dr. Codrut Tutu -acupunctura

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiaandor spune:

buna fetelor,
anul trecut am facut o interventie laparoscopica, si am fost diagnosticata cu hidosaplinx bilateral, insa dupa aceasta inteventie ambele trompe erau permeabile.Ieri in urma histerosalpiografiei am descoperit ca am din nou hidrosalpinx bilateral, si ca singura solutie este extirparea trompelor si FIV. Din pacate nu sunt in stare la nivel psihic sa accespt asta si as vrea sa stiu parerea voastra, daca credeti ca exusta si alte metode de tratament, sau orice altceva pentru a putea avea o sarcina naturala.Noi tot incercam de vre-o 3 ani si ceva si abia anul trecut am descoperit cauza,si nu pot accepta ideea ca nu pot avea copil.Stiu ca multe dintre voi cunosc sentimentul si sunt sigura ca ma veti ajuta cu sfaturile si experienta voastra si de accea va multumesc aticipat.
Pupici, Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilica75 spune:

maria ce ne mai spui despre tine
cum reactionezi in urma tratamentului?
da-ne un semn de viata.....cite sedinte trebuie sa faci?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonel spune:

CLAUDIAANDOR,si eu am fost diagnosticata cu hidr. bilateral si in urma cu o luna si ceva am facut laparao.Mi s-a atras atentia ca boala poate recidiva si tot extirparea trompelor mi s-a recomandat.Vreau sa spun ca a inceput sa ma doara in partea in care era mai rau ceea ce ma face sa cred ca hidr. a reaparut. Eu deocamdata mai incerc asa anul asta ,poate se intampla o minune (ceea ce nu cred ,dar trebuie sa fim optimiste) apoi o sa ma gandesc la fiv(cu extirpare trompelor) .Nici eu nu accept ideea asta si am avut un soc cand aqm aflat si cat de grav este .Am auzit de un profesor apicultor Vasile Andritoiu, dar nu stiu cum ajungi in posesia nr. de telefon. Cica il suni ,ii spui ce probleme ai, si iti trimite tratamentul prin posta si tot asa si platesti,dar cred ca este f. scump.Eu abia azi ti-am gasit masajul tau ca de mult vroiam sa vorbesc cu cineva care are aceeasi problema.Sper sa citesti si sa imi dai un raspuns .Tu la ce doctor mergi? Unde?Ai m-ai facut ceva intre timp? BY!Tinem legatura sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

http://www.pirasan.ro/afectiuni_tratate.html

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

ceau Antonel,
scuze pentru intarzierea la raspuns.
Eu pot spune ca lupt si nu verau sa renunt la trompe.Voi incepe un tratament naturist pe baza de ceiuri si spalaturi/bai cu ceaiuri.voi incepe de luna viitoare.Merg la un dr din Timisoara care se numeste Jupaneant Cornel.Daca vrei sa continuam discutia ma gasesti pe messenger la claudia.andor sau poti sa imi scri la info@claudiaandor.ro
Tinem legatura
claudia

Mergi la inceput

buna fetelor!
claudia m-ar interesa si pe mine tratamentul naturist pe care-l urmaezi...mi-l poti spune te rog
multunesc

Mergi la inceput

ceau lilica 75,
ti-am trimis email.
claudia

Mergi la inceput

scuze caludia dar nu gasesc mail tau
te rog mi-il mai poti trmite o data pe adresa banilevici@yahoo.com
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antonel spune:

Multumesc mult CLAUDIAANDOR ptr. raspuns.Ti-am trimis un e-mail,nu stiu daca l-ai primit,daca nu te rog da-mi un semn,trimite-mi si mie un msaj ceva sau scrie-mi aici pe forum. Iti spuneam ca vreau si eu acel tratament sa imi spui reteta si de unde o iei.DR. acela ti-a dat sperante ca se va vindeca hidrosalpinxul ?Adresa mea este androne.dana@yahoo.com Te rog da-mi un semn,eu nu reusesc sa intru pe aceea adresa ''info claudia.......''.Scuza-ma,te rog.Iti doresc multa bafta si sanatate si un PASTE FERICIT si tie si la toate fetele dupa acest forum !Te pup.

Mergi la inceput

buna antonel.
ti-am trimis email:)
claudia

Mergi la inceput