Mamici de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ignatica, mi-a stat inima in loc. Chiar e o bariera aici pe la 7-8 saptamani care nu ne lasa pe unele sa mergem mai departe. Doamne ajuta sa ramai cel putin la fel de optimista ca ilia_99, sa nu iti pierzi increderea si dorinta de a merge mai departe si de a incerca din nou. Spun asta eu care daca as pierde si aceasta a 3-a sarcina nu prea mai stiu ce as face. Dar optimista am ramas mereu.

ilia, mi-a placut foarte mult povestea/exemplul tau!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele ce faceti? cred ca inca nu v-ati trezut
haideti ca a venit ziua mult asteptata ...abia astept sa se faca ora 3 sa merg la eco sa vad ca bebe e bine si sper sa ii aud si inimioara...sunt asa emotionata ca nu mai am stare , abia astept sa va zic cum a fost
fetele vroiam sa va intreb...ce se poate lua cand apare o durere de masea..adica ce ceai stiti si voi asa cu care pot sa ma clatesc sau altceva...ca eu cam am probleme cu maselele va pup

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

bebi mult succes la eco! si eu am o zi grea azi. tre sa ma duc pentru a 3-a oara la medica de familie ca nu mi-a dat bine concediul medical, apoi tre sa trec pe la ginecolog ca mi-l mai prelungeasca si sa cumpar un cadou. Sunt foarte obosita si numai sa stau in casa sa nu fac nimic dar sa ma fatzai atat si sa ma cert cu oamenii astia?

Chiar: mai e cineva care face tratament cu 4Utro+Pregnyl ? Simtiti o oboseala nefireasca? Ieri numa ce am coborat pana a colt si cand am ajuns acasa simteam ca am carat saci de nisip sau ca aveam 70 de ani...

Julyyyy Cand se face amino? Cand o faci? Ai facut-o deja? Eu-s cam ametita.

oanasm, codrutza, teomaria, musette, felicic, nushu, anis, sanziana acu' cat nu ma apuca tristetile ca la ce urat e afara si la ce nopti am de cateva zileee...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

'neata mamicilor!

teomaria hmmm...deci cescuta aia e magica pana la urmamerci de cioco

voicubebi abia astept sa vii cu vestile buneai sa vezi ce bebeloi mare ai

alinusheu iau doar 2utrog seara si pregnyl nu iau dar oboseala nu e de la tratament sigur;pai eu stau la casa si ca sa ajung din dormitor in bucatarie am de coborat 24treptesi apoi sa le urc inapoi si gafai de zici ca am fugit kilometrie de la sarcina sigur...bafta azi la medici

oanasmcum fu la bazin??ca n-ai mai intrat sa povestesti..apropo pt mine e o mare ciudatenie...cum de nu esti tocmai tu pe listutza??ai uitat sa te treci??

fac un apel spre gravidutza leah care nu ne-a mai scris deloc ...intra mama si povesteste aici cum te simti ce face bbsi da datele pentru listutza

prety am citit acum din urma si am vazut ca inca te mai chinui cu moderarea...mai ai un singur mesaj de scris si pe urma te vedem in timp real...cat despre simptome fix la fel ca tine sunt si eu somn,sani putin sensibili si atat..ma mai incearca cateodata greata dar usoara..te asteptam

anis nici pe tine nu te-am mai "vazut"...ce-ti fac fetele?

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

'Netaza burtici!
Felicia, Denisa, felicitari pentru voiosia din burtica. Sa fiti mamici + burtici sanatoase!
Ilia, multumim pentru exemplul de gandire pozitiva, vointa de fier si nu in ultimul rand ajutor divin.
Bebi, numai vesti bune de la eco!
Ignatica, ne-ai dat o veste cutremuratoare. Imi pare nespus de rau!!! Poate te va ajuta moto-ul meu:
"Ca-nvins, nu esti atunci cand sangeri,
Nici chiar cand ochii-n lacrimi tz-is,
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis."

Trebuie sa fug la serv.

pe toate

10+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata burticilor! Vreau cu disperare sa fac parte din grupul vostru dar uite ca mesajul meu timid de ieri prin care va salutam a fost sters de moderator... poate din cauza ca nu am trecut datele mele: DN 02.04.1981 UM 01.12.2007 DPN 05.09.2008

Sa ma prezint intai: sunt o gravidutza in saptamana 15 aflata la prima sarcina si cu o multime de intrebari si neclaritati. Nu am prietene sau colege cu care sa pot vorbi sau impartasi minunea care creste in burtica asa ca va rog mult sa ma primiti in clubul vostru :) Ce ziceti? Va rog sa nu ma "stergeti" din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatza si de la mine!!
Ignatica imi pare tare rau, o imbratisare calda de la mine !
Bun venit noilor gravidoase, sa imlinim impreuna 9 luni!
Eu deja m-am saturat pana peste cap de stat in pat, mai ales ca n-am nici un simptom, nu m-a durut deloc burta (nici cand am avut hemoragia nu ma durea). Dar poate e mai bine, ca daca ma simt ok sunt si optimista.
Azi noapte am visat intens, nu-mi aduc aminte foarte clar ce, ca m-a trezit ceasul brusc.... deh, al meu tre sa ajunga la munca. Daaaaaar.... imi amintesc ca era baietel !! I-am zis lu' al meu si a zis sa ma culc la loc, poate visez si o fetita, ca la mine sigur e pe invers
alinushca amnio inca n-am facut-o, in jur de 20 martie, pentru ca tre sa intru in 16s.
Luni ma voi duce la control, voi face si o eco si desi va fi ca sa verificam cum stam cu zona decolata, o sa intreb si de sexul copilului... sau sa nu intreb.... am asa emotii, nu stiu ce sa fac.
nushulica arata foarte fain prima pagina, multumim
Fetele care sunteti cu sarcina putin mai avansata... 12-14 sapt... voi mai puteti dormi pe burta? Eu ma mai chinui ... cu un piciorridicat pe langa mine, e pozitia mea preferataaaa
Eu sunt p-aci mai tot timpul, uneori nu prea am stare sa scriu, dar va citesc!!

_
Our future determines our past
Fasolica de S14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Nushulica, datele mele:
DN: 02.05.1972
UM: 22.12.2007
DPN: 21.09.2008

10+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna dimineata la toate fetele!
M-am intors cu vesti. Am fost ieri la ecografie la o clinica particulara (nu am mai avut rabdare pana vineri) si l-am vazut pe bebe mic . Are 3,2 mm si i se vede deja inimioara. A zis doctorita ca pana in prezent totul este bine. Sunt super fericita!!!. Va pup pe toate!

bebe de 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

nushulica da sper sa ii aud si inimioara asta imi doresc...si va multumesc ca imi sunteti alaturi.
fetele nu stiti ce pot lua daca ma doare maseaua..vreun ceai ceva cu care sa ma tratez si ce anume...sau altceva naturist fara a recurge la pastile...aaa si ce pastile as putea lua fara sa il afecteze pe bebe? va pup!

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput