noaptea dintre azi si maine

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by Elise

Adevarul este ca si eu am avut "feelingul" de mult timp.
Sintem in relatii mai bune acum decit am fost vreodata cind eram impreuna. Macar putem discuta omeneste, putem iesi la o cafea... putem face planuri comune in ce o priveste pe bebelisa. Imi poate povesti problemele lui, ii pot povesti problemele mele.

E mare lucru.
Si sper ca situatia sa nu se schimbe. Sa ramina asa. Stationara.
Macar sa fim prieteni, compatibili pe alte planuri nu am mai fi niciodata.

Da, copilul e 100% al meu. Nu 50%, 100%. Ca are si un tata care o iubeste foarte mult, asta e o alta discutie.

Elise & BBLisa

Elise?de ce este 100% al tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

asa, ca sint eu mai fiara in ce priveste copilul meu:)

Ai dreptate, nu e corect sa spun "100% al meu".
Desi eu simt ca e 200% a mea bebelisa mea... da' poate si el simte la fel... si ne incurcam in procente :)

In fine.
Sintem parinti amindoi.

Ideea e ca nu am regrete, dubii, neclaritati in ce-l priveste pe barbatu-meu - viitor fost barbat, ma rog.
Nu mai sintem pe aceeasi lungime de unda de mult timp, suficient de mult timp cit sa nu ne mai iubim, sa nu ne mai urim, sa nu ne mai facem declaratii sau zile fripte.
Daca ar avea vreo prietena - desi stiu ca n-are - pot sa ii invit linistita pe amindoi la o cafea.
Deja eu cam in stadiul asta sint, din cite am vazut, si el.

Cu jobu' iar nu-mi fac probleme, nu era cine stie ce, si oricum am deja vreo doua oferte. Numai ca vreau ceva timp sa stau cu bebelisa. Probabil asta o sa fac toata vara: o sa ma plimb cu ea peste tot.

Prin eliminare, ramine povestea cu L., dar asta oricum ar fi trebuit sa se termine.

Nici o schimbare nu e o nenorocire in sine si erau oarecum previzibile, problema e ca au devenit presante foarte repede. Intr-o singura zi. Am avut trei discutii consecutive, in care am avut de ales - si am ales.
NU pe toata linia.
Dupa care am venit acasa si mi-am anuntat, ca orice cetatean responsabil, familia, prietenii, neamurile... vecinii... si mai toti m-au trimis sa vad un shrink, ca probabil am luat-o pe cimpii de "ramin singura dupa 30 de ani", "ce pretentii mai am", "eu n-am inteles pina acum ca asa e viata", "nu mai sint pustoaica" etc etc.

Ce sa zic, mareata presiune sociala. Nu ti-e bine, nu ti-e bine, da' macar prefa-te ca iti e. Ce daca ai o casnicie de compromis, lasa ca merge si asa, ce daca ai un job de mizerie, lasa ca nimeni nu se duce la scarbici de placere, ce daca esti cu unul care te distruge, ciocul mic si joc de glezne... Ce timpenie o mai fi si asta, sa mai schimbi ceva "la o virsta".

So, acum sint in razboi declarat cu toti, dupa ce i-am trimis sa se cruceasca acasa la ei.
Ma mai iubeste doar bebelisa, dar ea doarme... eu nu pot.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Ma rog, poate ar trebui sa recitesc, dar trebuie timp,nu mi-am dat poate seama eu ca treci printr-o etapa dominata de niste factori decizionali.
Cand e vorba de mine sunt mai stapana de situatie, cand e vorba de altii sunt mai retinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceraseluta spune:

"welcome to the club",mie imi pare rau ca nu am si eu un bebelus,sa-mi revars toata dragostea asupra lui,clipele de singuratate mi s-ar parea mai putin amare.Te admir pentru ca esti pe gustul meu.poti face o gramada de compromisuri in viata,dar nu si in dragoste.Iubesti sau nu iubesti,esti iubit sau nu esti iubit...suntem iubiti pentru ceea ce suntem nu pentru ceea ce s-ar dori sa fim.mereu mi-am zis "asa a fost sa fie" e imposibil sa nu iasa ceva bun din toate astea.asta e circuitul energiilor pozitive in natura.Si soarele s-a nascut dintro "catastrofa":)Mai bazai si eu pe aici putin,deh,sambata seara,si nici copii de laganat nu am:) BRAVA ELISE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Elise imi pare rau pentru casnicia ta destramata. Imi pare rau si pt noua iubire dusa, majoritatea in situatia ta ar fi dat o sansa la una din doua. Nu inteleg relatia cu L, nici nu-mi permit sa intreb, probabil ca nu a fost o relatia extraconjugala in adevaratul sens al cuvintului, mi-ai parut intotdeauna stapina pe situatie si (prea) verticala. Cu toate ca atunci cind altcineva decit sotzul te face sa visezi, prezenta altcuiva te face fericita.. intr-un fel tot aia ar fi, adica e pe aceeasi directie. Dincolo de prejudecatile pe o asemenea tema delicata, eu nu te pot intreba sincer decit: de ce nu ai dat o sansa relatiei cu L? Ai dat o iubire doar pt a face un lucru corect, adica doar pt ca nu se cadea altfel? Impactul lui L in viata ta a fost unul marisor, inclin sa cred din ce scrii si acum pe cale sa devii o femeie singura ai putea sa-i oferi si sa-ti oferi varianta unei relatii pline, reale cu el. Cine stie! O viata avem si avem dreptul sa fim fericiti!Pe de alta parte inteleg perfect ca acum prioritatea e bebelisa!Ca unui om iesit din trei operatii:) iti urez recuperare rapida si usoara O sa fie bineVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Eram la cafeluta de dimineta cand m-am apucat sa citesc
subiectul postat de tine, deci abia m-am trezit dar citind cele
postate de tine ochii mei deveneu mai mari mai mari si singurul
gand care mi-a trecut prin minte a fost asta:
""" uite Dom-le ce femeie puternica si hotarata, BRAVO!!!"""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pe romaneste:halal de mama care te-a facut!Te invidiez,intr-un fel!
Dar cu serviciul ce-ai avut maica?Sau la tine vin toate la pachet?Ma gindeam ca ti-ar fi fost mai usor sa treci prin perioada asta, daca ai fi avut unde sa pleci si de unde sa te-ntorci.Altfel 24 de ore sint cam multe intr-o zi!
Ai grija sa fii consecventa si sa nu pleci urechea,la corul cu :era bun,civilizat ,pe inventar,aducea banii acasa,etc....
Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Ai grija sa fii consecventa si sa nu pleci urechea,la corul cu :era bun,civilizat ,pe inventar,aducea banii acasa,etc....

noroc ca si inventarele astea mai iasa pe minus din cand in cand

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

vikinga,

realitatea e ca nici eu nu prea inteleg relatia mea cu L. Stiu... ca a fost o relatie. Cit se poate de relatie. A durat sase luni, n-am idee cum a inceput si stiu ca n-as fi vrut sa o las sa se termine.
Am terminat-o nu pentru ca n-ar fi fost corect. Desi n-ar fi fost. Ci pentru ca n-am avut incotro. In conditiile in care as fi continuat-o eu, n-ar fi continuat-o el. Si pe buna dreptate.
In fine...
Deci nu, n-am avut cum sa ii dau o sansa. I-as fi dat toate sansele din lume.Asta e.

Iar in ce il priveste pe barbatu-meu... am mai zis, aici nu era nimic de salvat. Da'si el m-a somat sa vedem ce facem. Probabil la rindul lui trebuie sa ia niste decizii.
Cu jobu', da, cam nasol ca s-a intimplat tot acum, dar a urmat acelasi model: din doua variante, sa o aleg pe cea mai putin proasta, cealalta era greu de ales, asa ca am anuntat ca plec. Si am plecat.

Toate discutiile astea au avut loc vineri. A fost ceva, totusi, cu ziua asta de vineri.... Incepe sa imi fie frica de faptul ca mai vine un an bisect... peste patru ani...

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

asta inseamna ca-ti pare rau dupa vreuna din 'pierderi'?
tendinta noastra autodistructiva se manifesta in cele mai neasteptate momente dar nu cred ca a fost asta. stiam si eu mai de mult din postarile tale de probleme cu fostu'exu'huzbant.

totul sau nimic!
cred ca tu abia de acum poti avea totul! caci jumatate din acel tot ai deja,pe BBlisa

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput