Rahova sau apropiere(41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va salut.
Monica, nu stiu de la ce, dar am eu asa o impresie ca ma mosteneste pe mine, ca numai eu am avut tot timpul probleme cu amigdalele, pana la 27 de ani, cand in sfarsit le-am scos, dupa ce mi-am nenorocit ochii. Poveste lunga. Am vorbit cu un medic ORL, o sa mergem sa-l vada, dar dupa ce termina tratamentul, ca e pe antibiotic acum. Asa ca maine sta acasa, cred ca si marti, oricum de miercuri e liber, din cauza summit-ului, are tot timpul sa se faca bine.
printesa Ruxi sa se faca bine. si ai grija de tine.
vecinele.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
vicky si multa sanatate sa va faceti bine repede
noi tot cu febra si tuse ne laudam alex este mult mai bine dar ruxi trece si ea prin aceleasi faze...
desi e vreme de piscina stam cred ca tot pe langa casa ne facem veacul fiindca ea oboseste repede si se zmiertaie
va pe toate si va doresc o Duminica placuta

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Monica, insanatosire grabnica lui Ruxi si Alex!

vicky ai incercat sa ii dai suplimente cu vitamine lui Dani? Am citit undeva ca zincul este bun pentru imunizare, eu ii dau lui Vladut suplimente cu zinc (martieni din aia). Mie doctorita imi spune sa nu ii dau antibiotic imediat daca are febra, ci numai daca dupa 3 zile nu ii trece febra, ca sa isi faca anticorpi, si nu i-am mai dat antibiotic de vreun an si jumatate. Pentru ca i-a trecut febra inainte de cele 3 zile de fiecare data. Rosul in git nu este un diagnostic ci un simptom. Eu nu am amigdale dar sincer imi amintesc si acum operatia, aveam vreo 6 ani si e o trauma, si cit am fost adolescenta raceam rau si ma durea tare gitul.

Insanatosire grabnica!

vio ai sa vezi ca Mihnea o sa isi faca temele din ce in ce mai usor! Mult succes!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Fetelor, tare rau imi pare sa citesc ca tot bolnaviori sunteti.
VA doresc multa sanatate la toti, sa treaca repede.

Noi suntem bine, ieri am fost la gradina zoologica, o adevarata aventura cu drumul pana acolo si inapoi, am plecat de acasa pe la 12.15, si am ajuns inapoi acasa pe la 17. 30 desi acolo nu am stat mai mult de 1.30 h .
Astazi am fost panala Big, mi-am luat eu o pereche de pantofiori de primavara si Alexei ia-m luat o pereche de colanti si bluza 1/3 la fel ca, colantii , la intoarcere am lasat-o la mama ca maine dimineata am eu treaba si mama a preferat sao ducem la ea sa nu mai stea pe drumuri, maine seara o luam acasa.

Cam atat despre noi, va pup pe toate si din nou va doresc sanatate maxima.

Mergi la inceput

Dory, Simona si multumim de urarile de sanatate
Dory sa stapaniti sanatoase lucrusoarele cumparate si sa ne mai puneti poze cu voi
noi am fost la tenis, am jucat pana a apucat-o pe ruxi supararea si a vrut in casa

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica, ma-m conformat si am pus cateva poze noi

Mergi la inceput

Dory, obrajorul accidentat al fetitei frumushele...ce i=a crescut parutul...si s-a obisnuit sa stea cu codite...

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata,

deeeci,Vicky n-ati mai fost in excursie....imi pare tare rau!
cred ca are dreptare Simona,ar tb sa incerci sa-l imunizezi pe Dani...
Doamne ajuta,uite ca Mihnea nu a mai patit-o chiar asa anul acesta,de fapt de vreo 2 ani...
acum tuseste si el...i-am zis ca daca o sa fie bolnav n-o sa mai mergem in excursie ca nu o sa stau dupa el sa-l doftoricesc .....
important e sa-i gasesti sechema corect ...adica ceea ce i se potriveste lui ca sa nu mai prinda toate nenorocirile astea de virusi

simona,merci....
incepe sa scrie mai frumos si mai ordonat...insa doar acasa....la scoala zici ca au dat navala tatarii
uneori nici el nu mai intelege ca a scris....
asa ca il fac doctor

azi se pare ca au test la mate...am mai ingrasat putin porcu' da' nu prea mult ca nu a avut chef....
am facut doar ce faceam de obicei...
daca e atent stie,le face corect...daca nu la revedere....
asa ca e un fel de loterie......daca face sau nu corect....inca suntem la stadiul de loterie...
el mi-a promis ca o sa fie atent ca i-am spus ca ma supar daca nu vine cu FB...
si el ma intreaba"mami daca nu iau Fb o sa ma mai iubesti?!"
i-am raspuns ca o sa-l iubesc oricum,numai ca o sa ma supar f tare ca stiu ca nu a vrut sa fie atent!

monica,voi cum mai sunteti?
i-a trecut lui Ruxi?

Dory acum v-ati gandit si voi sa mergeti la zoo?!
puteati sa mai asteptati pana pe miercuri incolo

pupici la toate fetele si o saptamana frumoasa,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Monica, Multumim de aprecieri, de stat cu, coditze a stat intotdeauna, cand era mica, mica isi mai dadea clamele din par jos cateodata..., in rest nu am avut probeleme,
Vio, da mai, tocmai zilele astea ne-am gasit si noi sa mergem la zoo, nu ne-am gandit sa mai asteptam sa mergem de miercuri incolo

Mergi la inceput

Mi-a plecat mesajul singur..., probabil ca am apasat eu pe ceva

Monica, cum mai sunt copii?
Viky, cum se mai simte Dani?
Vio, multa sanatate puiului, voi canbd trebuie sa plecati in excursie?

Mergi la inceput