* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy
Miha, e super tortul si frumusica cu cercei. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

Multumim!
Noi am iesit azi la o plimbare si am colindat prin magazine,am vrut sa-mi iau o pereche de pantofi.Nu mi-am gasit nimic,in schimb am gasit pentru Robert. Nu stiu cum se face dar pentru el gasesc intotdeauna cate ceva. Am intrat si la Moldova Mall,dar n-am stat prea mult,era infiorator de cald.
Poate vreti sa vedeti o dantura de copil. sau poate un nas de copil?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Sau poate vreti o bucata de paine

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

miha ce botic frumos pune amira!!! tu ce faci? superi copilul ca sa-i faci poze??? am vazut ca si amalia era putin suparata, se pare ca nu vroia sa plece acasa!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

[/quote]
Diana,sa stii k asa este.Amalia se simte asa de bine la Amira k se supara sa plece.K sa nu mai zic cat de bine doarme in noaptea respectiva,Miha stie.
Celia,multumesc pt urarile pt mama mea.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Iulia multumesc de raspuns!
Emma inceputul e mai greu! Lasa ca va fi bine!
Miha frumusei copilasii! Trebuie sa fii tare mandra de ei! Wrap-ul il folosesti pana la cate kg? De unde i l-ai luat? E scump?

Noi azi am fost la Miroslava la socrumeu. David a papat gratar si iaurtel. Cand am ajuns acasa a facut un kk care a trecut prin pampers, body si s-a uns tot! A necesitat o baita urgenta!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27
Miha frumusei copilasii! Trebuie sa fii tare mandra de ei! Wrap-ul il folosesti pana la cate kg? De unde i l-ai luat? E scump?

Pana la cat te duce spatele. Si pana la cat sta el acolo atarnat.
Mie mi l-a trimis Natalia,Balbina pe forum , de la Bucuresti.Nu stiu exact cat a costat,am facut un troc cu ea.

quote:
Cand am ajuns acasa a facut un kk care a trecut prin pampers, body si s-a uns tot! A necesitat o baita urgenta!

Pateam si eu cu Robert frecvent chestia asta,pana am schimbat scutecele.

Mergi la inceput

Miha tu zici ca ar trebui sa schimb numarul la scutec?! Sunt la 4, deci trebuie sa trec la 5! eU STIU CA 5 POARTA BEBEII DE LA 1 AN IN COLO! aL MEU E precoce!

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alina kk pana la gat a fost mereu semn ca trebuie sa-i schimb nr la pampers. Si eu am trecut la 5 zilele astea. Matei are 8 kg.

Edit: intre 4 si 5 exista 4+, ai incercat?

MIHA inutil sa-ti mai spun ce copii reusiti ai! Si tie slabanoago!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by yramada

Salutare!Vreau si eu in clubul mamicilor din Iasi.Am o fetita de 2 ani si 4 luni Va doresc o primavara insorita si tot ce va doriti sa se implineasca

bun venit yramada! o primavara frumoasa si tie!

miha e prima data cand vad wrap! super! dar oricum cred ca e "chinuit" spatele...
am vazut si dinti si nas ...si erau si niste ochi pe-acolo!

Mergi la inceput

Salutare!
yramada
bun venit! Scrie-ne mai multe despre tine si copilul tau! In ce zona stai?
Simo multumesc de sugestie! Eu 4+ nu am prea vazut. De obicei cumpar din Kaufland.

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addiana
miha e prima data cand vad wrap! super! dar oricum cred ca e "chinuit" spatele...

Chiar deloc! Sau,ma rog,nu chiar ca in marsupiu sau ca atunci cand il duci in brate...Nu stiu cine a inventat chestia asta,dar tre sa fi fost un om tare intelijent. Greutatea copilului se distribuie uniform pe umeri,spate si solduri si aproape ca nu-l simti.

Mergi la inceput