Durerea unei pierderi de sarcina (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Mav felicitari! citisem la mamici de noiembrie dar am vazut ca nu vrei sa dai vestea inca asa ca am asteptat cu felicitarile pana te simteai tu pregatita. sa de D-zeu sa fie totul bine. si tare ma bucur ca ai ramas gravi chiar si cu suspicunea aia de sinechie ca inseamna ca mai am si eu o sansa.
va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mav, felicitari!!! Ma bucur pentru tine!Iti doresc sa ai o sarcina super usoara si un copilas sanatos!

Va multumesc tuturor pentru sustinere.
Astazi am o stare......se stie,merg la eco!As vrea sa fi fost totul asa de simplu!

Multi tuturor!

Mirela 16w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mav te-am felicitat deja la odisee,nu am vrutsa te dau de gol aici!Felicitari!!!!!!!!!!!!!!Sa fie totul perfect!!!!!!!!!!!

Blueeyes bafta la eco!!!!!!Tin pumnii!!!!!!!Si eu am o zi de cacao si ma gandesc la toate prostiile pamantului!

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mav
Felicitariiiiiiiii!!!!!!!!!!
Mirelush sunt aci cu pumnii stransi..daca ai stari din alea aruncate aci
Lauraa te puppp
dany imi era dor de tine..te pupp
Pepsi pup flacaii.
Michelle te puppp
va pup pe toatee

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Mav-draga mea te cred ca ai retineri si nu vrei sa vorbesti prea mult,totusi aceasta veste nu o pot tece asa cu vederea ci imi permit sa TE FELICIT SI SA ITI DORESC DIN TOATA INIMA O SARCINA USOARA SI UN BEBIK SANATOS!!!Ai grija de tine si nu lasa frica sa iti umbreasca aceasta fericire de a fi gravida,bucura-te acum de fiecare zi,fiecare zi cu micutul tau in burtica e DEOSEBITA!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

MAV, FELICITARI! Se vede ca a venit primavara cu berzele...! hai ca ai vazut, daca a venit bebe Mihnea...ca trebuia sa vina si miresica pentru el!Iti doresc sa ai o sarcina frumoasa, fara nici macar o problema!Felicitari din inima!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Mirela-la ce ora mergi la eco?Hai te rog lasa frica si incearca sa te bucuri de fiecare zi cu micutul din burtika,asa cum i-am spus si dragei noastre Mav!Iti voi trimite toat gandurile bune astazi!!!Sa intrii sa ne povestesti cum a fost!

Mergi la inceput

Carminabulina-mi se pare ciudata faza cu prajitura prietenei tale...mai bine ca nu ai manacat tiramisuul adus,oricum e facut cu oua crude si e periculos pentru sarcina!ai grija de tine si sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Dan-ny-bine ai revenit!
Oana-oana26

Mergi la inceput

Liana30-iti doresc succes in tot ceea ce faci sau vei face si sper ca in curand sa intrii sa ne dai vestea cea mare!!!

Mergi la inceput