* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alynta27
Simo multumesc de sugestie! Eu 4+ nu am prea vazut. De obicei cumpar din Kaufland.

Noi am folosit Libero. Au elastic la spate,se aseaza altfel,face fundul mai sexy si nici nu iese kk.
La Amira,factorul determinant al schimbarii a fost mirosul. Miroase oribil lotiunea lor "bath fresh"

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yramada

Salutare!Vreau si eu in clubul mamicilor din Iasi.Am o fetita de 2 ani si 4 luni Va doresc o primavara insorita si tot ce va doriti sa se implineasca

Bine ai venit!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78
MIHA inutil sa-ti mai spun ce copii reusiti ai! Si tie slabanoago!

Hi hi...de asta-mi place wrap-ul...creaza iluzii optice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ce faci miha? centrezi de una singura!
legat de wrap, daca se distribuie cat de cat greutatea e mai bine, dar oricum nu "bine de tot"! eu cu marsupiu mi-am distrus spatele, iar doctorita mi-a spus sa-i dau foc, nu cumva sa-l fac cadou altcuiva!!! eu le-am dus pana pe la 8-9 luni in el, bineinteles nu zilnic, dar destul de des!!!! stiu ca e comod asa, dar... asta e , ce sa facem?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Hi hi...de asta-mi place wrap-ul...creaza iluzii optice...

ce iluzii optice, mincinoaso! in afara de burtica absolut normala la cateva luni de la nastere, n-ai pic de grasime!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Yramada,, bine ai venit.
Multumim de urari.
Emma, depasiti momentul , eu sunt convinsa, mai greu e la inceput , cateva zile...poti intra aici de cate ori simti nevoia sa discuti cu cineva...
La noi tati a fost plecat si cate 8 luni , peste oceane...dar zilnic vorbeam prin mess...
Miha , e interesant wrap-ul , am mai vazut imagini cu asa ceva si e ok daca e si practic, acum daca la tine mai creeaza si iluzii...e tare...
Diana, ati primit pomana...?

Noi astazi am fost pana la Vaslui...ne-a scos tati din casa ca am stat doua zile fara el...si ne-a dus la tara... caci soacra mea a mers sa-i faca pomenire de 3 ani tatalui sau ...iar de acolo mai sunt 15 km pana in oras , asa ca am facut un ocol...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Nu am scapat martisoarele dupa canapea

Yramada - Bine ai venit in club, multumim de urari!

Celia - imi pare rau ca nu ai reusit sa ii pui cercelusi Andreei.

Emma - imi pare rau ca esti asa suparata,dar nu esti singura, esti cu Andrei si cu noi.

Miha - super ii sta Amirei in Wrap, mi-au placut si dintii lui Robert.Ce misto arata painea, tu ai facut-o?

Celia,Diana- vad ca v-ati plimbat putin, foarte bine.

Noi am fost ieri plecati aprope toata ziua si azi jumate de zi si apoi am avut musafiri,am fost ieri si la botezul Biancai.

LA MULTI ANI BIANCA ANTONIA!

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Buna dimineatza!
LA multe lunitze Bianca!
Va urez si eu o primavara frumoasa!
Si dau sica sa ma scuz pt intarzierea urarilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik_1980 spune:

Emma fii tare si daca iti putem fi de folos noi suntem aici.
Miha tare frumusica Amira cu cercei, iar despre Robert ce sa zic m-am indragoastit de el de cum l-am vazut.

Mergi la inceput