Rahova sau apropiere(41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc vicky
sa va mai zic ca si ruxi a inceput acum de dimineatza sa tuseasca?...nuuuu...ca ziceti ca-s nebuna...da' asa e deja am pus-o pe acelasi tratament

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

prezent am venit si am semnat!si noi de prin zona, sebastian intersectia cu 13 septembrie!

Va salutam si sa aveti o zi faina!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

apai bine ai venit si pe tine si pe frumushelul vladutz
el merge la gradi? unde?

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

mere mere la gradi e student anul III la grupa mijlocie, e la gradi in Rainbow kids in apate la casa puporului!

multumim de primire o sa mai venim!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

oho hooo...e vechi in shtate auzi tu grupa mijlocie si anul 3 de studiu...super!
ruxa mea are 3 ani si aproape 4 luni si inca nu a mers la gradi...insa speram sa mergem si noi curand

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor,

Imi pare tare rau ca nu am mai avut timp deloc sa intru, am fost ft. coupata si obosita.
Monica, Viki, multa sanatate la copilasi, sa se faca bine repede.
Monica, azi in parculetzul de langa blocul meu , in timp ce Alexa se juca cu copilasii mama a stat de vorba cu bona uneia din fetize, mi-a spus mama ca se comporta cu ea ca si cand ar fi fost mama ei, banuiesc ca fetitza respectiva tusea ca avea un siropel la ea si ii dadea fetei si ia spus mamei mele ca pt. tuse sa nu-i dam altceva decat un anumit siropel(il am notat pe un biletzel), daca te intereseaza, sa-mi spui si-ti spun cum se numeste.
Feteor care plecati in excurie, va doresc sa va distrati ft. bine.
Eu de maine nu mai lucrez , acum 2 sapt. mi-am dat demisia ca nu mai rezistam.Luni ma duc la un interviu la o firma sa vedem ce si cum..., e cam departe (pe la piatza Galati) dar macar sa se merite.

Va pup pe toate si sa aveti mare grija de voi si de copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Aaaa, am uitat sa va intreb ceva.
Monica tu esti maestra in ale bucatariei dar poate stui si celelalte fete.
Am cumparat o punga de paste Ravioli, sunt peritze umplute cu carne.In afara de faptul ca le fierb, ce mai trebuie sa fac ca banuiesc ca nu se mananca asa simple, doar fierte, banuiesc ca trebuiesc garnisite cu ceva, voi ce sfat imi dati?

Mergi la inceput

wow...lume noua Dory...sigur daca ai numele siropelului astept sa mi-l spui si poate mi=l cumpara mama si mi=l trimite
ref ravioli...eu le prepar asa...le fierb in apa cu sare(cat scrie pe pungulita/pachet caci difera de la firma la firma apoi le scurg prin sita si prepar un sos cu rosii proaspete sau suc de rosii sau pun ketchup, oregano, piper, sare,o lingura de smantana(uneori tai si cateva ciupercute din conserca, cateva masline fara samburi)...apoi il pun peste ravioli si rad parmezan sau cascaval ca merge f bine...sunt multe retete...se poate pune si un catel zdrobit de usturoi...eu le fac asa ca sa manance si astia mici.

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Stiti vb aceea "Buna dimineata ti-am dat belea m-am captat!" asa si cu mine, m-ati chemat am venit!
No, acu sa va vad ca eu sunt ca scaiul!

Monica - pentru tuse e fff bun sinupretul e cam scumput dar merita!

Eu sunt survolata ca doar e Nato duc copilul pe jos la gradi si dimineat a fost un frig........si Vladut a mers la gradi de la un an di 10 luni asa ca......anul 3 mai are 2 jumatate si poate sa dea licenta sa intre in cl I!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa va salut pe ziua de azi.
Monica, era de asteptat, daca raceste Alex, sa inceapa si Ruxi. Oricum, multi si multa sanatate pentru amandoi.
Anca, bine ai genit in .
Sa stii ca nu esti singura survolata, lucrez aproape de p-ta Victoriei si pot spune ca deja am rau de inaltime si mi s-au infundat urechile. Mi-am gresit vocatia, trebuia sa ma fac.
Dory, bune ravioli. Bafta la interviu!
Eu ma pregatesc de excursie, si inca nu stiu cum sa ne imbracam. Se anunta vreme buna, 18 grade... Vad eu diseara, cand incep sa fac bagajul.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput