Ce ziceti de asta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Liana30

americancoo n'ai decat sa'ti iei bmw

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ma faci sa rosesc, mai Liana , mai.

Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Imagini din emisiune puteti vedea www.expres.ro/index.php?zone=categorii&task=detalii-galerii&item=24&page=No-reservation¤t_date=2008-03-05" target="_blank">aici. Vizionare placuta!!!

Cristina 16+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Fomalhauti

Nu am vazut filmul. Dar, da, cred ca turismul romanesc e la pamant. Si as da exemplul meu...

Noi suntem opt si nu avem foarte multi bani. Ne permitem o vacanta, dar nu chiar cum am vrea noi. De-a lungul timpului am avut diferite vacante (ei, inca nu eram chiar opt; si s-au mai schimbat si alte lucruri...). Asa ca, in urma cu ani, copiii mei cei mari au fost la mare, in Delta, la manastirile din nordul Moldovei, in Maramures (si cimitirul vesel si Memorialul Durerii....), in muntii Apuseni....
Acum trei ani am zis "Hai si noi in Spania." Am mers cu doi copii (de fapt, am zis ca e corect sa mergem doar cu cei doi fiindca ceilalti trei au fost intr-o tabara in Italia). Am luat cel mai ieftin hotel pe care l-am gasit, la Calella. Ce sa va zic?! De atunci nu am mai fost nicaieri in Romania. Pur si simplu nu mai avem chef, nu ne mai trebuie.

In 2006 nu am fost nicaieri (vara, la mare). Eu ador marea, ma deprima sa nu o vad un an...In 2007 am plecat eu cu trei dintre copii in Tenerife. Ceilalti nu au fost nicaieri. M-am uitat scurt pe oferte si am vazut ca, in loc sa plec doar eu cu trei copii in Tenerife am putea pleca toti la mare in Romania. Nu stiu, cred ca m-am gandit "poate ar fi mai bine" dar nu am putut lua decizia. Mi-e lehamite. Nu mai am chef sa mi se spuna la restaurant ca au facut mizerie copiii. (Asta s-a intamplat, de exemplu, la Mamaia - hotel Bucuresti - pe vremea cand era hotel Bucuresti...) Nu am chef sa-mi spuna camerista sa fiu mai atenta ca au intrat copiii cu nisip in camera. Nu am chef sa ma duc pana la receptie sa cer hartie igenica.

Imi place cum sunt tratata in alte parti. Imi plac ofertele lor de distractie. Mi se pare ca sunt pe toate gusturile. Si mi se pare ca litoralul Romanesc are cel putin la fel de multe de oferit - dar nu le ofera, trebuie sa le cauti singur (si ai putea sa nu le gasesti - cati stiu ca la Limanu exista o pestera uriasa despre care legenda spune ca ajunge in Bulgaria; dar, ca sa o gasesti, trebuie sa te duci in sat, sa cauti un copil...Si ca sa nu te ratacesti in ea...)

Emisiunea despre care se discuta probabil este una serioasa. A aratat lucrurile asa cum sunt. Romania are o multime de locuri extraordinare, intotdeauna m-am gandit cum le-ar baga altii in fata. De exemplu, ma gandesc la "castelul" Blarney din Irlanda. Este, de fapt, un turn. Si au facut in jurul lui o padure "salbatica" si au inventat legende legate de pietrele din padure si de o anume piatra din castel...Si sa vezi turism. In Transilvania am ajuns la un moment dat intr-un sat...Pe un deal tot un turn. Mult mai mic decat cel din Irlanda, dar exact tot ruina unui turn. Si am vrut sa mergem pana acolo. Nu exista drum de acces. Pe picioare. Adica trebuia sa trecem prin curtea unui om (care ne-a invitat sa trecem linistiti) si apoi sa traversam, fara pod, o apa...Si undeva, langa Hateg, am avut o experienta asemanatoare, era chiar ruina unui castel, pe o stanca (of, cum ma lasa memoria...). Si nu era poteca, am rugat un copil localnic sa ne duca. Si cand am ajuns acolo am vrut sa coboram repede fiindca nu era amenajat in niciun fel si mi s-a parut chiar periculos pentru copii, castelul fusese construit chiar pe marginea unei stanci...

Pe vremea cand calatoream in Romania ma gandeam: "Ce bine imi pare ca nu se stie despre toate astea. Daca s-ar afla, ar veni strainii si ar creste preturile..." Dar iata ca acum am imbatranit, am experimentat altceva si...nu mai vreau turismul din Romania...

Nu ar mai fi de adaugat decat ca in multe locuri din Romania am ajuns datorita unor carti vechi, pe care le-a avut tatal meu, candva...

Jos palaria in fatza ta ca cresti atatia copii, ca te plimbi cu ei prin lume, ca ii duci prin locuri salbatice si neumblate, ca cunosti ruine necunoscute si ca te obosesti sa bati drumul pana acolo... si rusine mie ca, desi am numai doi copii, nu sunt in stare sa-i duc sa le arat nici macar palatul Mogoshoaia sau Castelul Pelesh sau.... nici exemple nu sunt in stare sa dau. Rusine ca suntem atat de comozi, extrem de comozi ca preferam sa petrecem un weekend in fata televizorului si aragazului si la shoping... asta educatie le dau eu copiilor mei, sa zaca pe canapea la tv sau la calculator majoritatea timpului liber...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

N-o fi Romania floarea europei, dar nici asa mizerabila cum a prezentat-o Mr Bourdain nu e. Daca vrea reclama negativa si eu pot face un film in Detroit - USA de sperii lumea, si zau ca nu as minti deloc ci doar as prezenta cruda realitate .
Si sa alegi un rus (care a afcut ce stiu ei mai bine sa faca ... adica s-a imbatat crita) drept gid cea mai proasta combinatie
Parerea mea.... desigur

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by alintaroma
N-o fi Romania floarea europei, dar nici asa mizerabila cum a prezentat-o Mr Bourdain nu e. Daca vrea reclama negativa si eu pot face un film in Detroit - USA de sperii lumea, si zau ca nu as minti deloc ci doar as prezenta cruda realitate .

Diferenta consta in dificultatea cu care gasesti ceva mizerabil in USA si omniprezenta aspectelor necivilizate in Romania. Asta-i buba care ne doare, dar nu vrem sa o recunoastem, preferand sa ne pierdem timpul cu combaterea criticilor obiective.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu chiar nu sint fan Bourdain de felul meu. Dar zau ca nu-i gasesc vina! A aratat omul si imagini din centrul Bucurestiului (obeliscul ala minunat!). Nu difera de ceea ce vede omul mergind pe strada.
In rest cred ca a fost nervos pentru ca i-au bagat pe git programul kitsch. Cred si eu ca i s-a parut ridicol circul de la Jaristea, nu mai vorbesc de programul tip Halloween si chiar si in Maramures a fost totul atit de fals! Copiii echipati in costum national, era sa lesin cind l-am vazut pe ala mic cu flacara linga butelie!
Nu inteleg nici eu ce cauta rusul ala in emisiune si de ce ne-a aratat vreo zece minute cit de tare s-a imbatat el. Ma rog, mi se confirma de ce nu sint fan Bourdain.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

pana la un punct nu m-a deranjat musiu Bourdain. pana la urma asta a vazut si cu imaginea asta a plecat de acolo; in plus recunoaste clar greseala de a-l lua pe Zamir ca ghid. in schimb fraza asta de pe blog mi-a ridicat tensiunea: "The food--on camera, off camera? Didn’t matter. It was mostly pretty primitive" primitive?!?

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Cred ca i s-a aplecat de la carnea de porc ...

Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Capcaunule tu ai vazut emisiunea? eu da ...
Si da, sunt de acord ca Romania nu e the brightly star in the sky si are muuuulte probleme dar totusi realizezi ca fiind prezentata in asa culori pe "Travel channel" descurajeaza si umbra de turisti care mai era .... si totusi eu zic ca nu-i asa trist in Romania cum zice el
Daca ii dai dreptate inseamna ca tu conduci o Dacia 1310 ...

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

[/quote]

Jos palaria in fatza ta ca cresti atatia copii, ca te plimbi cu ei prin lume, ca ii duci prin locuri salbatice si neumblate, ca cunosti ruine necunoscute si ca te obosesti sa bati drumul pana acolo... si rusine mie ca, desi am numai doi copii, nu sunt in stare sa-i duc sa le arat nici macar palatul Mogoshoaia sau Castelul Pelesh sau.... nici exemple nu sunt in stare sa dau. Rusine ca suntem atat de comozi, extrem de comozi ca preferam sa petrecem un weekend in fata televizorului si aragazului si la shoping... asta educatie le dau eu copiilor mei, sa zaca pe canapea la tv sau la calculator majoritatea timpului liber...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA
[/quote]

ca bine ai scris...parca m-ai descris pe mine!si mi-e rusineeeee.....

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput