* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Fetili vreau si eu o parere in legatura cu premergatoarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Merge cineva azi in Copou?
Ca sa stiu daca-l trimit pe Robert la bunica. Sa nu mai ziceti ca-l tin ascuns de ochii vostri,ca pe-o comoara pretioasa. Ce este!

N-am apucat sa citesc nimic acum...is in viteza.Dar recuprez io!

Am fugit si nu uitati sa-mi scrieti!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Si nimeni nu ne vreaaa....

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihamora
Ce misto arata painea, tu ai facut-o?

Nu,am cumparat-o!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonik_1980
Miha tare frumusica Amira cu cercei, iar despre Robert ce sa zic m-am indragoastit de el de cum l-am vazut.

Multumim!
Toate avem niste copii superbi.

Mergi la inceput

Mai centrez o data cu urarea pentru Bianca si am fugit la treaba...

LA CAT MAI MULTE LUNITE INAINTE BIANCA draga si scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

BUNA DIMINEATA
RAMONIK, multumim de cafea!despre premergatoare..am citit ca dr nu recomanda deloc!!invata copilul lenes si se pot intampla si accidente, sa se rastoarne..poate fi comod pt. unele mamici..dar nu e in interesul copilului.poate fetele au alte pareri..
EMMA, fii tare, vor trece repede zilele astea..esti cu noi alaturi!
Si sotul va pleca o sapt aproape la sf lui martie la Camex in Constanta si dupa aceea de pe 10-13 apr la Brasov la alt targ..e greu cateodata, seara, te simti singur..dar intra pe forum si fetele vor fi alaturi de tine.
CELIA, imi pare rau ca nu ati reusit sa puneti cercelusii! poate astazi!
BIANCA ANTONIA, LA MAI MULTE LUNITE!!! Ella, Sa va traiasca crestina!!
BINE AI VENIT YRAMADA! Scrie repede 10 mesaje ca mesajele tale sa nu mai fie moderate, si sa apara in timp real! Spune-ne mai multe despre fetita ta si despre tine!

Azi e baba mea!
Miha, s-ar putea sa ajungem noi in Copou..dar nu-s sigura..si nu stiu nici pe la ce ora..oricum la pranz..pana in 15.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza fetele!

La mai multe lunite Bianca Antonia!
ella sa va traisca micuta crestina! asteptam poze de la botez si cumatrie!!!

miha eu as veni in copou, dar acum sunt eu fara denisa! de aseara e la soacra, ca i-a promis ca o duce la ea la gradinita... o s=o aduc acasa abia mai pe seara.

eu am coborat putin pana jos si ma cam lua vantul pe sus... sper sa se linisteasca! sa aiba kriss o baba si mai frumoasa de atat!

ramona, se spune ca premergatorul intarzie mersul copilului, pentru ca in pozitia pe care o are asezat in el solicita alti muschi... dar sunt acele premergatoare fara roti- de fapt niste centre de joaca.
fetele mele au stat de pe la vreo 7 luni in premergator- il foloseam mai mult pe post de masuta de mancat... dar nu stateau prea mult ca se plictiseau...

celia de pomana am primit branza si smantana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by mihamora
Ce misto arata painea, tu ai facut-o?

Nu,am cumparat-o!

daca ai cumparat-o, de ce ai pus-o in tava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ella , sa-ti traiasca mica crestina Bianca si sa va bucurati de ea.
Michelle , da , ne-am plimbat , dar nici voi nu ati stat ...
Asa e nu am reusit sa-i pun sambata martisorul –cerceii Andreei...dar astazi l-am anuntat pe tati ca vreau sa mergem asa ca poate reusim,desi el a zis ca nu merge ca sa necajeasca copilul...
Singurele locuri descoperite de mine unde se mai pun cercelusi sunt bijuteria Trumalin, acolo unde i-a pus si Miha Amirei , o bijuterie de pe Stefan cel Mare langa City Farm si Coriolan –Pta Nicolina (dupa 6 luni) .....asta informativ pentru mamici cu printesele...
Ramonik , multumim de urari.
Legat de premergatoare , asa cum a zis si Miha, medicii spun un NU hotarat .Acum fiecare face cum vrea. Eu pe baiat l-am tinut , ce-i drept nu statea foarte mult , a mers la un an .
Diana , sa le papati sanatosi .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput