Timisoara, Impreuna ...a venit primavara! (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dorisakeeeee, aim spiciless
Silvana, nu te pune cu mine...vrei???? ma intalnesc cu mamanu tau si-i dau, cat dureaza?!
cica 'nimic nou' - masina si chirie noua

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

am uitat, ti-ar sta bestial tunsa asa, gresesc sefa?!
vreau si ioooooo!!!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Fetele, sa va priasca, sa va primeneasca, sa va descreteasca fruntile, plugusorul meu, ca-i facut cu drag...si am gura aurita!
Asa va fi, daca noi vrem...

Na, io-s in apogeul euforic, nu ma intrebati pe ce strada stau, ca nu mai stiu...intrebati-ma care e cursul euro asta stiu, si inca foarte bine, daca ma sunti, raspund mecanic: Ford fusion, va scult...da voi ma intelegeti, nu ma bagati in seama...
Iaca asa ma recreez eu, compunand poezii...e si asta o chestie...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Maria daca o sa mai ai untura de gaina cracanata pana in mai cand vine mamanu meu, daaaaaaa vreau
Doris, in oraselu asta unde stam sunt numa coafeze poloneze si rusoaice care habar nu au sa tunda am impresia ca au doua maini stangi. Poate voi merge in Chicago sa caut pe acolo un salon mai acatarii
Imi place tare mult freza si tare ma bate gandu sa ma tund asa. Ia explica la fata cum sa le zic la alea sa ma tunda.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Maria, tu daca vrei asa, lasa-ti pletele in vant, sa pluteasca, pardon, sa creasca mai intai...ca din chel valvoi nu-l pot face...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Silvana, cand merge mamonu tau incolo?
Dorisake, cum nu poti?! tu poti orice !!
vreau si iooooo daca ma vezi, numai zici ca-mi trebe mult

pentru Emma

noi, impreuna

Mergi la inceput

Maria, sper ca la mijlocu lunii mai sa fie aici. Zilele astea ii trimit chemarea dupa care merge la Bucuresti (sper sa primeasca viza).

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Cat e scoru? Acusi ma suna sotu si eu nu stiu

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput

Perla istorica - by Ines

Inainte de perla, ca sa intelegeti faza, bunica mea, Marietta, strabunica ei, e sefa in casa...la capitolul educatie/ militarie...

Acuma seara, a certat-o pentru o chestie, la care Ines:

-Tu esti uliu in casa asta...

Buni shocata intreba:
-Uliuuu???

Ines:
-Doar nu te crezi randunica...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Mistoooo, misto replica

Silvana si Paul

Poze cu noi

Mergi la inceput