* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *
Raspunsuri - Pagina 12
Nonna76 spune:
Emma stai fata linistita ca n-a plecat la razboi.Te cred ca-i greu dar nu-i cazul sa bocesti asa.Ia fii tu barbata si linistestete.
E bine ca vine caldura si poti iesi cu baiatul afara.Ne ai pe noi si mai putem vorbi.
Nu suntem pe vremea bunicii si puteti vorbi la telefon sau pe mess.
Eu acum nu vreu sa te cert ci te incurajez.
addiana spune:
buna fetelor! am fost la tara...si batea un vant...asa ca am stat in casa!![]()
emma curaj! stiu ca e greu, mai ales ca e prima data cand stati departe unul de celalalt, dar sa stii ca multe dintre noi am trecut prin asta(unele chiar prin mai "rau")! o sa treaca timpul si o sa fiti iar impreuna!
iar cu andrei sa vezi ce bine o sa te descurci si singurica!
mariussimiuc spune:
Helau! 
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by ClaudiaH
Buna ziua tuturor iesencelor!
Imi cer scuze daca va inoportunez cumva! Eu nu mai locuiesc in Iasi dar Iasul a ramas cumva in sufletul meu cu partile lui bune, evident. In Iasi l-am nascut pe baietelul meu si am multe amintiri frumoase. De cate ori vad topicul vostru imi vine, instinctiv, sa intru dar apoi imi amintesc de faptul ca nu mai sunt in Iasi. Acum am intrat... nu stiu de ce, pur si simplu am simtit nevoia sa salut iesencele. La o adica nu mi-am schimbat domiciliul din buletin, as putea sa spun ca-s tot ieseanca. Inca o data imi cer scuze daca am picat ca musca-n lapte! Eu o sa mai intru sa va citesc, sa vad ce se mai intampla prin Iasi. Sper sa nu deranjez.
Va urez numai bine tuturor burticilor si mamicilor!
Bine ai venit Claudia, te asteptam sa intri mai des. Sarcina usoara.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Pofta buna!
Feliuta mai tarziu.
Miha, e super tortul si frumusica cu cercei. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Fetelor dr. Georgeta Sinitchi va este cunoscuta? Am inteles ca e la Sf. Spiridon sau Policlinica. A fost recomandata cumnatei mele pentru teste alergologice. Va rog sa-mi da-ti mai multe detalii unde o gasesc, daca stiti! Multumesc!
E la alergologie, in policlinica de linga Spiridon. Intrarea e pe laterala dreapta, cum stai cu fata la policlinica. O gasesti la etajul doi parca. Daca ajungi acolo si intrebi, chiar cum intri la alergologie scrie pe usa Sinitchi. Sper sa-ti fie de folos.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by aeperju
Mi-a plecat sotul!
Sunt cam varza, bocesc in continuu!
Mi-e greu tare ca noi n-am fost despartiti de ffff mult timp nici macar o zi.
Sunt varza!
Tre sa ma adun cumva ca se uita la mine Andrei si nu pricepe ce am.
emma
Emma, capul sus. Tu trebuie sa fi tare acum, atat pt tine cat si pentru ei amandoi. Sotul tau nu stiu cum e, dar al meu cand pleaca, acum de cand suntem trei, aproape ca ii vine sa planga si daca m-ar vedea pe mine bocind, cred ca n-ar mai pleca. Capul sus, deci. Suntem aici cu tine.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Emma stai fata linistita ca n-a plecat la razboi.Te cred ca-i greu dar nu-i cazul sa bocesti asa.Ia fii tu barbata si linistestete.
E bine ca vine caldura si poti iesi cu baiatul afara.Ne ai pe noi si mai putem vorbi.
Nu suntem pe vremea bunicii si puteti vorbi la telefon sau pe mess.
Eu acum nu vreu sa te cert ci te incurajez.
Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
stiu ca vrei sa ma incurajezi...dar mi-e un dor de el de simt ca ma rup in mii de bucatele...
emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by addiana
emma curaj! stiu ca e greu, mai ales ca e prima data cand stati departe unul de celalalt, dar sa stii ca multe dintre noi am trecut prin asta(unele chiar prin mai "rau")! o sa treaca timpul si o sa fiti iar impreuna!iar cu andrei sa vezi ce bine o sa te descurci si singurica!
diana, denisa (06.07.2003)si raisa (05.03.2006)
ma straduiesc!
emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefyquote:
Originally posted by aeperju
Mi-a plecat sotul!
Sunt cam varza, bocesc in continuu!
Mi-e greu tare ca noi n-am fost despartiti de ffff mult timp nici macar o zi.
Sunt varza!
Tre sa ma adun cumva ca se uita la mine Andrei si nu pricepe ce am.
emma
Emma, capul sus. Tu trebuie sa fi tare acum, atat pt tine cat si pentru ei amandoi. Sotul tau nu stiu cum e, dar al meu cand pleaca, acum de cand suntem trei, aproape ca ii vine sa planga si daca m-ar vedea pe mine bocind, cred ca n-ar mai pleca. Capul sus, deci. Suntem aici cu tine.
Poze Stefy
Lacramioara mamicaStefaniei Iulia (05.12.2006)
Stiu..amandoi ne-am abtinut cand a plecat...dar eu am izbucnit dupa ce a iesit pe usa. Maine e luni...vineri artrebui sa vina acasa...asa mi-a promis ca incearca sa vina acasa in week end-uri.

si raisa (05.03.2006)