Durerea unei pierderi de sarcina (64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!
Va doresc o primavara frumoasa si cat mai multe bucurii si un mic martisor !

Imi pare rau ca nu am mai intrat de mult dar nu prea am loc de copilul meu la calculator. In sensul ca daca ma vede aici vrea si el musai, daca nu stau eu nici el nu serveste.
Acum e plecat cu ta-su prin vecini si am scris deja mesaje peste mesaje sa-mi scot parleala.

Musette, felicitari, am vazut ca esti pe lista de gravidute...sarcina usoara iti doresc si lunga de 40 saptamani.

Eu sunt bine si paranoica, dar cum spunea Mirela, cred ca noi am pierdut din inocenta bucuriei de a fi gravide, sau cel putin eu, din pacate.
Mirela nici eu nu-l simt pe bebe, desi acum o saptamana am fost la control si am vazut ca totul era bine, torusi faptul ca nu simt nimic imi blocheaza sangele in vene. Incerc din rasputeri sa nu dreaiez de tot sa ajung sa nasc dar sa fiu dusa pe poteci din cauza fricii.

Sa va spun o intamplare, daca aveti timp sa o cititi:
In ianuarie anul trecut eram insarcinata si implinisem 31 ani. O prietena s-a gandit sa-mi faca o surpriza, un tort care mie imi place foarte mult. Mi l-a facut l-am mancat si la 4 zile am pierdut sarcina.
In iulie anul asta eram iar inarcinata deja de o luna si aceiasi prietena a spus ca ma asteapta sa intru in trimestrul 2 si-mi face iar un tort. Zis si facut. Aveam 14 saptamani si era intr-o sambata. Mi-a facut un tort delicios cu trufe de ciocolata...la 15 saptamani aflu ca bebe e mort in burta...ha

CE credeti ca mi s-a intamplat sambata? vecina mea mi-a preparat un tiramisu pentru ca sunt insarcinata. Am simtit ca moooor, ma credeti? Nu am gustat deloc din el. A mancat sotul, cumnatul, i-am trimis tatalui meu dar desi muream de pofta nu am gustat. Nu va mai spun ca adunat si cu faptul ca nu simt ca misca bebe si faza cu tortul simt ca-mi pierd uzul ratiunii.

In rest...toate sunt bune.
Merg sa citesc si eu in urma sa ma pun la curent cu noutatile.

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by miha74

Idaira
superb textul!
M-am regasit in el...in sensul ca nu mor...inca!

Va citesc, dar sunt super prinsa pentru moment.

Pupici,
Miha

http://tt.lilypie.com/jQRrp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Cum ai atita forta si pt casa,sot,fetita si sa mai te ocupi si de dosarul de adoptie,nu stiu...cu atita birocratie si atitea drumuri de facut,plus o caruta de bani...zau, sinteti de admirat,amandoi!!!
Da,si mie imi vine bine sa-l mai recitesc din cind in cind...

Oana,iubita,Sioforul intra la medicatia gratuita pt diabetici,numai ca ar trebui sa mergi la Policlinica sa te ia in evidenta si sa le explici situatia ta medicala cu indicatia primita de la endocrinologul tau(parca era de la dr Neamtu,nu?).In Iasi n-ai gasit nici un endocrinolog care sa-ti inspire incredere?! De dr Branisteanu auzisem numai lucruri bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Idaira,
nu m-am gandit niciodata sa fac asta, Sioforul avea un pret acceptabil si stii cum e pe la usile medicilor, mai bine te lasi pagubasa
Despre endocrinolog in Iasi, ma abtin, am fost la dr Mogos acum cativa ani dar se pare ca inafara de tiroida nu prea investigheaza multe, asa ca am renuntat
tipa de la Bucuresti, dr Neamtu e specializata pe endocrinologie reproductiva si mi-a fost recomandata de cineva care lucreaza tot in domeniul medical
Tipa e super, dar foarte ocupata si tare departe de Iasi
Spunei ceva de dr Branisteanu, dar daca nu zic eu prostii ea e dermatolog, sau, o fi si vreu endocrinolog cu numele asta, cine stie

Mergi la inceput

Am aruncat un ochisor pe ce s-a mai scris, asa ca vin sa-i tin pumnii lui Michelle pentru data de 10, mai este un picut, poate afli niste raspunsuri si"calvarul" acesta va lua sfarsit. Multumesc ca nu uiti niciodata de mine

Mergi la inceput

La multi ani pentru Yubi, sanatate multa multa si tot ce-ti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

Buna dimineata fete dragi. Imi pare rau ca iar am disparut dar zilele astea am fost cam trista. Anul trecut pe vremea asta eram in culmea fericirii, vedeam pt prima oara un test de sarcina cu doua liniute…prima mea sarcina…nu-mi venea sa cred…eram asa de fericiti, nu ne gandeam la nimic rau.
Iar acum sunt cumva impartita in doua, pe de-o parte imi doresc mult o noua sarcina iar pe de alta parte mi-e foarte frica. Oricum, am zis sa mai astept cateva luni, sa-mi mai rezolv problemele cu greutatea – trebuie sa slabesc destul de mult- cu palpitatiile, inca mai am din cand in cand, dar poate acum dupa ce m-am mutat si sunt mai linistita si nu mai am nici atata stres, poate o sa-mi revin incet-incet. Palpitatii am observat ca am mai ales inainte cu cateva zile de cm, o fi vreo dereglare hormanala, nu stiu, trebuie sa ajung sa ma mai caut.
Eu va pup ca trebuie sa fug la servici,o sa incerc sa intru mai des

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Alinush,
te asteptam cu drag la Iasi daca tot ai "legaturi" de sange cu zona
Asa este, orasele de provincie sunt parca mai umane decat capitala, mai linistite, mai calde, mai pe sufletul meu, DAR aveti si voi avantajele voastre, medici mai multi si mai buni, clinici mai moderne si tot restul, nu ma refer numai la domeniul medical

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Idaira,
nu m-am gandit niciodata sa fac asta, Sioforul avea un pret acceptabil si stii cum e pe la usile medicilor, mai bine te lasi pagubasa
Despre endocrinolog in Iasi, ma abtin, am fost la dr Mogos acum cativa ani dar se pare ca inafara de tiroida nu prea investigheaza multe, asa ca am renuntat
tipa de la Bucuresti, dr Neamtu e specializata pe endocrinologie reproductiva si mi-a fost recomandata de cineva care lucreaza tot in domeniul medical
Tipa e super, dar foarte ocupata si tare departe de Iasi
Spunei ceva de dr Branisteanu, dar daca nu zic eu prostii ea e dermatolog, sau, o fi si vreu endocrinolog cu numele asta, cine stie

E un EL,tinar si destul de capabil. Problema cu medicii nostri astia "mari", cunoscuti e ca sint interesati mai mult de partea academica(studenti,sa-si puna numele pe carti) decit de relatia cu pacientul.Eu zic ca n-ar strica o parere,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Carmina de mult vroiam sa aud vesti de la tine!!!!!!!
Sper din suflet sa ai si tu o sarcina usoara si la sfarsitul celor 40 de saptamani sa-ti vezi bebelul in brate!Tu stii deja ce este?
Nu te mai gandi la tort,totul va fii bine! Eu vorbesc care in loc sa ma bucur ca am o sarcina fara greturi si pofte si alte alea ma panichez in fiecare zi daca bebe e bine acolo,fiecare ecografie e o usurare dar mergem inainte cu credinta ca totul va fii bine!Cand trebuie sa nasti?

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

...Am citit tot... am tot asteptat un moment potrivit.... si chiar daca inca am senzatia ca voi pica precum musca in lapte.... va anunt ca noi avem iar II.
Am nevoie de toata bunavointa voastra... deja am avut zile de agonie... nu prea am chef sa scriu despre asta... sper sa ma intelegeti...

Mergi la inceput