dr. Codrut Tutu -acupunctura
Raspunsuri - Pagina 2
maria08 spune:
Mihaela: Mie mi-a spus ca anul trecut a avut o pacienta cu acelasi diagnostic si care acum are gemeni!! Stiind ca hidrosalpinxul nu are solutii mi-am spus ca " bate campii", intelegi? Mi se pare ca vorbeste cu prea multa usurinta despre tratarea unor afectiuni, de fapt cu prea multa siguranta!!
Inteleg ca are reusite!! Multumesc pentru postarea ta....am mai prins ceva incredere...
mychydutza spune:
si pe mine tot usurinta cu care afirma ca poate vindeca orice boala m-a facut sa am dubii. sora mea care are un inceput de coxartroza a fost la el si i-a zis : gata se rezolva! mie mi se pare ca nu e chiar asa. insa cand ma gandesc la matusa mea , mi se pare ca intradevar exista rezultate. daca nu te costa prea mult(ca stiu ca are preturi piperate), si ai epuizat orice alte metode de a avea un bebe, incearca. succes si sa-ti ajute DD sa fii mamik cat mai repede. si mie m-a trebuit ceva timp pana am reusit si stiu cum e.
*mihaela*
hera01 spune:
si eu merg la o acopunturista, din pacate nu ma ajutat in problema mea(hydrosalpinx) dar m-a ajuta foarte mult sa ma relaxez , ceia ce este foarte important cand esti in prag de FIV.La mine plateste asigurarea vreo 10 sedinte pe baza anuala asa ca partea financiara nu este foarte relevanta.
Curand am citit undeva un articol despre acopuntura si infertilitatea, foarte contradictoriu......zicea ceva ca au impartit un grup de 100 de femeii cu tot felul de probleme de procreere si ca jumatate din ele s-au dus la un acopunturist si jumatate nu, dupa ceva timp au realizat ca acea jumatate care NU a fost tratata(acopunctura) au auvut mai multe sarcinii decat cealalta jumatate.
Eu m-am dus(si inca ma duc) la sedinte cu ideia ca aceasta pactica este cu mii de ani mai veche decat medicina moderna si ca in multe cazuri s-a devoedit foarte eficienta chiar si atunci cand doctorii nu-ti mai dau nici o sansa.
ati doresc succes si pot sa-ti mai spun un singur lucru: urmeaza-ti instinctul , daca tu crezi ca este un sarlatan (care ati promite marea cu sarea)cauta altul si mai ales pe cineva care sa-ti inspire incredere si care sa fie spercializat(a) in probleme de fertilitate
maria08 spune:
Mihaela, Hera:

Hera: Sa inteleg ca acupunctura ai facut-o pentru hidrosalpinx; i-ai spus dr.-lui diagnosticul si el ti-a stabilit punctele pentru ace in functie de asta.? Mie ,pe langa sedintele de acupunctura ,mi-a dat si niste extracte hidroalcoolice din plante.....vom vedea ce va fi....Nu mai sper sa raman insarcinata natural, dar macar sa nu ajung la scoaterea trompelor inainte de FIV ( din acest motiv am amanat FIV-ul desi aveam dosarul complet).
Numai bine!!
georgia_c spune:
ma bag si io printre voi , mai ales ca am mare incredere in tratamentele naturiste ..
asa ca m-ar interesa maria08, daca poti sa-mi dai pe pm , cateva detalii :
1.preturile practicate de dl dr
2.cat dureaza pana te programeaza
3.daca cunosti, pe cineva cu rezultate
multam fain , astept pm-ul de la tine
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
maria08 spune:
Poate intereseaza pe cineva......am citit la subiectul de la FIV ca acupunctura + maca au efecte benefice pentru spermograma! Cineva a reusit sa faca mari schimbari !!
Numai bine!!
rraa spune:
buna fetelor!ma alatur si eu voua...nus tiu ec s ava spun despre acest dr,doar ac am citit si eu pe internet f mult despre el si as vrea sa merg sa-mi fac programare al el,va rog frumos sa-mi spuenti ce parere aveti despre el si cum e ?cam cat costa o sedinta si daca voi ati obtinut ceva rezultate?eu am hiperprolactinemie(microadenomhipofizar)si am citit pe internet ca ar trata si aceasta afectiune!nah,nush ce sa va zic,sa incercati sa folositi si tratamente naturiste fetelor,plantele actioneza mai greu,dar uneori dau si rezulktate...numai sa aveti grija ce si cum luati....va pup sa aveti grija de voi si multa sanatate tuturor!
lilica75 spune:
maria ai inercat si alceva ptr hidrosalpinx?
eu am incercat cu sare(mare)imi puneam pe burta ,dupa ce o incalzeam si comprese cu bitter si chiar am obtinut o sarcina dar din pacate mi-a venit menstra apoi.....deci am avut probleme s-o sustin.....
cum te mai simti si cam cite sedinte ar trebui sa faci?
Doamne ajuta!
antonel spune:
Buna maria08.Am citit mesajele tale,tot cautind raspunsuri.Sunt diagnosticata cu hidrosalpinx bilateral.AM facut o laparoscopie cu Gherasie;in urma operatiei mi s-a spus:o trompa e buna,una nu;sa incerc 6 luni,daca nu fiv.oare acest hidrosalpinx nu se mai trateaza?Am auzit de un prof. apicultor care trateaza infretilitatea:Vasile Andritoiu.Tu ai auzit de el? Te rog mult sa imi dai un raspuns.Tu ai facut laparo?La ce doctor ai fost?Chiar nu mai avem nici o sansa sa ramanem natural?Eu as incerca si tratamentul lui Andritoiu.