* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by addiana

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by mihamora
Ce misto arata painea, tu ai facut-o?

Nu,am cumparat-o!

daca ai cumparat-o, de ce ai pus-o in tava!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Sa se laude

Neatza!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Celia
[ Emma, depasiti momentul , eu sunt convinsa, mai greu e la inceput , cateva zile...poti intra aici de cate ori simti nevoia sa discuti cu cineva...
La noi tati a fost plecat si cate 8 luni , peste oceane...dar zilnic vorbeam prin mess...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Aoleu, 8 luni???? Si n-ai avut ajutoare>?
Ca eu nu am pe nimeni si stau numai eu cu Andrei.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78

quote:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by mihamora
Ce misto arata painea, tu ai facut-o?

Nu,am cumparat-o!

daca ai cumparat-o, de ce ai pus-o in tava!

Sa se laude

M-ai prins!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia
Legat de premergatoare , asa cum a zis si Miha, medicii spun un NU hotarat .Acum fiecare face cum vrea. Eu pe baiat l-am tinut , ce-i drept nu statea foarte mult , a mers la un an .

Nu am spus eu,Cristina a spus.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
ramona, se spune ca premergatorul intarzie mersul copilului, pentru ca in pozitia pe care o are asezat in el solicita alti muschi... dar sunt acele premergatoare fara roti- de fapt niste centre de joaca.
fetele mele au stat de pe la vreo 7 luni in premergator- il foloseam mai mult pe post de masuta de mancat... dar nu stateau prea mult ca se plictiseau...

Hi hi...si noi la fel...De asta s-a si invatat sa manance alergand prin casa. Dar acum e cuminte si papa frumos la masa. deci nu regret nimic,cu atat mai mult cu cat a papat fara prea multe mofturi.
Daca nu se lasa copilul in el cu orele,nu cred ca are ce rau sa-i faca.Asa mai face si el un pic de miscare,mai descopera si el alte...privelisti.
In apartamentul in care am stat cand era Robert mic,aveam praguri la usi si initial imi era frica de ele,sa nu se rastoarne.Dar el a prins repede smecheria,isi ridica premergatorul pe burta,trecea pragul si isi vedea de drum in continuare.
Plus ca atunci cand a descoperit el ca se poate agata de cuvertura de pe pat si sa iasa din premergator,n-a mai fost chip sa-l pun acolo.
De mers a mers la un an si o luna.Daca nu-l puneam ar fi mers mai repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!
Beau o cafea rece,si ma uit pe geam, e f frumos afara, faina baba ta Kriss. Eu nu mi-am ales.

Da in parc nu vin ca mi-e prea lene,si tr sa fac si ceva de mancare
Celia - asteptam fetita cu cercei azi

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata! Am trecut sa va salut!
Vad ca nu mi s-a simtit lipsa... Ma bucur ...
Ma pregatesc de munca. Bye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Ei nu , tu nu ai vazut ce liniste a fost aseara, si alaltaseara?
Bine ai venit! Cum a fost?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Ba io ti-am simtit-o,numa ca de fiecare data uitam sa intreb de tine! Deci...pe unde ai umblat?
Servici usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

sambata am fost la ai mei... sa probam masinuta pe care si-a luat-o fratelo...
si de la ai mei in alte directii: bunicii 1, bunica 2, matusa, sora bunicii 1... :))
adica peste tot... Si de peste tot am venit incarcati cu de toate. Ca na, daca era masina care sa ne ajute sa le caram... A... matusa a desfacut si o sampanie, sa udam cica masina. Si frate-meu cu sotul meu n-au putut sa bea, ca ei conduceau... Si se uitau la mine cum am baut 2 pahare de sampanie :)) :)) :))
am ajuns terminata acasa in Iasi, seara la 10 si ceva. N-am mai avut chef de nimic. Un dus rapid si direct somn...
Ieri am dormit pana la 11 si ceva, apoi la munca, dupa-amiaza acasa, am lenevit. N-am avut chef de calculator. Am facut snitele, ne-am uitat la meciul Stelei si dupa aia iar am adormit. N-am mai ajuns la calculator... :))

Mergi la inceput