Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by felicic76

burticute, Dumnezeu ma iubeste!

Va spuneam acum 2 saptamani de sarcina mea de 2mm si fibromul de 17mm/19mm .Astazi am fost la eco si l-am vazut pe Vasilica are 6,5mm si o inimioara care pulseaza![m-am indragostit], iar fibromul nu se mai vede! a fost absorbit de mucoasa uterina! nu-mi vine sa cred, si acum am lacrimi in ochi cand scriu! doctorita mi-a spus:il facem, vad ca sunteti optimista(eu pupap punctuletul de pe ecografie, vorbeam cu "manca-l-ar mama" si ma pregateam sa ies pe usa cabinetului imbracata, dar fara ghete in picioaremaine ma duc sa-mi fac analizele si s-ar putea sa "inghit" ceva hormoni, totul pentru bebe!
va imbratisez cu drag si ma duc sa va citesc din urma!

6+3 zile cu Vasilica

mamaaa ce veste buna!!! bine ca s-a dus afurisitul de fibrom sa-l lase pe bebe in pace sa creasca mare si frumos.bravo!ma bucur pentru fiecare veste buna

andreeauksincer nu am stiut ca ai gemanutzi ma duc in lista sa modific dpn-ul si abia astept sa bag 2 carucioare la o mamica frumusica

momymagda mie mi-a facut dr planificare la eco pe toata sarcina si as mai avea de facut 6 pana la sfarsit si am 8saptamani acum...aproape ...era la 12s,16,...nu mai am acum dosarul langa mine am mai scris si la cap trecut....oricum ultima era la 38 s...sa-mi zici te rog toate datele tale pentru listutza

eu acum am facut okivreau sa zic ca dorm de rup patul si il "vrajesc" si pe sot sa doarma cu mine ...m-am trezit cu o greata de zile mari...ma duc sa bag mere si portocale ca stiu sigur ca trece cu asta

edit: denisa g felicitari pentru bebe activ si care face din manutza abia astept sa-mi faca si al meu, eu m-am topit ieri cand am vazut inimioara imi inchipui cum o sa fac si eu peste 2-3 sapt

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicitari felicia...ma bucur nespus pt voi cele care veniti cu asa vesti minunate de la eco. asa poate ma mai incurajez si eu cat de cat

poze

6+ o mazarica mititica
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Alinushca, sa stii ca si eu am fost asa.
Pana saptamana trecuta am rezistat eroic: daca nu plangeam urlam!!
Cand ma enervam din absolut orice, cand plangeam din orice.
Acum sa stii ca nu mai am aproape nimic - apropare 13 sapt.
Curaj, mai ai putin.
Multa intelegere din partea familiei si bebe sanatos si frumos.

viitoare mamica de septembrie 2008

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

delphinas: intotdeauna am fost de principiu ca trebuie sa gandesti pozitiv ca sa ti se intample numai lucruri bune, dar mi-era frica sa nu ma loveasca Dumnezeu pentru infumurarea asta, asa ca am dat-o si eu destul in paranoia(si inca o mai dau). Numai de sfaturi nu ai tu chef, dar incearca sa nu te mai gandesti la rele, sunt sigura ca bb-ul tau va fi bine si sanatos si o sa ne intalnim la plimbare! Fruntea sus, mamico, se pare ca greul incepe dupa astea 40 saptamani, asa ca pastreaza-ti fortele si nervii pentru atunci!

apropo de ecografii: eu as fi in stare sa fac cate una pe zi!

6+

Mergi la inceput

Nushulica, trebuie s ate felicit!!
Eu am reusit sa-l "corup" pe sotul meu sa doarma mereu cu mine doar vreo 2 saptamani.
Apoi.... cand a ajuns la faza ca s etrezea pe la 3 dimineata si nu mai avea somm si pe la 17 cand venea d ela munca ii picau ochii in gura de somn nu l-ammai pacalit deloc.
Acum... m-am obisnuit sa adorm singura si sa ma trezesc cu el langa mine.
Felictari!!

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

denisa al meu doarme ca buturuga cat dorm si eu asta dupa-ammiaza iar seara daca eu adorm pe la 10-11 el sta la un film si pe la 12-1 isi ia un somn de abia il trezesc dimineata la 8 sa plece si el la munca

asa e el mai somnoros nu-mi fac pb ca s-ar trezi vreodata inainte sa-l trezesc eu sau sa sune telefonul

am mai facut modif la listutza si am trecut si pe mamicutza mommymagda la care nu am data nasteriisa mi-o dai pls daca vrei

bebelushul

Mergi la inceput

felicia miercurea trecuta cand am aflat ce e cu mazarica si ca e posibil sa fie oprita din evolutie, am crezut ca e o palma de la DD pt prea multa incredere pe care o am in mine. mult timp consider ca ma pedepseste pt infumurarea asta. acum parca ma simt altfel, dar nu pot sa nu ma gandesc daca dr mi-a zis ieri ca are 7 sapt si voi la 6 sapt ati putut sa vedeti activitate cardiaca, la mine de ce nu e. asta ma chinuie cel mai mult si de fiecare data cand ma gandesc imi dau lacrimile. Doamne ajuta-mi copilul sa fie bine.
alaturi de voi incerc sa ma mai destind,sa mai uit de necaz cat de cat.

poze

6+ o mazarica mititica
primele hainute

Mergi la inceput

O seara buna va doresc in continuare si ca maine sa ne fie mai bine ca azi: fara greturi, dureri de cap, ....... stiti voi..

V-am pupat pe toate si pe bebei

12 +

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici?

poze

6+ [rugaciune] ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

delphinas: eu sunt
mi s-a nazarit de ciorba de fasole cu afumatura si fierbe greu de tot
mie imi curg balele langa aragaz. stii la ce ma gandeam? mi se pare ca sunt mai frumoasa acum, tenul este curatat complet, sanii a la pamela anderson(apropo, mi s-au maronit sfarcurile, la tine?) si multe alte scimbari
6+

Mergi la inceput