MAMICI DE ITALIA (23)
Raspunsuri - Pagina 4
mamii spune:
LAAAA MUUUUUUULTI ANIIIII FRUMOSIIII
edit: VREA CINEVA CAFEA??? ca am si uitat m.a luat fericirea pe dinainte:))
p.s a inceput sa imi plasa iarasi cum arat:) O zi frumoasa tuturor
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
katiapam spune:
LA MULTI ANI
UN FRUMOS 8 MARTIE
VA DORESC MULTE IMPLINIRI SI SANATATE
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
darene spune:
Fetelor daca puteti sa ajutati va rog :
Am facut prima oara declaratia de eliberare pasaport + cererea+procura.In declaratie nu am mentionat domiciliul minorului.Cei de la pasapoarte au zis ca avem nevoie de declaratia parintelui strain ca e de acord ca domiciliul copilului sa fie acelasi cu al parintelui roman.
D-l Consul de aici ne-a spus ca putem doar adauga la sfarsit in declaratia initiala:"Mentionam ca minorul va avea domiciliul ...".Declaratia e facuta la comun :"Subsemnatii ...".
E de ajuns sau trebuie declaratie separata in care isi da acordul?
Copilul are certificat roman eliberat de ambasada si va fi inregistrat in orasul unde am eu domiciliul.
Va rog frumos daca puteti sa-mi raspundeti pana diseara - maine mergem la ambasada sa ridicam actele.Si va rog nu ma trimiteti la pagina cu legi ca mi-am prins urechile pe acolo.
Multumesc.
Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
MIKUTA4 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!DE 8 MARTIE SA VA TRAIASCA PUIUTII SI SA CREASCA MARI IAR VOUA VA DORESC TOT BINELE DIN LUME SI VIATA SA VA FIE PLINA DE BUCURII SI FERICIRE
MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .
MIKUTA4 spune:
Multumesc de cafea si de trandafir Stefania .
Oana cred ca Eduard si-a gasit vocatia sa vezi ce pictor va avea mami,si cred ca ii lipsesc jucariile lui de le pupa si le vrea in pat cu el scumpul de el .
Raluk nastere usoara(asa cum am promis)si sa dea dumnezeu ca Anais sa se nasca in data care vrei tu si sa fie sanatoasa
MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .
Raluk31 spune:
La multi ani,dragelor!Cum va petreceti ziua?..Si care-i treaba cu mimosa,floarea asta galbena care-i peste tot?!
Mikuto
Darene,as vrea sa te pot ajuta,dar habar nu am
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
daraban spune:
ciao fetelor
Raluca mimosa e o floare care se da femeilor de 8 martie,aici in Ita.
Asa am auzit si eu.
Eu am primit de la sotul meu,azi,o prajitura in forma de mimosa.
Inca n-am mancat-o ca e f frumoasa si mi mila de ea.
I-am facut si poza.
dana si delia (11.03.2007)
Roxali spune:
La multi ani si tot ce va doriti sa vi se implineasca doamnelor!
Raluk santem cica gingase ca mimozele...mie nu-mi plac deloccccccccc si imi inspira miros de m..t....deabea anul asta am reusit sa-l lamuresc pe sot ca vreau lalele,frezii sau zambile.
Toate bine si frumoase a mea mandra se scoala din ora in ora...dar la muncatot muncesc cu spor.
Azi m-am destrabalat la coafor(acasa la o prietena buna)si niste drumuri pe afara...sotul a zis sa -mi cumpar singura cadoul ca ii e frica ca nu ma multumeste
Fetelor mie inca nu mi-a venit ciclul...mi se pare cam tarziu...mai astept vreo luna si ma duc la gine
Nu a venit nasa sa-mi aduca aparatul sa pot descarca pozele de la botez...offf
Diseara merg la cina cu sotul,copilul si alti amici.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
micio spune:
La multi ani!
Darene imi pare rau nu stiu , suna maine dimineata la ambasada si intreba, stiu ca raspund si duminica la telefon parca intre 9 -12.
Roxali, eu am avut prima menstruatie la un an dupa nastere, daca inca alaptezi cred ca e normal...consulta dr pt siguranta! Petrecere frumoasa la cina!
Noi am fost in San Marino astazi, credeam ca mai gasim zapada dar se cam topise...o sa pun poze mai tarziu.