dr. Codrut Tutu -acupunctura
Nu stiu daca s-a mai discutat despre acest subiect aici, dar as vrea sa vad parerile voastre vis-a-vis de efectele acupuncturii in infertilitate. Credeti ca trateaza sau doar ajuta? Stiti persoane care au reusit?? A mai facut cineva tratamente la acest doctor?
Raspunsuri
maria08 spune:
Tare mult mi-as fi dorit sa mai aud opinii despre efectul acupuncturii in infertilitate....in drumul spre FIV ne-am gandit sa mai incercam si asta desi diagnosticul este de hidrosalpinx bilateral....
De fapt pe langa acupunctura mi-au fost date si niste tincturi pe care trebuie sa le iau zilnic....dr. sustine ca a tratat paciente cu acest diagnostic....
Ma tot intreb daca nu-i pierdere de timp...daca nu cumva o fi vreun sarlatan avand in vedere preturile destul de piperate.........
felicia_ spune:
Maria,
chiar nu stiu ce sa zic despre acupunctura! Banuiesc ca ajuta, daca e facuta de cineva priceput. Despre dr n-am auzit...
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
oanalu spune:
nu pot sa-ti spun ct e de eficienta acupunctura in acest caz, dar dr.tutu e un medic f, bun.
oana
maria08 spune:
Felicia:
Tin pumnii pentru maine!!![]()
Oanalu: Poti sa-mi spui, te rog, cum ai ajuns la concluzia ca e un medic foarte bun? Ai facut tratament la el?? Daca nu vrei sa scrii aici trimite-mi pm.
O seara placuta tuturor!!
alexa3 spune:
buna maria
am ales sa iti raspund la acest mesaj, primul meu mesaj pe acest forum de altfel desi le citesc pe fete de aproape 2 ani.
am citit despre acupunctura zic eu destul de mult, iar aici in canada se practica f tare aceasta tehnica.
eu am incercat-o, am fost timp de 2 luni juma la o chinezoaica care stiam ca a mai avut succese cu alte paciente insa cu mine nu s-a intimplat.
am incercat acum la chiropractic, in romania nu am gasit nimic de acest gen, ma refer pe net ca sa citesc insa aici, tot asa, se practica. chiropractorul mi-a spus ca niste oase de la bazin sint prost pozitionate si apasa pe organele din partea din fata reducind asfel sansele de procreere. in acelasi centru mi-a zis ca o incerc pe acupuncturista de acolo, tot o chinezoaiaca, care a avut si ea cazuri rezolvate cu succes insa dupa ce au trecut tipele pe la chiropractor.
parerea mea este sa incerci acupunctura, nu are ce sa iti faca rau, in plus te si relaxeaxa.
parerea mea.
maria08 spune:
Alexa: Probabil fiecare organism reactioneaza in felul lui si cred ca sucesul acesti tratament mai depinde si de diagnostic, dar sunt situatii in care are efect. Nu stiu daca este si cazul hidrosalpinxului...Spre rusinea mea, nu stiu cu ce se ocupa chiropractorul.....are legatura cu oasele?? Sa nu dati cu pietre...
lilica75 spune:
buna
maria cite sedinte ai facut si poti sa ne spui daca simti ceva?...
eu am vb cu dr. codrut tutu prin tel si mi-a spus ca are rezolvare ptr prbl noastra(hidrosalpinx)si as vrea si eu sa ajung la el
ar fi super daca ai reusii...Doamne ajuta
sa ma tii la curent ca vreau si eu
maria08 spune:
Lilica: Prima programare am avut-o pe 05.03 si nu am facut decat 10 sedinte odata. Am stabilit sa merg o data la 2 saptamani cand voi face cate 10 sedinte.....mi s-a spus ca se poate si o data pe luna , dar eu am zis ca incerc sa ajung mai des. Pe langa acupunctura mi-a mai dat si niste tincturi pe care trebuie sa le iau in fiecare zi pe langa cel putin 2 litri de apa obligatoriu. Pot spune ca de cand am inceput ( adica 6 zile ) am tot simtit o tensiune in ovare si chiar si la sani, dar deocamdata cred ca-i mult prea devreme. Si mie mi-a spus ca are cazuri cu hidrosalpinx pe care le-a tratat , dar cine stie....din acest motiv am si postat subiectul, ma gandeam ca mai sunt persoane care au facut tratament la acest dr. si-mi pot da detalii.
Numai bine!!
mychydutza spune:
nu stiu daca acupunctura poate trata infertilitatea insa despre acest dr pot sa-ti spun ca matusa mea a fost diagnosticata cu tumora la creier, fara sanse mari de operatie reusita, pt ca meningiomul se afla undeva in interior. a apelat la tot felul de tratamente si a ajuns si la acest doctor. mie personal nu-mi inspira prea mare incredere pt ca afirma ca poate vindeca orice boala, insa pe matusa mea a tratat-o aproape un an, dupa care a facut RMN si rezultatele au fost fff bune. radioloaga a intrebat-o ce a facut si unde s-a tratat ca sa poata recomanda si altor pacienti. deci se poate! sanatate multa!
*mihaela*