Rahova sau apropiere(41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mirela, condoleante!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mirela, sincere condoleante! Iti inteleg durerea si sunt alaturi de tine!
Noi am avut parte de un week-end cald si insorit asa ca am stat mai mult pe la locul de joaca. Maria inca e la faza observarii celorlalti copii, nu se baga in jocul lor, doar sta pe margine si ii cerceteaza.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna!
Ieri am mai redactat un mesaj si cand sa dau trimite mi-a disparut mesajul , ca deobocei numai mie mi se poate intampla, era Alexa prin preajma si nu la-m mai putut scrie iar.
Mirela, nu am mai fost plecati, daca o sa mai plecam o sa te anunt
Monica, cum ati fost in toaptea care tocmai a trecut? sper ca mai bine si fara peripetii
Viky, voi cum mai sunteti?
Vioooo, astazi va distrati, asa-i?, desi nu este prea grozav afara, totusi nu ploua, abia astept sa intrii sa ne povestesti
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
azi noapte au fost bine amandoi, nu au mai tusit, febra a disparut doar urechile mai sunt infundate...sper sa fie bine...ne-am mai odihnit cu totii.
va pe toate si sunt in zona

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. Sunt libera zilele astea, asa ca mi-am facut de cap. Dat fiind ca restul familiei lucreaza, Dani a mers la after-school (de la 9 la 16), eu am intrat in dulapuri si am facut ordine, am facut si paste cu ton, iar acum sa fac un .
Dani e bine, s-a bucurat ca a putut merge la after, acolo prefera sa mearga decat la scoala, chiar daca doarme si face lectii in plus, la scoala nu-i place ca fac colegii galagie, alearga prin clasa si o supara pe d-na...
Monica, ma bucur ca puiutii tai sunt mai bine. Ai grija de tine, sa nu te ia viroza si pe tine. , a ajuns Dani, si vrea sa se joace, asa ca cedez locul.
fetele.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

vicky, ma bucur ca sunteti bine

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica, Viky, ma bucur sa aud ca sunteti bine,

Vio, nu va-ti intors din exursie?

Mire, voi ce mai faceti?Ce mai face Andy?

Cristina, Andreea, voi nu mai intrati sa ne mai dati si noua cate o veste despre voi?

Mergi la inceput

buna fetelor,
da Dory, suntem bine mai tusim putin si avem urechile infundate da in rest ok
va pe toate

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Rahovistelor, ce faceti?, pe unde ati umblat?, slaba activitate pe aici...

Monica, ma bucur ca sunteti pe calea cea buna,

Mergi la inceput

acum sunt pe-aici, am fost dupa alex, facut teme , le-am dat sa pape si apoi m-am apucat de o placinta cu mere(cu foi facute in casa) si mi-a luat ceva timp...sper sa fie buna

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput