Rahova sau apropiere(41)
Raspunsuri - Pagina 14
MIRCLAU spune:
buna ziua fetelor
nu v-am uitat dar am fost fff ocupata zilele astea si trista,joi taticul meu de doar 51 ani ne-a parasit si a plecat intr-o lume mai buna speram noi(cancer la colon)asa ca am avut fff mult de alergat si am stat mai mult pe langa el,asta e viata....dar am invatat din asta ca trebuie sa fiu un pic mai nesimtita si sa-mi traiesc mi mult clipa.....
altfel noi suntem bine,andreas deja a inceput cu mutrite la cresa ,ca doar s-a obisnuit acasa....iar eu trebuie sa imi reiau activitatea ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic
ma bucur ca au mai venit si fete noi ca sa intretinem mai bine subiectul,au revenit si cele mai vechi...
eu va las ca trebuie sa fug la treaba,va doresc numai bine si va pupic pe toate fara exceptie,va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine
MIRELA mami de andreas nazdravan
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
offf Doamne...Mire, Dumenzeu sa-l odihneasca pe tatal tau imi pare tare rau... aveti grija de voi si pe tine si pe andi
vio, sanatate lui mihnea sa nu mai tuseasca si sa puteti merge in excursie
Dory, multumim...suntem mai bine
ruxi nu a mai facut febra dar inca tuseste
alex icea aseara ca-l doare urechea...azi cand s-a trezit zicea nu mai are nimik insa am continuat sa-i dau nurofen si sa-i pun picaturi si sper sa nu o apuce si pe ruxi caci se [are ca face parte si "tacamul" virozei
el a mers la scoala si noi fetele am stat acasa, am facut papitza si curat...acum ma duc repede la si fug dupa el la scoala
o z buna tuturor
ps vickyyyy...cum sunteti?
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
sa va salut de seara.
Mirela, condoleante. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe tatal tau.
Monica, Dani e mai bine, nu a mai facut febra, a transpirat zdravan noptile astea, sa vedem la noapte cum va fi, ca maine tb. sa-l trimit la scoala, azi am stau eu dimi acasa si m-a schimbat sotul la pranz, sa pot veni la serv. Maine nu am cu cine sa-l las. Iar pe el nu-l doare nimic-nimicuta, un pic ce-i curge nasul si gatul rosu, atat!
Simona, stiu ca dupa 3 zile de febra tb sa-i dau antibiotic, dar cand am vazut gatul lui, nu am reusit sa mai si gandesc. Pentru imuinizare i-am dat tot felul, si echinaceea, si... si tot degeaba. Zinc ce-i drept, inca nu i-am dat.
O sa merg cu el la un dr. homeopat, sa-i faca o schema de tratament.
Intai sa gasesc un dr. bun.
Va acum si va doresc o seara placuta si o saptamana minunata.
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
vicky, ma bucur ca macar febra nu a mai facut...Doamne ajuta! si sanatate multa, multa de tot
Dory, voi ce mai faceti?
eu l-am preluat pe alex de la scoala zice ca nu l-a mai durut urechea...sper sa nici nu mai apara durerea asta ca nu mai pot
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Sunt la datorie, un pic pe-aici si apoi la treaba. Va las si voua o fierbinte, sa va dezmortiti dupa frigul de-afara. Brrrr, ce vreme. Cum sa nu ne imbolnavim?
Monica, ma bucur ca micutii sunt mai bine.
Va si va doresc o zi buna.
violeta69 spune:
Mire,condoleante!
imi pare tare rau pt pierderea suferita....
cuvintele sunt goale in astfel de cazuri,dar eu sunt aici ...daca ai nevoie... cu orice!
Vicky,Monica,Dory,Simona...
maine plecam...sper sa nu ploua macar
ca de restul ne-om descurca....
va pupacesc si sa aveti parte numai de bine,
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
preda_vicky spune:
Vio, excursie frumoasa, distractie placuta, vreme buna si va asteptam cu forte proaspete inapoi. Multi .
MIRCLAU spune:
buna seara fetelor
va multumesc ca sunteti alaturi de mine,am inceput incet-incet sa imi revin dar abia acum realizez cat conteaza sa fii cat mai aproape de parinti cat inca sunt in viata..........
VIO sper sa ai vreme buna si distractie placuta
MONICA multa sanatate la copilasi
DORY ce mai faceti? nu mai pleci sau ai si fost?stii tu unde....
VICKY daca gasesti vre-un dr homeopat bun sa imi spui si mie,as avea si eu nevoie
eu sunt libera zilele astea, asa ca stau cu asta mic si asta ma bucura cel mai mult si ma face sa ma simt muuuult mai bine
va pupic pe toate si va doresc numai bine
MIRELA mami de andreas nazdravan
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
mirela , asa este...si eu sunt asa departe dar vorba violetei bine ca-i stiu pe-ai mei acasa
vio, petrecere frumoasa si mai ales vreme buna sa faci poze
vicky, mutumimde cafea...eu as bea vreo 10 ca sa-mi revin
lexi, andre-ea, andreap,dory,cris,raluca, pe toate
eu sunt franta nu mai pot pur si simplu...azi noapte se zmiertaia ruxi de zor si pe la 3 o trzesc ca era clar ca nu-i vis sau altceva...si-mi zice ca o doare urechea(are aceleasi simpotme ca si alex numai ca la 2 zile intarziere) acum iar nu mai au nimik...ma rog...nimik insemnand ca doar tusesc si au muci...dar in rest sunt ok...sa vedem la noapte ce-o mai fi...n-m putut sa dorm la pranz si deja simt ca cedez...mai ales ca la apucat si pe sotul meu viroza asta
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post