*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (152)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Zuzici, avem aici primul nostru capitol de la CLUBUL SCUTECELOR! Putem deja sa scriem in el dupa 12 noaptea, cand deja e 1 martie!!!! Sa fie intr-un ceas bun!
(Tinna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Incheiem odiseea astazi, cand Tudor a implinit o luna...au trecut tare greu aceste 9 luni cu bebe mic in burtik, dar ar fi fost muult mai lungi dak nu exista odiseea zuzelor. Cu sigurantza raman amintiri placute (nu voi uita intalnirile noastre...Iry si-acum ma ia rusinea cand imi amintesc de "datorie"...Silvia, lansarea studioului a fost un moment tare special...), dar in mod cert vom avea multe asemenea momente la scutecele. Desi multe zuze imi sunt aproape de suflet, vreau sa-i multumesc in mod special lui CamiH pentru faptul ca mi-a purtat de grija atunci cand am nascut.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mitsu nu cred sa fie vorba de asa ceva! E inca micut si nu focalizeaza cum trebuie obiectele! Pt linistea ta mergi la un specialist cu trimitere de la medicul de familie. Te pup si ma rog sa nu aiba bebe C nicio problema!


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna seara mamici,

vreau si eu sa scriu un gand bun acum la finalul odiseei noastre..a fost extraordinar..va multumesc din suflet pentru ca existati, imi sunteti prietene dragi si va simt alaturi...cu sufletul..sincer...ma bucur tare ca am avut inspiratia de a intra la voi..chiar daca nu am impartasit cu voi primele emotii ,pentryu ca am intrat cand eram mai pe la saptamana 20 parca..nici nu mai stiu excat, dar nu mai conteaza ..parca va cunosc de o vesnicie..
va multumesc pentru ca m-ati facut sa ma simt bine primita in clubul vosrtu..iar acum pot spune clubul nostru...
vreau sa va spun ca am trait la intensitate maxima toate emotiile doar pentru ca le-am impartasit cu voi..e o adevarata binecuvantare sa ai cu cine imparti bune si rele, sa ai prieteni care sa stie prin ce treci si cum te simti..
ma uit la fiica mea si nu imi vine sa cred uneori..parca ieri eram la inceputul sarcinii cand nu mi se vedea deloc burtica, apoi a venit si burtica...si fara sa simt cum trece timpul a venit si iubita mea printesa..nu imi vine sa cred..dar pentru mine a trecut tare repede sperioada sarcinii desi am stat acasa de la 5 luni...imi aduc aminte cu emotie de fievare eco, fiecare control, fiecare analiza, fiecare zambet primit din partea celor care ma apreciau graviduta cum eram...a fost minunat...

va iubesc si va multumesc inca o data...




Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mitsu! Calm down, please! Sunt sigura ca bebe C. e 100% normal. Nu te mai panica degeaba, citeste linkul dat de docdecap pe prima pag. cu dezv. lui bebe si vezi ce scrie la varsta lui.
Daca totusi esti asa de 'fixata' pe chestia asta, mergi pur si simplu la oftalmolog, cu trimitere de la dr. de fam. a lui bebe. Sau direct la un cabinet privat ofta, fara nici o trimitere. Poate te ajuta fetele din Buc. cu o recomandare.
Pup fata si bebe Conrad mic si perfect!

Mathias creste vazand cu ochii!
Markus e baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mitsule, stiu cum e sa te ingrijoreze un gand..
stiu eu un oftalmolog bun pentru copii..se numeste Burloiu si are cab pe Victoriei. Cred ca pe net ai sa gasesti despre el mai multe.
Voi incerca sa intreb de nr lui la prietene..sa ti-l dau..te duci si ii faci control si iti iese din grija...desi eu sunt ferm convinsa ca nu ai de ce sa te temi...


Poze cu ingerasul

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

fetele...dar nu cred(sper sa nu vorbesc aiurea)ca se poate depista ceva la varsta lui...numai retinopatia...dar nu vad legatura nu a avut greutate mik sub 2500 gr la nastere....sau nu a foast tinut la oxigen mai mult de trei zile....stiu k alte boli se pot depista dupa 6 luni...dar mistshule nu mai kuta singuta...prob...sigur bebe C e bine

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
UN COPIL ITI DA SENS VIETII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Zuzicilor ati reusit sa ma faceti sa plang!
Doamne cate amintiri avem aici si cate emotii!
Si acum imi amintesc cu cata emotie si frica am deschis odiseea anului 2008, Odiseea mamicilor de ianuarie-februarie 2008.
Aveam toate motivele sa ma tem de sarcina asta...nu credeam, dar in sinea mea speram, sa fie altfel decat toate celelalte sarcini ale mele....si a fost altfel! Cu ajutorul vostru am putut sa imi mai las temerile deoparte si sa ma bucur de tot ce iti ofera cele 9 luni de sarcina....
A fost o odisee minunata inceputa, vorba lui Angi, de niste gravide nebune si panicate, niste zuze ce sa mai...care faceau test dupa test la fiecare chestie ce parea in neregula (eu am facut cam 12 teste), care ne-am unit si ne-am imprietenit in cel mai frumos mod: prin copilasii nostri!
Am trecut impreuna prin toate bucuriile legate de ecografii (marimea sambureilor nostri de cativa milimetri ne entuziasma), de primele miscari ale bebelusilor, de aflarea sexului bebelusilor (unii au fost mai caposi si si-au schimbat de mai multe ori sexu); prin bucuria nasterii bebelusilor nostri tot impreuna am trecut!
Tot impreuna am trait momente de ingrijorare cand testele nu se aratau cu doua linii identic de goase si rosii, cand nu se vedea saculetul din prima la eco, cand miscau bebeii prea mult sau cand miscau prea putin, cand aveam contractii sau cand nu aveam, cand ne temeam de nastere (naturala sau cezariana).
Si tot impreuna am suferit atunci cand prietene dragi noua au pierdut sarcinile si acum ne bucuram mult cand aflam ca unele dintre ele sunt din nou gravidute!
Am trecut si eu prin momente de invizibilitate (cred ca fiecare si-a avut partea), dar tot ca in mijlocul unor prietene m-am simtit!
Shose te temeai ca nu nasti si noi ne mutam la scutece? Neeaah! Pai am defilat impreuna, trecem impreuna la o noua etapa din viata noastra, la cea mai frumoasa!
Fetelor, zuzici, am nascut suntem mamici ne mutam la scutece, nu-mi vine sa cred! AM REUSIT!
SA AVEM O VIATA MINUNATA ALATURI DE CLOPOTEII NOSTRI! SA STIM SA-I PROTEJAM, SA-I EDUCAM SI SA NE BUCURAM DE EI!


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Uite asa incheiem odiseea si mergem la scutecele impreuna. Multumesc ca m'ati asteptat si pe mine ( Laurici I stieeee!!!!)

Una peste alta va multumesc ca existati, multumesc lui Doamne Doamne ca v'am gasit si ca am avut cu cine impartii bune si rele timp de 9 luni.

Va datorez tot ce stiu in materie de sarcina si bb nou nascut si alaptat (Miri stieeeee!!!)...si nu exagerez cu nimik cand spun asta.

Am numai amintiri frumoase din sarcina, iar una dintre ele o sa ramana amintirea odiseei celor 40 de saptamani- mamici de ianuarie - februarie.

Sa ne dea Dumnezeu un club al scutecelelor cu noroc si cel putin la fel de frumos si norocos ca odiseea pe care o incheiem.

la toate mamicile si succes celor care urmeaza ( mamicile de martie-aprilie)!



Shose si Pipetzica

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/u741231.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

IMI INCEP MESASUL PRIN A VA SPUNE CU LACRIMI IN OCHI CA VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL MEU!!! FACETI PARTE DIN VIATA MEA SI RAD SI PLANG ALATURI DE FIECARE DINTRE VOI!!!

V-AM GASIT DIN INTAMPLARE, CAUTAND CEVA DESPRE SARCINA PE GOOGLE, SI V-AM CITIT IN FIECARE ZI DE ATUNCI INAINTE! AM INVATAT SI INVAT ATAT DE MULTE LUCRURI DE LA FIECARE DINTRE VOI!! POT SPUNE CA-MI CRESC COPILUL CU VOI!!

SUNT CONVINSA CA VOM RAMANE PRIETENE NU NUMAI LA CLUBUL SCUTECELOR CI PE VIATA!!! VA MULTUMESC CA EXISTATI!!

VA IMBRATISEZ CU MULT MULT DRAG!!!


Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
Lucrusoare buburuza
Bradul de Craciun

Mergi la inceput