Rahova sau apropiere(41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Am intrat sa va dau Buna dimineata si o . Tot racita sunt, am cam tremurat de frig dis de dimineata. A nins azi-noapte, am ramascand am vazut zapada pe masini...
Monica, multumim de urari. Dani se simte bine dupa tratament, mie sa-mi treaca raceala si suntem gata de plecare. Mult a fost, putin a ramas.
fetele!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata,
am mai aparut si eu.....
ca altfel suntem cazuti la datorie
daca nu mai scrie la semi(si bine face ca scrie cu picioarele) tb sa scriem acasa....
asa ca suntem pe baricade....ce sa va spun?
ingrozitor de mult....
ieri le-a dat doamna sa scrie 15 propozitii in care sa fie anumite cuvinte cu litera j....
si inca 3 randuri de j ...am scris 3 pagini...ceea ce pt un copil de cl I-a e f mult....
basca ca a avut si la mate 3 probleme....rezolvarea nu era cine stie ce,dar a inceput sa le dea de scris si textul problemei si va imaginati ce a iesit...
astea la mate le-a scris la semi...ca altfel ne culcam la ora 12....
insa aici a scris destul de uratel!
asta e....
n-am ce-i face....
daca nu ar fi asa grabit ar mai fi cum ar mai fi,dar nu stiu parca are ceva sub fund de-l indeamna sa tot topaie

Monica inca n-am inceput lectiile cu pianul marele pian ...eee,e bun si asta e de copii....daca vrea sa faca muzica ii iau si din ala de ocupa toata casa
suntem inca fff ocupati,dar ma gandesc sa vedem cum facem ca el tot "butoneaza" ca sa folosesc un termen de specialitate

cine e bolnav? ca n-am prea citit....
sa se faca repede bine ca vina soarele

va pe toate...si cred ca ar tb facuta prezenta ca multe sunt absente nemotivat...si daca dupa 2-3 zile nu apare ceva la(am zis eu de 'colo)

in cele din urma pe 2,3 si 4 aprilie in excursie

si sa aveti o zi buna

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, unde mergeti in excursie? Noi avem excursia sambata, sper sa se mai incalzeasca vremea, ca si asa-s racita.
Imi pare rau ca aveti teme asa multe. Eu, de cand cu after-ul, am scapat de toate, e drept si ca-mi fluiera vantul prin buzunare. Se muncesc d-nele de-acolo cu el. M-a amuzat cand mi-a povestit d-na ca intr-o zi i-au explicat ceva lui Dani 2 ore (nu mai stiu despre ce era vorba) iar al meu nici chip sa priceapa. Vine acasa, ma pune sa-i explic si eu acelasi lucru (e drept ca doar o data), dupa care a doua zi i-a dat dreptate d-nei, pe motiv ca "mami mi-a explicat la fel!". Ce sa mai zic? Ma bucur ca am gandit identic? Ca am avut impresia ca d-nei nu i-a picat taman bine ca Dani mi-a cerut si mie parerea. Dar sunt multumita, in afara de cifre (pe care inca le scrie cu picioarele), scrie frumos, si merge bine cu scoala. Dar e obosit, se vede pe el, si plictisit de facut teme. Abia asteapta vacanta, sa se mai joace putin, sa stea mai mult cu noi (desi ma indoiesc ca o sa reusesc sa am liber toata saptamana de vacanta), sa se plimbe. In fiecare seara ma face KO cu fraza "o sa-mi fie dor de tine maine, mami!" Escroc sentimental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
vicky, multam de cafea, pot sa iau doua?
sunt capie de somn...pe alex l-am tinut acasa azi, a continuat sa faca febra azi noapte si sa si tuseasca rau de tot(si-i mai trecuse ieri) am sunat dr-ul sa-i spunem ca in seara asta se fac 48 de ore de la inceperea tratamentului si a zis ca ne suna el ca era intr-o consultatie...nu a sunat nici acum
am musafiri si sunt in urma cu pregatirile...fiindca nu prea am chef de nimik...
vio, sa va distrati fain in excursie...si spor la butonat
heloooo...restul rahovistelor pe unde sunteti? pe toate

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Buna dimineata. Am pregatit , va astept sa o bem impreuna.
Monica, imi pare tare rau ca Alex e tot bolnavior. copilashii. Si pe tine. Si poti sa iei cata cafea vrei, am un filtru plin.
Vio, si tie si scolarelului. O sa incerc sa vin intr-o vineri, daca zici ca e loc destul. Oare il mai primeste daca nu a facut de la inceput?
Eu am multa treaba de dimineata , toate fetele, vorbim mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata tuturor.
Noi nu avem noutati, am intrat doar sa va salut!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Vicky,poti sa vii oricand... in principiu....
tb sa vb cu antrenorii inainte sa intre copilul in sala,,laantrenamente....e normal ca sa stie....
dar sunt f de treaba si nu cred ca ar fi probleme...
apoi nici noi n-am fost de la inceput!mergem de 1-2 luni....

monicutza,sanatate multa la ingeras mititel si dragalas

si mie imi e dor de fete....oare ne-au uitat?!

eu va pup dulce si sa aveti o zi perfecta,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Vio, cred ca o aman cu goju pana la anul, cand incepe scoala, si implicit alt an de antrenamente. O sa mearga la vara la inot, desi mi-e departe "Lia Manoliu" sau Floreasca, mai vad eu. Poate are si d-na de la after o solutie pt.vacanta de vara... Deocamdata ne multumim cu role si bicicleta. Si asa, tot pe mine ma fugareste, si slaba tot nu-s.
Monica, cum se mai simte Alex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
multumesc pentru grija, alex se simte mai bine(m-e si frica sa spun asta fiindca a mai fost asa si apoi a revnit in fortza tusea si cu febra) azi noapte nu a mai facut febra si nici nu a mai tusit decat asa...de vreo 2-3 ori...si azi dim a zis iar ca merge la scoala...sper sa fie cuminte si sa nu-l apuce iar.
va pe toate sa aveti o zi buna

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Monica, ma bucur ca Alex e mai bine. Poate totusi incepe si tratamentul sa-si faca efectul.

Mergi la inceput