dr. Codrut Tutu -acupunctura

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiaandor spune:

buna fetelor,
Va doresc un Paste cat mai fericit alaturi de cei dragi, si mai multa speranta ca ni se vor indeplini dorintele de a vaea un bebe.
Va pup Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilica75 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Maria08 zi-ne ceva de tine!!!cum reactionezi la sedintele de acupunctura?sint interesata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru....am fost plecati intr-o mica vacanta.
Lilica: Ce pot sa-ti spun: am 3 luni de acupunctura si tincturi. Fac 10 sedinte de acupunctura la 2 saptamani( o singura data ) si iau in fiecare zi tincturile. Doamne Ajuta sa se schimbe ceva!!
Claudia: Si eu am acelasi diagnostic : hidrosalpinx bilateral, dar nu voi renunta asa usor!!! Nu pot accepta, deocamdata, ideea de scoatere a trompelor!!!
Antonel: Pot sa-ti spun ca si eu am luat tratamentul d-lui Andritoiu, dar nu am reusit mai mult de 3 luni...e destul de greu de tinut......si e destul de scump( am luat si eu si sotul). La noi nu a avut rezultate, dar sunt persoane care au reusit!!
Eu cred ca am sa fac si tratament la Techirghiol, vreau sa merg zilele acestea sa vad care-s procedurile. Va tin la curent!
Numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilica75 spune:

multumesc ptr raspuns maria08
imi poti spune costurile sedintelor si tincturilor?
mltumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Lilica: Am trimis PM!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiaandor spune:

buna Maria,
Multumesc pentru raspuns si eu gandesc la fel.
Lupt si voi lupta pentru acest lucru.
Va doresc o zi cat mai buna si va pup,
claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_face spune:

Maria, cum adica faci cate 10sedinte odata? Cat dureaza de fiecare data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Eu am facut acupunctura la dr Tutu peste un an. Pentru chisturi si noduli la san. Mi-au trecut. Preturile sunt, asa cum s-a mai spus, piperate. Daca ar fi numai acupunctura (intepatul)ar mai merge (25 lei sedinta, daca nu s-o mai fi scumpit din decembrie), insa tincturile sunt foarte scumpe, cam 70 lei o sticluta si, in functie de cat iei pe zi, poate sa iti ajunga doar o saptamana. Si iti poate da 2 tincturi concomitent. Mie imi dadea si o crema de sani. Ajunge la cateva milioane pe luna lejer...Insa, daca iti poti permite sau esti la limita si nu stii ce sa incerci, merita...macar pentru cele 20 minute (o sedinta) de relaxare cu muzica si arome. Personalul extrem de placut si doctorul o figura. Prietenosi si profesionisti. Fetele de acolo au competente si in reflexologie, presopunctura, masaj terapeutic, cromoterapie...cabinetul este la Obor. Mergeti cu incredere! Si cu bani multi :)

x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Mimika, spune-mi si mie te rog adresa cabinetului si preturi. Am fost si eu la o sedinta astazi, prima. Cate ace iti pun la acupunctura? La mine e sedinta 30 Ron asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

www.pirasan.ro, 25 lei sedinta, insa te cam obliga sa iei si tincurile si astea te omoara la buzunar...Sper ca nu s-a scumpit din decembrie, cand am fost ultima oara....

x

Mergi la inceput