***Ultimul hop pentru SONIA : 77.480 $ (5)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Kay, ti-am trimis PM. Sper sa iti pot fi de ajutor.Daca crezi ca da, te rog sa ma contactezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mandy, iti multumesc !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Oana, am vazut ca plecati in State la control !!! Super, ma bucur mult ca ati reusit, va doresc sa veniti cu vesti bune.

Cand plecati? Pupam Sosonica si mamica!

Happiness is a smile

Haideti sa il vedeti pe Andrei !

Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Comunitatea "Calatoria vietii"

Mergi la inceput

Doina, plecam pe 5 in SUA. Dar, pe 26 venim la voi ! sa il mai vedem pe lieblich nitel .

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Azi plecam a Munchen. Duminica seara Sonia s-a simtit rau, a vomitat continuu asa ca am mers la spital unde am ramas peste noapte. acum e ok.

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Am deschis un bazar pentru Sonia. Cine vrea sa liciteze poate sa o faca aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844

Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Oana multa bafta in State. Cum a decurs controlul de la Munchen?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Suntem si noi cu gandul la voi si ne rugam sa fie totul bine la Boston!
Doamne ajuta si drum bun vineri!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!

[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

buna !

In Germania totul a mers bine. eco si EKG arata va functia inimii e perfecta, regurcitarile la valva mitrala si tricuspidica sunt minime si la aortica aproape nule asa ca inimioara ei se tine bine !!!

Azi am trnsferat banii din Reiffeisen si BCR in BRD si i-am schimbat in $, si va multumesc din suflet !

sold Raiffeisen : 2190 Ron
sold BCR : 4910 Ron (aici a depus bunica mea 2100 ron, pensia ei pe 5 luni... of ce-am plans cand am vazut...) am lasat 700 Ron pt biletele pt decembrie pt control la Munchen.

In rest S e bine, merge tinuta de o manuta, cracnata rau, dar merge. toata ziua s-ar juca, adoarme cu jucariile in mana...

in rest are 8.800 gr, 77 cm, papa bine, a luat 1,5 kg din iunie.

americanii ma innebunesc cu telefoanele, suna sa ma anunte tot felul de chestii asa, last minute.. gen, s-a schimbat cardiologul, vrea si cateterism, eu le explic frumos ca n-am 35.000 $ cat vor i pt operatiune. intr-un final se hotarasc sa nu-i mai faca, mai ales ca are 5 deja facute si trimise la Boston cu DHL acum 2 luni... si acum 1 h ma anunta ca vor toata documentatia ei de la Munchen. si iar le explic frumos ca e prea tarziu sa o pot obtine, ca le-am trimis-o deja acum 2 luni catre chirurg... acum astept raspuns. alta intamplare care ma zapaceste e ca de fapt nu exista o data fixa pt RMN, si ca stau doar pana pe 12??? pai cine plateste 200 $ pe noapte??? Bush? cu chiu cu ai inteleg distanta si efortul pe care il fac pt a ajunge acolo si promit sa imi dea maine o data fixa... vai ce dor mi-e de punctualitatea si meticulozitatea nemteasca. pai la ei 8 septembrie e 8 septembrie... daca ma repatriaza aia de acolo sa veniti sa ma luati careva de la aeroport, ca mi-e ca ma pierd pe drum !

pup

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

gata ! am impachetat, alea de vidat sunt aur curat ! ceea ce bagam intr-un gemantan a intrat intr-un sfert ! mai ramane sa cantaresc monstrul si sa vad cum stam.

v-am pupat si ne "citim" dupa ce ma cazez !

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput