur ca Mihnea a inceput sa scrie frumos. O pt. el si o pt. rabdarea ta! pe amandoi!
Si si restul

Mergi la inceput

buna fetelor,
vicky, multam pentru cafelutza...tare bine imi prinde
vio, daaa...cu testari ne distram
azi alex are liber de la scoala(pentru Pastele Catolic) iar luni testare
aseara iesisem pe-afara si din vorba-n vorba cu niste prieteni am ajuns sa ne facem pofta de mancare si am plecat cu totii la restaurant...gresita miscare caci dupa aceea fiinca am mancat asa tarziu n-am mai putut sa adorm pana la 2 dim
aa...si sa nu uit sa va multumesc pentru voturi fetelor, vicky, vio , andreap

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

, am ajuns acasa cu pungute, sacose si sacosele, am trecut prin piata si acum pregatesc o fasolica verde si supa cu galuste. Le fac de azi, ca daca Dani e liber in wk, sa profit sa stau cat mai mult cu el, sper sa fie frumos afara sa iesim in Carol cu rolele. E singura solutie sa mai slabesc si eu, alergand dupa el.
Va las putin, sa pap ceva, ca am o foame. Multi .

Mergi la inceput