Timisoara, Impreuna ...a venit primavara! (87)
Raspunsuri - Pagina 8
Doris-Alina spune:
Silva, la chinezoiace sa nu te duci, ca o sa iesi ca Ciocanitoarea Woody 
la poloneze, mai suna cumva...
Tunsoarea nu are o denumire, dar listeaza-ti poza asta, si te duci cu ea, mie asa imi fac clientele, si sincer, imi e usor si simplu sa pricep ce vor...
Pe cand te vad cu Chicago new-look ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
No ia uite huhurezle 
ca or venitara fuga da si cu chef de plugusoare. 

Beeeyyy Silvana freza aia e super mortala,m-as face si eu daca as stii ca imi sta bine. Sa faci la imprimanta poza care ne-ai aratat-o si mergi la Chicago,la un stylist buuun ii pui poza sub nas si ii spui "laich dis"(puii mei ca nu stiu cum se scrie in inglish) 

Simo zici ca dezcracanasi jumulita aia ca sa o faci jumeri? Pai pe ea o intrebasi daca vrea? 

quote:
Doris-Alina Posted - 03/03/2008 : 22:56:23
--------------------------------------------------------------------------------
Perla istorica - by Ines
Inainte de perla, ca sa intelegeti faza, bunica mea, Marietta, strabunica ei, e sefa in casa...la capitolul educatie/ militarie...
Acuma seara, a certat-o pentru o chestie, la care Ines:
-Tu esti uliu in casa asta...
Buni shocata intreba:
-Uliuuu???
Ines:
-Doar nu te crezi randunica...

Pai cum fata sa nu scoata fii'ta asemenea bunatatzi de perle...doar are cu cine semana.....cu mumasa

Io am adormit fata si zic ia sa arunc un ochi sa vad ce fac fetele mele dragi

cand colo m-o lovit plugusoru' primavaratic drept in moalele capului.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
silvana75 spune:
Mai Doris nu stiu cand o sa ma vezi da' tu stii ca eu am idei putin da' fixe asa ca acu o am pe asta si nu mi-o scot din cap pana nu o fac.
Nu, nu stiu nici polonezele, Florin merge cu Paul la o frizerie unde sunt rusoaice si poloneze si de cate ori le explica cum vrea sa-l tunda niciodata nu iese ce vrem noi si e asa de simplu cu calota adica din foarfeca si pe parti mai scurt cu masina, ele fac tot invers
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Ceuseascooo, o sunat cumva moalele capului? sau e sec?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:
Dorisake stai ca vad io dimineata cum e .....mi sa nu'mi fi crapat si ultima ramasitza de neuron care era pusa bine,intr-un coltizosr....
.....si sa mi-l fi facut tu zob/muci/ciulama
acum cu plogosorul aista
merg sa-l caut cu nenea
tzucui muschiuletzii lui,sa-i tzuc sa nu-mi fie urat de la atatea cautari.
Poze cu noi
Mariaa spune:
Lauraaaa, sa nu pleci cumva!!!!!!!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
Doris-Alina spune:
Normal...Laura nu plecaaaaa, ca vreau sa-l impartim frateste pe nenea...

zise Maria, de printre cracii gaine descracanate...
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Laura egoisto,
numa la tine te gandesti!! vreau si eu cu nenea ala sa caut ziua de ieri
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
gonghy spune:
Stai
cred ca stiu de ce nu vrei sa plec....mi-ai gasit neuronu' pierdut
...hantzu tau.....gasishi neuronu
intre cracii gainii????? 

Poze cu noi