Rahova sau apropiere(41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
vicky, multam de cafelutza...imi vine sa adun cate una de la fiecare subiect la care intru eu...poate macar asa reusesc sa ma trezesc sunt cam daramata de picioare dupa umblatura de ieri
daaaa...la zoo a fost fff frumos, am prins vreme buna(chiar am uitat sa ne dam cu protector solar si aseara eram bronzati toti ca tractoristii)
aici gradina zoologica este pe o arie fff extinsa si este o cimbinatie de gradina botanica cu zoologica...animalutele traiesc in spatii deschise fff mari, cele care au nevoie de bazine au niste bazine mari cu apa curata si se pot balaci in voie) insa...nicaieri nu am sa mai vad gradina zoologica ca la praga(acolo desi era mai micutza aveau toate animalutele pamantului) aici mai au cateva lipsuri insa am vazut ca au si zone in constructie deci urmeaza probabil sa mai aduca...
printre animalute au si doua parculete cu nisip si tot felul de jucarii pentru cei mici deci poti sa stai acolo ore bune fara sa te plictisesti...gasesti tot in interior terase unde poti sa mananci/bei ceva, din loc in loc sunt vanzatori ambulati de sucuri reci, floricele de porumb, bombonele, gume... spre deliciul astora mici.
azi vad ca este innorat, asa ca o sa stam pe langa casa, la un gratarel ceva...
va pe toate si va doresc o Duminica placuta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Cum ati petrecut week-end-ul?
Noi am primit vizita fostei mele colege de banca din liceu, care acum locuieste in Frankfurt. Nu ne mai vazusem de 10 ani de cand am terminat liceul, asa ca a fost o revedere placuta.
Vicky, cum adica se desfiinteaza zoo? Off, ce rau imi pare!
Vio, felicitari pentru vestile bune de la sedinta! Lasa ca cu dezordinea se poate rezolva. Eu sunt super dezordonata dar acum, de cand cu Maria TREBUIE sa ma straduiesc sa mentin o ordine, altfel nu mai gasesc nimic niciodata.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Buna fetelor, va si va doresc o aptamana minunata
pe unde sunteti?
lexi, ma bucur ca te-ai revazut cu prietena din copilarie...super!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna seara. Azi am ramas acasa, Dani a facut febra azi-noapte, acum e bine, presupun ca a fost prea obosit, a fost ieri la o prietena la curte si atat a batut mingea, ca aseara era lat. A fost transpirat, a batut si vantul, dar ce e bine, nu-l doare absolut nimic. Daca la noapte e bine, maine merge la scoala.
In rest, toate bune, maine ma vad cu fetele sa dau banutii pt. Dodo, acum ma pregatesc sa dau o la cosmetica. Nu stiu de ce apa calda a fost oprita azi, asa ca ma asteapta oalele sa pun apa la incalzit sa ma pot spala si pe cap. Si parca vad ca dupa ce-s gata, vine si apa.
Monica, asa cum spui tu e si la New York. Au ei acolo o gradina zoo de-ti trebuie 3 zile sa o vezi cap-coada, Tot cu terase si alte cele... Pe cea din Praga nu am vazut-o, nici macar in poze.
Multi , cobor la coafor.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Pentru cine vrea s-o vada pe Maria cea ranjita, avem poze noi incepand cu asta.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

wow lexi ce a crescut frumushica de mariuta are niste ochisori si sta cu dintisorii la pozat edulce foc...sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa
vicky, sanatate multa lui Dani, sa nu mai faca febra la noapte iar tie "distractie" placuta la sapalat oalele pana la urma la ce salon mergi?
eu m-am tuns saptamana trecut si aseara m-am shamponat(colorat) singura(adica sotul) si arat ca o vanata mi-a iesit cam inchis dar noroc ca-i sampon si se duce repede

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata. Am, ness, capuccino, ceai la discretie. Cine se serveste?
Dani nu a mai facut febra, asadar azi va merge la scoala. Cred ca a facut febra de la oboseala, ca in rest nu-l durea nimic.
Monica, inca nu stiu la ce salon o sa merg, pe la mijlocul lunii aprilie am decis sa merg, ca pana atunci mai creste si parul, e si aproape de Pasti, sa fiu si eu bella.
Vio, cum merge cu gimnastica? Ce mai face Mihnea?
Lexi, dulce si zambareata Mariuca.
Va , va doresc o zi buna, ma apuc de treaba, ca ieri am tras chiulul...

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata,

Vicky multam de cafea....
gimnastica ar merge ea bine ...da'ce te faci cu mancatu'?!
pe o parte dau jos si pe alata pun la loc
Mihnea se descurca mai bine..el nici nu prea mananca deci nu e problema!
ma bucur ca Dany e bine si ca merge la scoala....
Lexi multumesc de incurajari ......
nici eu nu sunt prea ordonata dar cu caietele si cu lectiile eram ....totdeauna mi-am planificat ce si cum sa fac ca sa fie ok...
pupici pt frumoasa Maria

monica,lasa ca e bine si mai deschis...mie imi place si mi-am dorit mereu dar ca sa mi=l fac deschis tb sa-l decolorez mai inainte si nu vreau sa-mi sptric parul...am zis ca atunci cand o sa fie alb ma fac bolnda

noi suntem in "lupte" grele cu lectiile....
am stat aseara pana la 8.30 ca sa terminam...pt ca la semi n-a mai vrut sa scrie nimic de teama ca acasa o sa-i rup foaia (daca a scris urat!)....
si am avut lupte grele nu asa....
ca lectia a citit-o o data si n-a mai vrut.....
pana l-am convins ca mai tb sa o citeasca ca sa o citeasca cursiv am avut de tras....
ba cu frumosul ba cu amenintarile
apoi cu matematica....el vrea sa se dea rotund si le face pe toate in gand dintr-o bucata....la ex. de genul 25-12-6...
le face dar daca nu sunt eu sa confirm ca e bine el nu stie sa se verifice si posibil sa mai scrie si gresit...
are o incapatanare in el ca de catar

dimineata s-a amintit ca mai avea de scris vreo 10 cuvinte pe caiet si pe astea tb sa le desparta in silabe....
cica "mami imi scrii tu?!"
nu i-am scris eu,ca nu vreau sa-l invata asa....eu mai scriu o litere doua....dar altfel nu....
si ametit cum era a scris cuvintele nedespartite in silabe ,,,si dai si sterge si iar scrie.....si iar imi venea sa-i rup foaia(norocul lui ca nu mai aveam timp!)

azi posibil ca doamana sa nu ne mai laude cum a fost ieri cand i-a scris in caiet cu rosu"F frumos!Bravo!"
azi nu mai vedem a fost o data ca niciodata...

pe 2,3 si 4 aprilie s-ar putea sa plecam in excurise sa vizitam manastirile din Bucovina....totul e sa se stranga copii suficienti....
o sa va mai spun..eu sper sa mergem....sa ne mai relaxam...

na, ca v-am scris ca sa nu ziceti ca nu mai vin sa va vad

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Fetelor, am si eu o intrebare, poate vreuna dintre voi s-a mai confruntat cu problema asta. Mariei i-a aparut in urma cu vreo saptamana o galmuta mica, asa, ca o basicuta, in zona anusului. Eu zic ca e hemoroid, desi nu a fost constipata si nu pare sa o doara. Faza ciudata e ca in unele zile dispare si cand sa zic hop, am scapat, iarasi apare. Joi sper sa ma primeasca cu ea la doctor dar pana atunci mi-ar prinde bine un sfat. Am cautat pe aici ceai de galbenele s-o spal dar nu am gasit. Am sa insist insa. A mai avut vreuna din voi astfel de probleme cu copiii?

Mergi la inceput

buna fetelor,
lexi, cred ca dr-ul o sa-ti spuna el mai bine cu ce sa-i dai mariutei sa scape de "bobitza"
ruxi a fost fff constipata cand era mica insa nu a facut nimik la funduletz...in schimb eu am avut asa(dupa ce l-am nascut pe alex) si stiu ca mi-a dat un unguent si sup9hemorzon) parca se numeau
vicky, ma bucur ca Dani se simte bine si a putut merge la scoala pe amandoi
vio si pe tine si pe mihnea, bravo...ma bucur ca ieri d-na a fost multumita...cu putini nervi din partea noastra totul merge bine asa ca trebuie sa ne inarmam cu rabdare
Dory, Mire, cris, simona, raluca, viovio, andreap, andre-ea...mai dati si voi un semn de viata pe toate
noi fetele suntem acasa am gatit si am facut oricne acum ne facem de cap pe-aici iar barbatii sunt la servici
pe toate sa aveti o zi minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput