***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela_s spune:
Oana, n-am scris niciodata aici, pur si simplu nu-mi gaseam cuvintele in fata a ceea ce traiati voi...dar am urmarit de la inceput povestea voastra, cu sufletul la gura, dadeam refresh paginii de cateva ori pe zi ca sa aflu vesti despre voi, atunci in momentele grele...
Ma bucur mult pentru progresele facute, ma simt atat de micutza in fata luptei voastre incat cuvintele sunt de prisos.
Voiam doar sa spun ca am reusit in sfarsit sa contribui si eu cu putin pentru viata Soniei. Am sa te rog sa confirmi primirea banilor, am trimis prin moneybookers, pe adresa ta de pe site.
Mult succes mai departe, va imbratisez si va pup cu drag.
vorbe de copil...
Hobby
chris27 spune:
La multi ani,Sonia-Maria!...M-am rugat de multe ori la D-zeu sa faca un miracol pentru tine,sa-i stearga lacrimile mamei tale...si s-o faca sa uite tot ceea ce-a fost greu!...De ceva timp mi-am dat seama ca...nu e nevoie de nici un miracol,pentru ca...miracolul esti chiar tu!!!!!!Acum sterge-i lacrimile mamei tale si...fa-o sa rada asa cum doar tu stii,asa cum doar tu poti!Sa fie mereu asa de fericita ca-n filmuletele de la mare cand va jucati impreuna de-a "cucu-bau"!...Va pup...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
musetto spune:
"La multi ani!" Sonia Maria . Multa sanatate si sa treci cu bine peste toate! Am trimis si noi un mic cadou pt tine, in contul de paypal assistform@yahoo.fr si o rugam pe mami sa confirme primirea cand are timp.
Tare rau imi pare ca nu locuiesc nici macar in apropiere de Boston, ca ma ofeream cu gazduirea :( Ce bine ar fi daca s-ar gasi o fata de aici de pe forum care sa poata face ceva in sensul asta. Dar sunt convinsa ca se vor strange pana la urma banii necesari. Mult succes, suntem alaturi de voi!
kay spune:
Multumim din suflet pt urari ! Sonia Maria... culmea ca raspunde mai repede la Maria, sau Masha...
stuart, trsansmite-o mai departe !
mihaela_s, confirm ! iti multumim si o si pt tine !
chris, tu stii ca te iubesc, nu?
musetto, paypal-ul ii apartine lui Sybille, asa ca astept confirmarea de la ea ca sa confirm si eu. sau poate trece ea pe aici si anunta ! multumim si o
acum astept sa se astearna noaptea bine ca sa pot suna la Boston sa rezerv cazarea. Musetto, iti multumesc mult ca te-ai gandit la noi, dar mie-mi tb sa fiu cat mai aproape de spital. nu vreau s-o duc cu transportul in comun, iar taxi-ul nu stiu cam cat costa. nu stiu ce vreme e acolo in perioada in care merg eu, asa ca nu stiu ce haine sa iau... in schimb am achizitionat d`alesa de tras hainele in vid,c a sa am mai mult loc asa ca pot pleca cu mai tot sifonierul !
va
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
chris27 spune:
Sigur ca stiu...Daca as avea o foarfeca fermecata...as taia distanta in doua!...Pup palaria verde...zambetul frumos...barcuta...nisipul...piscinuta...in fiecare din lucrurile astea-i "Frumoasa!"...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
kay spune:
Chris, mai vino la capsunici si mai zi-ne de printesa si de starul rock
noi am fost azi sa trag fata in poza pt viza... si mama, da asta nu e asa important. si fi-mea n-avea stare i secunda, se fataia, nu vroia sa stea in picioare pt poza... pe urma am trimis-o pe campii cu frati-miu, sa se plimbe pana e gata poza... si din cand in cand aparea in usa magazinului si se auzea un AAAAaAAAA.... iar acasa cand, a vazut mancarea a inceput "pa-pa, ba-ba, ava-ava" adica mancare, bataie pe lingurita si apa pe urma... in ordinea meniului...
eu nu v-am zis despre ea :
are 1 an si 2 luni si 10 zile
8560 gr
78-80 cm
am sarit peste masura 80, direct la 86 pt ca a crescut din iunie pana in august 8-9 cm... dupa o perioada de 5 luni in care ba a stagnat, ba lua 1 cm la 2 luni... asa ca n-am mai avut cand sa-i iau 80... in greutate a luat 1 kg si ceva in aprox 3 luni, ceea ce ma bucura. dar de and se lungeste, nu se mai ingrasa, mai ales ca de la masele nu prea mananca la pranz (doar).
cam asta cu Sonia, merge tiuta de o manuta si chiuie toata ziua, m-a innebunit cu scos/pus capace, asta e ultima descoperire. face lego, adica pune cub pest cub si batatoreste bine pana intra....
cam atat.
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
azi am platit biletele de avion, am facut transferul de bani la americani, la spital. am luat viza, pe 10 ani super !
mai ramane sa mai imprumut si bani de mancare, pt ca sunt pe minus rau, nu pe 0... da ma descurc eu cumva. n-o fi asa de greu sa ma scot din joben niscaiva $...
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
blackpanterro spune:
Felicitari pt reusita si mult succes la Boston!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Chuny spune:
Buna Musetto, confirm primirea banilor si multumim din suflet.
Sibylle
Nasterea ariciului junior VLADIMIR
Cum a intrat Anna in viata mea ANNA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
kay spune:
blackpanterro, iti multumim !
Sybille, pupam ariciul Vladimir si proaspata Ana ! iti multumesc !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei