Durerea unei pierderi de sarcina (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la noi.
E o vreme urata afara, mie mi s-a facut somn si cred ca ma duc sa ma culc.
Voi ce mai faceti?

33+ cu Diana

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Dan-ny-despre ce palpitatii vorbesti?Of stiu ca e greu...imi amintesc cand de greu m-am decis si eu sa incerc din nou,cu cata frica,cine se gandea ca ma voi confrunta si cu probleme de a ramane gravida,of greu e cand viata asta te pune mereu la incercari grele...

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

am fost foarte prinsa zilele astea, dar incerc acum sa recuperez, fug sa citesc din urma! Va si va pe toate!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

pusai pozeee!!! in sfarsit!
Mav, , iti tin pumnii!!!
va pup, am treba multa rau si bebe are colici...

Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Mav, ma bucur foarte mult! Sa ai o sarcina fara probleme, si un bebe sanatos!
Kitzy, 33s!!!! Nu mai ai mult, parca ieri intrai sa ne anunti cele 2 liniuteNastere usoara si asteptam vesti despre tine!
Teo, eiiii, dar ce-mi vad ochii???? BB este un frumos, seamana cu mami.
Alinush si multa putere.
Carmina, cred ca ti-e greu...paranoia e a noastra, n-avem ce-i face, incearca s-o ingori sau macar s-o pitesti bine intr-un coltisorTu ai grija de bb si de tine...sa ne mai scrii curand, tu si celelalte gravidutze ne dati curaj

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va multumesc pentru felicitari! Sincer, imi venea sa va zic sa sarim peste partea asta (sunt destul de stresata, plang din orice si inca nu pot sa ma bucur, e prea devreme), insa n-am vrut sa va rapesc si voua bucuria asta...
Mirelush, tu mai iei MagneB6? Eu le inghit aproape de la inceputul ultimului ciclu (a fost la un moment dat o discutie care m-a determinat sa fac asta +ca asa imi recomandase tutu la ultima sarcina), cate 4/zi... Aproape am halit doua cutii si nu stiu pana cand sa le mai iau?! Nu prea pot sa mananc... mi-e greata si de la apa. La dr mai ajung abia sapt. viitoare... sa vedem daca a aparut embrionul...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Mav in sfarsit, o veste super Doamne Ajuta! sa ai o sarcina fara probleme si la termen! Ma bucur din tot sufletul!

Lau-Meli si

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Teo, manca-l-ar mama ce frumos e ! Aveti un copil frumos foc, ce zici daca am noroc si fac si eu o fata, mi-l dai de ginere? .

Lau-Meli si

Concediul visat
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Multumesc fetelor,care s-au gandit la mine si m-au felicitat Am schimbat prefixul si cred ca ar fi timpul sa reusesc sa fac si eu un .Mav ,felicitari din suflet si sa dea D-zeu sa fie bine Un pt.toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mav, felicitari pentru sarcina si-ti inteleg perfect starea asta.
Asa cum spunea si sotul meu, cand eu nu voiam sa anunt ca sunt iar insarcinata, ca nu e un motiv sa ma ascund. Chiar daca doamne fereste se va intampla iar o nenorocire sa nu mai privesc totul ca si cum ar fi vina mea. deocamdata este un moment fericit in viata noastra si ce se va intampla pe parcurs nu mai tine de noi.

Yubi La multi ani, sa fii fericita si sanatoasa!!!!

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput