Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Delphinas spune:
sanii ma dor si sunt taruti. sfarcurile sunt foarte sensibili la atingere. in schimb.........ma rupe stomacul.
mie mi se pare ca tenul mi-e cam patat. am si un cosulet mic....
in general gravidoasele sunt mai frumoase decat celelalte femei in general.
poze
6+ ai grija de mazarica mea
primele hainute
ilia_99 spune:
felicic, ce veste grozava!!!! bravo! ce putere sa lupte au copiii astia, habar n-avem noi.
delphinas, hai sa-ti spun o poveste: aveam 27 de ani si eram gravida a doua oara. toate minunate, deja stiam ce urmeaza sa se intimple, eram relaxata, toate analizele perfecte, lasasem si tigarile. pe la 12 sapt aflam si ca e baietel, bucurie mare!!! nu tine mult, pe la 16 sapt incep sa singerez, asa deodata. Se formase un hematom in spatele placentei. Stai la pat, no spa, scopantil, de toate. trece o luna, tot singeram. intre timp ma duc la morfo fetala, la Pop, care zice: eu nu vad hematom, dar vad prea putin lichid, recomand internarea. Dr meu zice nu, e prea riscant in spital, stai acasa. Numai ca intr-o dimineata mi s-au rupt membranele, stind in pat!!!!!! Repede la spital, internare, perfuzii. Aveam 23 de saptamini si bb 500 de gr, nicio sansa, ziceau ei. Ba da, ziceam eu, o sa traiasca. Care e cel mai mic bb pe care l-ati avut si a fost bine? Pai.. de 800 de gr. Ee, nu mai mult! Am rezistat inca 3 saptamini, la pat complet, cu perfuzii, injectii si tot tacimul, pina cind intr-o noapte, contractiile zilnice nu s-au mai oprit si am nascut... un bb de 800 de gr. Acum are 2 ani 4 luni si-mi lumineaza viata, n-a avut nicio complicatie, nicio problema.
de aia ti-am zis mai devreme, fruntea sus!
Stie Doamne Doamne ce face!
Iar mie toti dr mi-au spus ca am marele merit ca am fost optimista tot timpul si ca starea asta s-a transmis la copil!
Mazarica o sa fie bine, asculta-ma pe mine!
7+
Ignatica spune:
Fetelor va rog sa ma scoateti de pe listutza voastra. Sarcina mea s-a oprit in evolutie la 8 saptamani si 4 zile. Maine fac chiuretaj.
Va urez multa multa bafta in odisee, sa ajungeti cu bine la capat, sa aveti bebelusi sanatosi si papaciosi.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
sanziana27 spune:
Ignatica imi pare atat de rau! Sa ai forta necesara sa treci peste durerea asta si sa vina si bebe 2 mult dorit!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+
nushulica spune:
ignatica...imi pare tare tare rau! vestile proaste ma doboaraam trecut si eu prin asta , si nu o datae tare greu
iti urez sa ai multa putere sa poti trece peste asta
ilia tu esti exemplul clar ca Doamne Doamne iubeste copilasii!!!si a facut o minune cu al tau...e primul copil de care am auzit ca s-a nascut de 800g si acum ebine sanatose o minune!!!sa-ti traiasca!
bebelushul
claudinna spune:
Ignatica, imi pare fff rau!! suntem alaturi de tine si te asteptam oricand cu drag!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
14+
teomaria spune:
'neataaaa, burtici!!V-astept la o/un (cioco, cofi, ceai,etc.)...e o cescuta fermecata
felicic76,felicitari pentru optimism si pentru bebe miscaret - de-acum esti si mai linistita
Nushulica, mie mi-a zis dr. sa nu-mi lipseasca no-spa si scobutil din geanta...cred ca de vreo 2 ori am luat no-spa pana acum ca mi se parea ca-i burtica tare ...stiu ca e voie pana la 4 pe zi (la cateva intervale orare).O singura data am luat si scobutil , eram super balonata si incepusera si niste dureri abdominale ..de-atunci m-au lasat si ma simt excelent...si inca mai iau utrogestan (3 pe zi)
Delphinas,frumoasa salopetica!
ilia_99, jos palariain fata optimismului tau!Emotionanta povestea...
Ignatica,cuvintele sunt de prisos (stiu cum e); sa-ti dea DD putere sa treci peste asta si un bebe sanatos cat mai curand sa-ti aline durerea
Bafta celor care merg azi la eco , v-asteptam cu vesti bune si detalii (aviz Anca)
Pupici dulci la toate fetele!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">11+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Nerantula spune:
Ignatica, imi pare tare, tare rau, nici nu stiu ce sa spun . Am trecut si eu o data prin asta, o steluta care n-a mai apucat sa straluceasca, iti doresc sa treci cat mai repede peste amarul de acum si sa lupti in continuare, are Dumnezeu planurile lui cu fiecare din noi, ai incredere!
10+
Liniuta noastra