* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Miha, e super tortul si frumusica cu cercei. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Multumim!

Noi am iesit azi la o plimbare si am colindat prin magazine,am vrut sa-mi iau o pereche de pantofi.Nu mi-am gasit nimic,in schimb am gasit pentru Robert.
Nu stiu cum se face dar pentru el gasesc intotdeauna cate ceva.
Poate vreti sa vedeti o dantura de copil.

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Sau poate vreti o bucata de paine

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
crissintibun spune:
miha ce botic frumos pune amira!!!
tu ce faci? superi copilul ca sa-i faci poze??? am vazut ca si amalia era putin suparata, se pare ca nu vroia sa plece acasa! ![]()
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
[/quote]
Diana,sa stii k asa este.Amalia se simte asa de bine la Amira k se supara sa plece
.Celia,multumesc pt urarile pt mama mea
.Cristina CEA MAI FERICITA
Amalia Maria(15.10.2007)Poze
alynta27 spune:
Salutare!
Iulia multumesc de raspuns!
Emma inceputul e mai greu! Lasa ca va fi bine!
Miha frumusei copilasii! Trebuie sa fii tare mandra de ei! Wrap-ul il folosesti pana la cate kg? De unde i l-ai luat? E scump?
Noi azi am fost la Miroslava la socrumeu. David a papat gratar si iaurtel. Cand am ajuns acasa a facut un kk care a trecut prin pampers, body si s-a uns tot! A necesitat o baita urgenta!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Miha frumusei copilasii! Trebuie sa fii tare mandra de ei! Wrap-ul il folosesti pana la cate kg? De unde i l-ai luat? E scump?
Pana la cat te duce spatele.
Mie mi l-a trimis Natalia,Balbina pe forum
quote:
Cand am ajuns acasa a facut un kk care a trecut prin pampers, body si s-a uns tot! A necesitat o baita urgenta!
Pateam si eu cu Robert frecvent chestia asta,pana am schimbat scutecele.
alynta27 spune:
Miha tu zici ca ar trebui sa schimb numarul la scutec?! Sunt la 4, deci trebuie sa trec la 5! eU STIU CA 5 POARTA BEBEII DE LA 1 AN IN COLO! aL MEU E precoce!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
David
Cum a aparut Printul!
Simo78 spune:
Alina kk pana la gat a fost mereu semn ca trebuie sa-i schimb nr la pampers. Si eu am trecut la 5 zilele astea. Matei are 8 kg.
Edit: intre 4 si 5 exista 4+, ai incercat?
MIHA inutil sa-ti mai spun ce copii reusiti ai! Si tie
slabanoago!
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
addiana spune:
quote:
Originally posted by yramadaSalutare!Vreau si eu in clubul mamicilor din Iasi.Am o fetita de 2 ani si 4 luni
Va doresc o primavara insorita si tot ce va doriti sa se implineasca
bun venit yramada! o primavara frumoasa si tie!
miha e prima data cand vad wrap! super! dar oricum cred ca e "chinuit" spatele...
am vazut si dinti si nas ...si erau si niste ochi pe-acolo!
alynta27 spune:
Salutare!
yramada bun venit! Scrie-ne mai multe despre tine si copilul tau! In ce zona stai?
Simo multumesc de sugestie! Eu 4+ nu am prea vazut. De obicei cumpar din Kaufland.
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
miha e prima data cand vad wrap! super! dar oricum cred ca e "chinuit" spatele...
Chiar deloc! Sau,ma rog,nu chiar ca in marsupiu sau ca atunci cand il duci in brate...Nu stiu cine a inventat chestia asta,dar tre sa fi fost un om tare intelijent.

Salutare!Vreau si eu in clubul mamicilor din Iasi.Am o fetita de 2 ani si 4 luni