*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (1)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole_es spune:

bine v-am gasit la scutece,zuzici si clopotei de zuzici!!!

Ma bucur ca in sfarsit suntem la scutece!

VALI aceasi problema o am si eu cu bebica mea:o pun la san si cate 2 ore si pana nu-i trec nervii sau nu oboseste,nu vrea sa suga.de vreo 2 nopti face asa.Am inteles ca e normal sa faca asa.Curaj ca va trece si asta si vor veni altele,dar pt asta avem aici atatea zuze minunate,sa ne sustina atunci cand avem nevoie.

Nicole,mami de Alessia Luciana (19.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

zuzici,

vreau sa postez un mesaj special in care vreau sa le incurajez pe Irinouka si pe Gatta si sa le spun ca le asteptam cu drag la clubul scutecelor. Le pupam apasat si suntem alaturi de ele. Sunt prietenele noastre speciale iar odiseea a fost minunata alaturi de ele.

va pup pe toate cu mult drag

Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

BINE V-AM GASIT LA CLUBUL SCUTECELOR!!

DOAMNE AJUTA SA AVEM BEBEI SANATOSI SI NOI SA FIM SANATOASE!!

pup toti bebeii si pe mamicile lor!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Bine v-am regasit la clubul scutecelor.
Noi suntem in febra pregatirilor pt botez asa ca am intrat repede sa-mi inchei socotelile cu odiseea in ultimul capitol si sa va salut in primul de la scutece.
La mai multe pline numai de vesti bune.
Va

Mami de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

BINE V-AM REGASIT DRAGELE MELE PRIETENE LA CLUBUL SCUTECELOR !!!SA NE AJUTE DUMNEZEU SA FIM SANATOASE ,SA NE DEA PUTERE SA TRECEM PESTE ORICE GREUTATE
VA DORESC O PRIMAVARA PLINA DE BUCURII ALATURI DE BEBELUSI SI FAMILII.

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Bun gasit si de la noi la Clubul scutecelor.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Bine v-am regasit la clubul scutecelor!!!

Lipsim si noi cateva zile, si va gasim in clubul scutecelor! M-ati impresionat cu povestile voastre frumoase din odiseea. Ma bucur multi dintre voi alaptati pe pui voastri, si ma bucur ca exista persoane ca miri, care au sfaturi utile si sprijin pentru mamicile. As dori si eu sa fiu asa, dar... imi pica mai greu cuvintele. Oricum, cate o floare pentru fiecare mamica din clubul noastru. As vrea sa va scriu mai multe, ma iau putinica frica de a exprima... Chiar daca vorbesc destul de bine, totusi e o limba straina pentru mine.

Cineva intreba despre decojire pielii: cu cat se naste aproape de termen, sau chiar si depaseste, cu atat cade piele mai mult. Deci e ceva normal. Ganditi-va ca dupa stat mult in apa se duce si la noi, adulti piele, nu numai la bebei noastri care petrec 9 luni!

Vineri am fost si noi la dr, ca avem o iritatie urata la fundulet care nu trecea cu metode traditionale. Si cu ocazia asta ne-am luat masuratoariile. La 6 saptamani fix avem 5600g si 57cm. Acuma doar speram sa ne treaca iritatie pe fundulet.

Va pupam cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Bine v-am regasit mamici si clopotzei dragi!!!
Multa sanatate si fericire tuturor...sa auzim doar de bine...

Cristina mamica si bebe Mara Bianca
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Galaxy, ce mari sunteti si dolofani! Vorbesti si scrii ff bine in romaneste, care e limba ta materna?

Eu am asa emotii pt maine la botez! Maine dim la 9 merg la coafor si pe urma la 11.30 la biserica cu noi!

Sunt putin suparata ca avem o noua eruptie de dermatita...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

nu puteam sa nu intru si sa va urez la toate felicitari ca am trecut de o perioada grea insa frumoasa cum e sarcina, si am ajuns la alta si mai grea insa si mai rumoas: cresterea puiutiilor nostri!!!
bine ne-am reinatalnit la scutece mamici dragi, multumesc la dumnezeu ca v-am gasit dintr-o pura intamplare, si de atunci am devenit dependenta de voi!
sa ne auzim cu bine, si numai cu vesti bune despre bebelusii nostri, sa ne bucuram de fiecare zambet, de primul cuvat de primul pas,de toate etapele din viata unui copil,cu bune cu rele!
va pupa mami de robert

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

www.lilypie.com/first_birthday_mini.php?r=74088" target="_blank">ce mare am crescut!!

Mergi la inceput