Rahova sau apropiere(41)
Raspunsuri - Pagina 12
violeta69 spune:
buna dragelor!
bun venit Anca
bafta lui Vladut la facultate
inseamna ca noi ne facem doctoratul la clasa I-a
monica,decat sa-ti trimita mama ta siropelu' mai bine mergi la cules de ierburi si-ti faci singura
pupici pt voi totisi sanatate la ingerasi!
Dory,ce dor mi-a fost de tine....
si ce ma bucur ca ai scapat de serviciul acela stresant!
ca parca inebunisem eu
bafta la noul job si sa fie mult mai bine...pupici multi printesei!
Vicky,unde mergeti in excursie?
maine? gata? asa repede?
pt toate....
Mire ce faci?
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
preda_vicky spune:
Vio, mergem la Horezu (sa-mi iau oala de facut sarmale), Tismana (acolo dormim),vizitam Pestera ia o pauzarii, casa memoriala a lui Brancusi... Traseul e superb, vremea sa tina cu noi. Voi unde mergeti?
http://community.webshots.com/user/viki39
anca_vlad spune:
bine v-am gasit
vicky si eu tot pe langa piata victoriei lucrez.........asa ca sunt survolata peste tot, momentan am vazut ca au tacut ........dar ii astept cu interes!
eu maine plec la bv, dar ma intorc luni tocmai bine sa ii iau din plin!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
sirimie spune:
Trec si eu sa spun ca Vladut al meu aparent s-a integrat la gradinita, desi azi a fost plingacios pentru ca s-a trezit la 7 cind a sunat ceasul pentru mine Cind se trezeste asa e obosit, pentru ca seara nu adoarme fara mine , asta e un obicei recent pentru ca dormea singur inainte.
Sint suparata din cauza vestilor despre Emma
anca_vlad
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
anca_vlad spune:
si eu am citit despre ema si m-am intristat nici nu am cuvinte si nu stiu ce sa spun!
Simona bine te-am gasit , ai rabdare cu Vladut ca se va obisnui, vb cat de mult poti despre copii si gardi!
L anoi acomodarea a fost usoara pentru ca a fost mic si a fost usor sa il dresez in acest sens, acum pentru el gradi e un mod de viata intreaba si sambata si duminica de ce nu se duce la gradi!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
multumim lui Dumnezeu ruxi a fost bine azi noapte fara febra si doar asa...de 2-3 ori a tusit...alex nici el nu a mai facut febra in schimb a tusit cica 10 zile continuam cu siropelul...of...ce sa zic...eu ma vait de o problema minora nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi in sufletul Aidei
vicky, anca...survolatelor
vio, asa e ma apuc de cules
dory acum o sa ai mai mult timp sa mai stai si cu noi
simona vladutul bine ca s-a acomodat...acum poti sta si tu linistita...cat despre trezit...asa face si ruxi la 7 cand suna ceasul e este prima...si ma intreaba mereu de ce trebuie sa plece alex???
va pe toate si va doresc un we fain
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Sunt tare suparata, Dani a facut febra azi-noapte, asa ca stam acasa, nu mai plecam in excursie. Dani e tare necajit, dar nu pot pleca cu el asa, daca face febra iar pe drum? Sper doar sa fie o raceala banala care sa treaca repede si nu o viroza ca cea de acum o luna.
Culmea e ca, aseara, cand a venit de la after, era bine-merci, nu avea nimic, nu-l durea nimic... Bine, dr. de la Budimex a vazut de sapt. trecuta ca e putin rosu in gat, dar... era bine!
Si acum!
Vor mai fi excursii, dar cum sa-l impac eu pe moment? Puiul meu mic si sensibil
Asa ca va las sa beti o de la mine, iar eu merg sa anulez excursia.
fetele, sa aveti un wk placut.
monica-elizabet spune:
offf...vicky...imi pare asa de rau si sanatate multa puiutului
si noi suntem in alta repriza de febra si tuse...ruzi nu a scapat nici ea si face aceeasi forma a tusit azi noapte pana i-a sarit laptele din gura
va pe toate sa aveti un we linistit s copilashi sanatosi
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Monica, ce ma streseaza e ca pe Dani nu-l doare nimic. Nici gatul, nici nu tuseste. Face febra peste 38 in continuare, e roshu bine in gat.
Imi pare rau de Ruxi si Alex. Va si va doresc multa sanatate.
monica-elizabet spune:
si oare de la ce sa fie vicky?
si sanatate si voua
eu am avut o durere tampita de capa..c.redcade la oboseala si de foame ca nu mancasem nimik...acum am luat un nurofen si-un calciu si vad ca mi-a trecut
ruxi e la fel...tot febra, tot tuse...acum o culc si sper sa se mai potoleasca
va pe toate
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post