***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***
Raspunsuri - Pagina 16
kay spune:
COSTUL OPERATIE DE LA BOSTON :
US $77.480
Click pe suma pt vizualizarea documentului
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
dandusa spune:
ma uit la pozele cu Sonia si ma uit...si ma uit...doamne cat este de scumpaaaaaaaaaaaaaaa,sant topitaaaaaaaaaaaaa,sant indragostitaaaaaaaaaaaa este atat de dulce atat de expresiva...si ochii...ochii ei sant ai tai Oana..................,incredibil cat de mult semana cu tine...,morrrrrrrrrrrr de dragul ei...,imi doresc atat de tare sa va mai revad o data...,candva/cumva...nu stiu cum...
Mamica stralucitoare
27+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
doina_cel spune:
Ce bine ca ati primit estimarea de la Boston! Macar stiti exact cum stati si ce aveti de facut. Si, desi suma e bineinteles imensa, nici macar nu e chiar atat de mare pe cat ma asteptam, sincer sa spun, avand in vedere scorurile serviciilor medicale in SUA...
Va dorim din suflet sa strangeti cat mai repede banutii sa plecati cat mai repede si sa veniti inapoi cu Sonia complet sanatoasa!
Happiness is a smile
Haideti sa il vedeti pe Andrei !
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2
Comunitatea "Calatoria vietii"
LiaMia spune:
Am vazut si eu acum filmuletul cu Sosonica: nu-mi vine sa cred ce a crescut de cand nu v-am mai vizitat si ce dulce este . Felicitari Kay pentru puterea de care ai dat dovada in tot acest timp .
Sa va ajute Domnul in tot ceea ce faceti!
LiaMia
ioana_mada spune:
Aveti o dulceata de fetita!Sa va dea Domnu putere in continuare si sa o vedeti pe Sonia refacuta complet.Sunteti de admirat ca ati facut fata acestui cosmar care sunt sigura ca se apropie de final.Nici un copil nu ar trebui sa aiba parte de atata suferinta; ma cutremur cand citesc cazurile din sectiunea Umanitare si incerc sa ajut si eu cu cat pot.Poate luati legatura cu parintii Dariei din Iasi, familia Sarbu(un caz foarte mediatizat in media;gasiti detalii pe net) si va vor indruma cum sa procedati ca sa reusiti sa acoperiti cat mai repede suma de care aveti nevoie.
Multa sanatate si sa va bucurati pe deplin de Sonia.
kay spune:
Ne-am intors de la mare ! Sonia a fost o incantare, ne-am simtit extraoriar, am acut cu noi un spital portabil, dar n-am folosit decat ser sa-i curat ochii si dentinox pt maselele buclucase.
dovada de voie buna :
POZE
FILUMLETE
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
dandusa, am vazut burtica frumoasa de mamica sexy si Crinuta dulce-dulce ! mult
doina, am primit discount mare de tot, chirurgul ne vede pe gratis, etc. asa e cand ai niscaiva "pile".
LiaMia, ioana_mada, va multumim si va am si noi !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
pe 26 august plecam la Munchen - vreo 1000 euro
pe 5 septembrie plecam la Boston - 12686 $ consultul
- 1800 $ avionul
- 1000 cazarea (incredibil de scump !!!)
plus banii de cheltuiala, ca nu se stie niciodata
in total, in 2 sapt imi trebuie cam 10000 euro... din care 1000 ii am.
anunt maine cat sunt in conturi, cum si ce.
HELP !!!
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
am reusit sa obtin avionul la 942 euro
cazarea e in schimb 2000 $... eu nu stiu de ce e asa de mult.
stam 10 zile, pt ca e posibil sa fie si alte investigatii.
luni merg la interviul pt viza, sper sa-l obtin fara mari probleme.
Sonia e ok, fff energica si plina de viata.
conturile nu le-am verificat, n-am idee ce si cum e, dar o sa ma descurc singura, vad ca interesul pt sonia e 0.
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
stuart spune:
LA MULTI ANI SONIA-MARIA! MAICUTA DOMNULUI sa te ocroteasca in continuare, sa te ajute sa treci cu bine peste toate hopurile si sa cresti mare si sanatoasa!
Oana, am vazut poze cu Soso la mare si ma bucur tare mult ca i-a priit! Este o scumpa si o nazdravana! Ma rog pt. voi in continuare sa treceti cu bine si peste ultima operatie! Ti-am trimis si un PM.
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)