Durerea unei pierderi de sarcina (64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mirela sa nu uiti sa treci pe aici sa ne spui ce ai facut la doctor si sa-l intrebi ce-i cu miscarile astea a le lui bebe? Poate ca e totusi prea devreme sal simtim. pe mihnea l-am simtit pe la 18 sapatamani, dar se spune ca la a doaua sarcina simti mai devreme.

Michelle, habar nu aveam ca se face cu oua crude. Anyway, stiu ca e ciudata faza cu tortul, stiu ca doar o simpla coincidenta, ca se intampla ca oamenii sa fie generosi cu femeile gravide, gandidnd ca ele poftesc mult, dar de data asta am zis "nu, merci".

Citind aseara din urma am aflat si de tine Consi. Ce pot sa-ti spun? ca mi-a stat inima in loc. Am crezut ca am dat mult prea in spate si ca am citit de fapt cer ti s-a intamplat penultima data si nu acum.
Imi pare foarte rau, sper ca medicii sa-ti ofere un raspuns si o sansa si tie iti doresc puterea de atrece si peste aceasta intamplare nefericita .

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Teo2rina-,ce scump e!!!Sa iti aduca numai bucurii draga mea!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Oops, scuze yubi ca nu am apucat, dar iti spun si eu acum :

LA MULTI ANI !!!
multa, multa sanatate, fericire si cat ma curand, vestea celor II !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "

Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!

Mergi la inceput

Yubi-cu intarziere iti spun La multi ani si numai si numai fericire de acum incolo!

Mergi la inceput

Aaa, si am citit si discutiile recente si mie mi s-au parut constructive si pertinente si de-o parte si de alta. M-am gasit si in postura in care nu am intrat pentru ca imi venea sa urlu dar parca nu imi mai venea sa scriu aici de teama sa nu va stresez. Si in postura in care am aflat ca sunt insarcinata dar cand sa scriu tocmai pierduse cineva sarcina si nu mi s-a parut adecvat sa vin eu sa ma bucur (desi credeti-ma ca nu stiu daca ceea ce traiesc eu acum este bucurie sau o stare permanenta de frica) si au fost si situatii in care pur si simplu nu am avut timp sa o fac.
oricum tot e bine ca exista un loc unde iti poti pune, orecum sufletul pe tava, si sa stii ca nu te judeca nimeni.
Va spun doar ca tin la voi, m-am atasat de voi de povestle voastre. Imi dau seama ca nu este doar un spatiu virtual si atat este insasi viata care isi urmeaza cursul firesc cu bune si rele.

Michelle, tin pumnii pentru 10 martie. Nu mai e mult, doar 4 zile jumate .

cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Consis-nu am sa te intreb ce mai faci pentru ca stiu ca nu esti bine...te rog mult scrie.ne ceea ce simti,stii ca suntem aici si incercam sa te intelegem atat cat putem!nu te inchide in tine,in spun din propie experienta ca nu ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by musettepink

Carmina de mult vroiam sa aud vesti de la tine!!!!!!!
Sper din suflet sa ai si tu o sarcina usoara si la sfarsitul celor 40 de saptamani sa-ti vezi bebelul in brate!Tu stii deja ce este?
Nu te mai gandi la tort,totul va fii bine! Eu vorbesc care in loc sa ma bucur ca am o sarcina fara greturi si pofte si alte alea ma panichez in fiecare zi daca bebe e bine acolo,fiecare ecografie e o usurare dar mergem inainte cu credinta ca totul va fii bine!Cand trebuie sa nasti?

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

12+

Musette multumesc frumos.
Saptamana trecuta la eco mi s-a spus ca pare fetita. Aveam insa 14s si 5 zile si mi se pare un pic cam devreme, adica poate fi loc de o eroare. Dar nu-mi pasa. Chiar nu-mi pasa, fata, baiat, sunt niste minuni ale lumii.
Nasc in august. DPN-ul este pe 20 august.

cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Carminabulina-eu ma bucur ca fete care au ramas gravide sau care au nascut continua sa ne scrie aici,asta inseamna mult,inseamna ca in momentele bune nu ne-au uitat pe noi astea care inca luptam pentru visul nostru...asa taras...asa cu greu cum putem...Multe fete raman gravide si apoi pleaca de la noi fara nici un sarumana fara nimik,si nu le mai intereseaza ce este cu noi astea care inca nu am reusit,asa ceva nu mi se pare frumos,cu riscul de a supara pe cineva asta e ceea ce gandesc!
Da ai grija,tirmisu se face cu oua crude i e risc de clamydia deci ai griaj sa nu papi,iar cu prajiturile prietenei tale eu zic sa le refuzi de acum!
Multumesc,asa este mai sunt 4 zile jumate,abia astept,sper sa ma ajute ca nu mai pot!

Mergi la inceput

L5845-bine ai revenit!

Mergi la inceput

Remaliss-tot caut measje de la tine si nimik,ti-am trimist sms si nimik...sper din suflet ca esti bine!
Ale-unde esti?hai te rog scrie-ne sa stim cel putin cum esti!

Mergi la inceput