Gravidute si mamici de Constanta (19)
Raspunsuri - Pagina 19
ina78 spune:
Mada... livret de familie??? Adica???? Nu avem asa ceva.
eu - Ina
- 8 saptamani pina ne intilnim minunea
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by docdecap
revin cu intrebarea mea de mai de mult, daca nu e nimeni 'pe fir' care sa stie caut in urma, ca sigur s-a discutat.
alocatia /indemnizatia se pot primi in cont bancar? as prefera sa fac asa decat sa-mi vina acasa. dar parca erau doar anumite banci cu care se lucra, nu mai stiu care, eu am card BRD si ING, si parca nu erau pe lista. mai stie cineva? Ca eu il trimit pe tati sa faca trebile astea si el uita si pentru ce a depus dosarul (credeca pentru alocatie) ... poate daca ii dau lista...cine stie!
Monicade Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
se poate si in cont BRD
Noi am fost la plimbare, mi-am luat o bluza de la terranova, shopping de recuperare dupa boala
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...
,Mare, Munte, Flori
Mirela79 spune:
Docdecap , indemnizatia se poate primi si in cont bancar. Eu asa am procedat. Mi-am deschis un cont si scot banii cu cardul in fiecare luna. Totul a fost foarte bine pana cand in a treia luna nu mi-a intrat si alocatia pe card. Primisem doar 600ron. Atunci a trebuit sa ma duc la ITM sa fac o cerere ca sa o primesc retroactiv, iar explicatia lor a fost ca trebuia sa depun acolo un extras de cont din trei in trei luni. Mie nu imi spusese nimeni de asa ceva. Atunci mi-am dat seama ca mai bine primeam indemnizatia prin posta decat sa ma duc din trei in trei luni acolo. Eu am cont la BRD.
Ingerash, eu cand aveam arsuri luam ranitidina. Dar nu exageram cu ea. Maxim una pe zi. Medicul ginecolog imi spusese ca am voie.
miruna22 spune:
salutare fetelor!
m-am hotarat sa intru si eu in grupul vostru...ma primiti?!

noi suntem inca foarte mici, dar speram sa ne facem mari! 
este vreo fata de aici care merge la doamna doctor Torok?
va pup si va imbratisez!
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
5+
AngeliquedeS spune:
Bine ai venit, Miruna! Cum sa nu te primim? E una nu stiu nimic despre dr ta, dar poate alte fete stiu. Ce ma bucur ca se ingroasa randul gravidutelor! Am sa te trec putin mai tarziu si pe listuta, nu te superi, da?
Am uitat sa va spun, inca o bila maaaaare alba pt dna dr Lutescu: marti noapte a ajuns cumnata mea la urgenta cu dilatatie 5, a sunat-o, a vb cu asistenta care a anuntat-o pe dna dr care in 20 de minute a ajuns la spital - retineti - PT NASTERE NATURALA! Din pacate a tb sa ii faca ceza pt ca bb era cu termenul depasit si facuse kk in lichid, daduse in lichid verde. dar bine ca s-a terminat cu bine!!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
roxx spune:

scuze ca n-am mai dat nici un semn de viata dar am fost tare ocupata in utimele zile...am avut de facut bagajele pt tot familionu' pentru ca ne-am mutat in coreea unde munceste al meu sot...am avut o fica de avion...dar pana la urma nu a fost asa de rau cum am crezut eu in ceea ce priveste zborul...am schimbat 2 avioane...in al 2-lea a fost nasol, era de mari dimensiuni, lume multa, multi copii, cum plangea unu', incepeau toti si luca n-a prea dormit...inca e dat peste cap cu fusul orar, sunt 7 ore in plus fata de ora romaniei...a plans mult, a mancat des, dar am ajuns cu bine... eu inca functionez pe ora veche...aici e 1 si 20 si inca nu am somn...dar ma duc in patuc langa bubu poate adorm...
va pup si mai vb
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
docdecap spune:
buna fetele, burticile si copilasii!
am fost la dr, care a spus ca sa urmaresc cu atentie cat ia in greutate saptamanal, sa ma mulg sa cresc productia (daca lapte este). cred ca dupa fiecare supt ma mulg si i-l dau in bibe completare la urmatoarea masa. acuma s-a oprit singur din mancat (in niste urlete groaznice), s-a linistit si eu am mai scos 60 ml din sanul pe care nu l-a terminat. nasol e ca pot mulge unul singur, dar bine macar ca merge muls si ala...
a luat in greutate 1,2 kg in prima luna, si 6-700 in a doua (si nimic in ultima saptamana). cam putinel. si nici nu a crescut mult in lungime, la o luna 57, la 2 luni 59 cm.
si ne-a luat prin surprindere si cu vaccinul, nu eram pregatita sufleteste. da' Serban a fost un viteaz, a plans mai mult de sperietura de tinut cam neasteptat, un pic cand a bagat acul si serul, peste 1 minut ne radeam iarasi. si acum, ca niciodata, l-am pus treaz bine in patutul lui si a adormit fara mufa, fara scutecel, m-as duce sa vad daca nu a facut febra, da' n-as vrea sa-l trezesc. sper sa avem o noapte linistita.
Miruna, bine ai venit!
roxx, unde anume in Coreea esti? (in ce oras?)
fetele, pentru CIC a adus tati o hartie acasa, le scriu aici pe toate cele necesare, sa-si retina cine are nevoie.
cerere tip
declaratie tip a celuilalt parinte
original/copie BI/CI a ambilor parinti
original/copie certif. nastere copil
orig/copie certif. nastere a celorlalti copii
original/copie certif casatorie
copie pagini scrise din livretul de familie (pentru cei care au)
adeverinta eliberata de angajator
decizia suspendare din activitate cf codului muncii art 51 lit a (copie si original)
dosar cu sina
pentru cei care doresc banii in cont, trebuie sa prezinte extras de cont (BRD, BCR, CEC, PROCREDIT, ROMEXTERRA, TRANSILVANIA)
Termen de depunere: 60 zile de la ultima zi a concediului de maternitate (post-natal)
Adeverinta e aia de am zis eu mai devreme cu ultimile 12 luni si nr. de zile lucrate.
livretul de familie se elibereaza de la casa casatoriilor -noi n-avem si nici nu cred ca ne facem (avem o familie mai complicata)
mi se pare mai simplu si mai eficient asa decat ce a zis madaluta ca era pana acum. uite o veste buna de la administratia publica!!
va pupic acuma, ma apuc de bere fara alcool sa crestem productia pentru lenesu' de serviciu 
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
miruna22 spune:
Angi, multumesc de primire!
Dna. Dr. Torok este fosta Daduianu de la policlinica Ava!
eu inca nu am sunat-o sa imi fac programare la echo! maine facem 6 saptamani!
am zis sa mai astept sa se vada si activitate cardiaca, pentru ca echo abdominal am tot facut la munca...
pupici
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
5+
roxx spune:
doc stau in tong yeong ![]()
Roxana
de
Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste 
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

ca pentru alocatie) ... poate daca ii dau lista...cine stie!