MAMICI DE ITALIA (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Micio multumesc...si eu care credeam ca poate totusi ma voi regla mai repede hormonal...adica poate reuseam sa mai dau ceva jos...alaptat nu exclusiv

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

www.youtube.com/watch?v=b6tohgU2dWM" target="_blank"> pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR !!! si multi
iar accest mesaj e ptr. voi de la noi fam. Cupelli Luigi,Simona si micutul Tobia.

http://dailymotion.alice.it/country:it/video/x4myto_8-marzo-festa-della-donna-auguri-da_parties

Simo fericita de TOBIA 12.12.2007

http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

Va dau si eu datele mele ptr. a ma trece pe listutza:
Simona DN.22.05.1978,mamica din 12.12.2007 lui Tobia nascut prin cezariana programata la 41 sapt.(nu am avut nici o contractie) la ora 16.45 cu 5000 gr. si 54 cm lungime, la spitalul Carlo Poma din Mantova.
Merci anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

a trecut si 8 martie...sper ca ati avut o zi frumoasa
m a scos din sarite timpul asta urat, ne a stricat toate planurile ptr azi....asa ca am lenevit si am iesit dupa amiaza la o plimbare prin cartier...sper sa recuperam maine

stefania multumim ptr dedicatie...superbe florile, eu cam asta am facut azi, am studiat niste reviste despre aranjat gradini, case etc...
roxali mie de ex mi a venit ciclu abia la 8 luni dupa nastere, cu ambii copii
apropo de copii..ne inscriem si noi in grupul bebeilor muscaciosi, nu trec 2 zile fara ca toma sa si incerce dintisorii in titi, dar mai mult in joaca, nu atat de tare sa ma doara..David insa doar o singura data m a muscat intr un an si 9 luni cat l am alaptat.
maine e ziua sotului, 31 de ani...nu mi vine sa cred cum au trecut anii...parca mai ieri eram tineri si nelinistitiio o hippioata aeriana, el un rocker inversunat, ce chef nebun acu 8 ani, eram in anul 3 de facultate amandoi, el statea la camera 3, io la 4...si sa vezi maine ce aniversare zbantuita, el sa duca copilul mare la expozitia de jucarii, io cu cel mic o sa i astept prin parc, ca nu avem voie si noi , suntem prea mici, papam pe undeva, apoi acasica sa imbaiem piticii si la naanisuntem asa de obositi zilele astea, nici gand de vreun chef de chef, vrem doar liniste...poate fac un tort sau cumparam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Simona bine ai venit printre italience
Da ce mare a fost baietelul tau la nastere

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daraban

Simona bine ai venit printre italience
Da ce mare a fost baietelul tau la nastere

merci daraban , da intradevar a fost foarte mare, oricum la al 2-lea bebe nici nu ma gandesc ptr. ca in 99% din cazuri al 2-lea bebe e mai mare ca primul.... ... Al meu fiu va fi fiu unic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut cucoanelor!...am terminat lectiile cu baietoiul,mama calca si eu...

Alina te inteleg...la mine daca nu era mama nici gand si drept sa-ti spun nici asa n-am fost in apele mele..adik ca pe ghimpi.Daca nu era al meu sponsor si mai ales ca e ptr o cauza nobila -fotbalisti si sportivi satului.

Simo nici eu n-am mai vrut al copil,am dat absolut tot ce aveam de la el...chiar m-am jurat...cauza era ca nu ma lasa sa dorm si eram si indebitata pana la gat.

Sper sa nu ploua ca sa ies un picut la plimbarica...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna dimineta!

Simo bine ai venit!
Alina, La multi ani pt sot! Ce mult ai alaptat pe David, acum pe Toma..felicitari, eu nu cred sa fi rezistat...

Eduard a luat iar virus, are diaree si vomita..
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
cam urat timpul pe la noi ,dar totusi poate iesim putin la plimbare,avem mercato azi.

pe toti

Mergi la inceput