Gravidute si mamici de Constanta (19)
Raspunsuri - Pagina 20
ina78 spune:
Miruna22 ca sa te poti orienta mai usor... vezi ca pe prima pagina apare Dr. Daduianu - si pacientele ei sintem: eu (inca - 32 sapt.), Jojo (fosta pacienta). De asemenea acolo gasesti fff multe informatii importante si interesante.
Bun venit alaturi de noi. Daca vrei sa intrebi ceva sau ai nevoie de vre-o informatie sintem aici... 
Doc sa inteleg ca se elibereaza ulterior casatoriei livretul... o sa afle tati cind se va interesa... eu obosesc acum repede.
Interesanta lista ... cu acte necesare ptr CIC dar crezi ca de cum pina intru eu in CIC nu se modifica?
Angi nu ne demoraliza... chiar crezi ca dr nu mai vin la nasteri normale?
Roxx adaptare placuta. Ce departe sinteti. Sa ne povestesti mai multe despre noua locatie. CRed ca e f interesant, totul diferit, cultura, mentalitate, gastronomie...
Va urez o zi buna.
Pup pe toata lumea fara exceptie.
eu - Ina
- 7 saptamani pina ne intilnim minunea
miruna22 spune:
am vazut Ina...voiam sa va intreb ce parere aveti despre ea! cum se comporta cu voi, daca va multumeste relatia pe care o aveti cu dansa!

http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+
docdecap spune:
Roxx, te intreb pentru ca daca mai tii minte cand ma laudam ca o iau pe Isidora la mama mea daca li se mai ia curentul, ca parintii mei erau in coreea...
Tatal meu e tot in Coreea in tong yeong
. Lungu site manager la SLS. crede ca s-a vazut cu sotul tau la vreun chef-doua ![]()
Ina, cred ca nu se schimba pana atunci treaba cu CIC, am inteles ca e recenta schimbarea... vreo 3-4 luni acolo o rezista...
la vaccin n-am reactionat prea rau, un pic de febra care a cedat la paracetamol, in schimb... mi-a venit copilul inapoi! ala pe care-l stiam eu, care adormea singur si o lasa pe mami sa doarma noaptea... care sugea cuminte si nu zbiera si nu tragea de san in toate partile... care facea totate nevoile fara sa afle toata scara ca ne vine un partz...uraaaaa! sa-l tina!!
ce vreme frumoasa fetele... hai la plimbare!! unde ziceti voi, noua ne place in masina nevoie mare! nu mai zic in parc ce bine e!!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ina78 spune:
Miruna 22 eu sint multumita de relatia pe care o avem. Ce sa spun... A raspuns intrebarilor mele (fara sa-si piarda rabdarea), si-a gasit timp de mine cind a fost o urgenta (am avut probl. la inceputul sarcinii).
In primele luni o vedeam ca fiiund distanta, rece... Acum insa ... cred ca ne-am invatat una cu cealalta sau ne-am acomodat si mi se pare ok. Nici eu nu sint tocmai iubareatza lumii, nu le am cu bagatul pe sub piele, cu lingusala.
Sper ca am raspuns conform asteptarilor... dara te interesa altceva legat de rel cu dinsa... spune-mi.
Doc as craieri si eu... dar inca sint al birou. Si am un feeling ca dupa prinz plec acasa sa pap si sa fac putin nani. Aseara am stat pina la 00 sau poate putin peste si dimineata la 5 eram in picioare.
Desi o plimbareala sau ... o prajiturica... nu stica niciodata... dar nu ma pot apuca sa promit ca voi fi in stare.
Pup pe toata lumea fara exceptie.
eu - Ina
- 7 saptamani pina ne intilnim minunea
mav spune:
Salut!
Scuze ca n-am mai intrat, ieri am avut -din senin- o secretie bej spre maro (am crezut ca incep sa sangerez IAR), insotita de atac de panica... am fost aiurea toata ziua. Am luat doza dubla de progesteron, No-spa, am stat in pat aproape toata ziua si n-am mai avut alta pata....
Azi dimineata, am fost cu Seb la lab. pt analizele obligatorii (pt el) si cele de sarcina pt mine. Chiar daca nu vroiam sa merg la Synevo, tot acolo am ajuns mai usor. Sebi a fost foarte curajos ("Mami, m-a vazut bebe ce curajos sunt?"
), n-a plans, doar s-a strambat cand l-a intepat. Asistentei nu-i venea sa creada, n-a mai vazut asa copil (de 4 ani) curajos! Bine-nteles ca a cerut "un premiu" dupa.
As fi vrut sa ajung la echo (sa-mi spuna ca samburelul este OK), dar n-am mai reusit, ca am fost chemata la birou...
Scuze ca nu va scriu la fiecare (v-am citit in fuga), abia am ajuns si eu la munca... nu stiu daca voi mai reusi sa mai intru pe aici inca o data azi.
O zi frumosa tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
salutare pe ziua de azi!
Noi doar ce ne-am intors de la vacin, unde am urlat cat ne-a tinut gura, dar nu de durere..ciasa de frica... Nici n-am intrat bine pe usa k a inceput circul...a durat pana cand am iesit de acolo..cred k am reusit sa enervam pe toata lumea ( pacienti, medic, asistente)desi nimeni nu a aratat-o...oameni diplomati, ce mai...
Impotriva reactiilor adverse postvaccinare d-na dr ne-a recomandat sa luam de la farmacia homeopata,niste granule, numite THUYA, cate 3 de 3 ori pe zi dizolvate in apa. Suntproduse de aceeasi firma k si Oscillo, deci am incredere deplina in ele, dar si in dr doctor caci merge mai mult pe latura homeopata decat pe cealata. Ii multumesc inca o data lui Andicu pt k mi-a recomandat-o pe acesta dr....
Tot dr ne-a recomandatk pe langa multdisputatul vigantol sa ii dau tot niste granule, tot de la Boiron, si anume Calcareea Carbonica, 3 granule o data pe saptamana.
Miruna: sarcina usoara si bunvenit in grupul nostru!
Mav: sper sa fi vazut tu gresit ceva maro si sa nu fie real. dc iei utrogestan, culoarea aia poate fi si de la el, dar parca stiam k mergi pe duphason...
Doc:ssssttt, nu-l mai lauda sa nu se intoarca iar la vechile obiceiuri..taci din gura si mergi pe burta...
...oricum ma bucur pentru tine
Ina: tot la prajiturele ti-e gandul???? 

vezi mai masoar-ti glicemia, chiar dc pana acum n-ai avut probleme cu ea...am inteles k asimilarea kilogramelor in sarcina e strans legata de ea...
roxx: Coreea? pentu cat timp?
Isidoraaaaaaaaaaaa !!!!!
Isidoraaaaaaaaaaaa
Yannia: nu ne povestesti cum a fost, ce-ai primit???hai k sunt curioasa.......
Madalina
30
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Mokika spune:
Mai fetelor noi am fost in parc si ne-am plimbat vreo doua ore ... asa de frumos a fost .... m-am tot uitat sa vad daca intalnesc vreo forumista pe acolo dar ... nika!
Eu parca l-as imbraca si as mai trage o tura prin parc ... de data asta in cel de la teatru ... se mai baga cineva?
Miruna - bun venit si sarcina usoara!
Isidora - intelegem ca bebe te solicita dar da-ne un semn!
Si MAIA? Nu ne-a mai dat niciun semn ... cred ca ai nascut si tu dar chiar asa sa nu ne spui si noua?
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
madaluta spune:
mokika: noi iesim pe la 16.30 , dar la Tabacarie la Pitici, caci de-acum darius vrea sa se joace, nu doar sa se plimbe si prin alte parcuri nu sunt locuri de joaca...
Asa k cine mai are chef de plimbari si intalniri va asteptam la Pitici....
Madalina
31
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Mirela79 spune:
Salut mamici si gravidute de Constanta. Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru. Pana m-am prins eu de smecheria cu 10 mesaje nu intelegeam de ce raspundeam si nimeni nu-mi vedea mesajul. Eu am o fetita de 1 an si 8 luni, Maria. Imi place foarte mult forumul asta.
miruna22 spune:
buna seara, dragelor! merci de raspuns Ina!

fetelor, azi am facut un nou echo abdominal (tot la munca) si poate imi pot spune si mie burticile cu mai multa experienta: noi azi am implinit 6 SA, dar conform echografului, sacul gestational e de 1,5 cm, fara ecou embrionar si arata o sarcina de 4 saptamani si 6 zile!
a mai patit cineva asa?
http://image.lafemmebonita.com/c/av745813.jpg
Mirunica, te asteptam
yupiii, s-a inrosit :)
teste de sarcina
6+