* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Cred ca-s dupa canapea.
Daaa...au primit martisoare si...
...le-au scapat dupa canapea. Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
yramada spune:
Salutare!Vreau si eu in clubul mamicilor din Iasi.Am o fetita de 2 ani si 4 luni
Va doresc o primavara insorita si tot ce va doriti sa se implineasca
mariussimiuc spune:
Monica,parca te-am mai intrebat...De ce nu incerci wrap-ul?Eu mi-am luat si sunt super incantata de achizitie. Initial m-am speriat oarecum,ca Amira nu era prea incantata cand o puneam,dar acum ii place si toarce ca o pisica.
Pentru plimbari scurte e nemaipomenit. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Nonna76 spune:
Andrei al meu e mai mare(are 7 luni jumate) si il plimb cu fata spre lume sa aiba priveliste.Altfel se plictiseste.Da din miini ,din piciorutze.Si eu sper ca n-o sa-l mai tin mult in marsupiu ca e greu.Acus-acus se apropie de 10 kg.
mariussimiuc spune:
Va spun si eu noapte buna! 
Emma,daca urarea era pentru Amira
,multumim. 
Amira, Robert si mami Miha
Nonna76 spune:
Buna dimineata!
.E cam devreme?
Nu stiu de ce m-am trezit asa devreme.Sa avem o zi frumoasa.
addiana spune:
neatza si de la mine!
mey da' ce liniste a fost aseara pe-aici...
eu am avut ceva probleme cu netul....mi-am facut o gramada de nervi!!!
eu ieri am ajuns la cimitir si cand am vazut cat de multa si mare era iarba crescuta, am cautat la paznicii de pe-acolo si am imprumutat o sapa si o grebla si ne-am pus pe treaba!
am fost cu sora si cu fetele...si nu va spun ca raisa s-a suit pe cateva cavouri, a sarit si gardul catorva morminte... creepy!!!
apoi am fost la surioara la o ciorba de vacuta apoi acasa....
azi s-ar putea sa tragem o fuga la tara la razvan...ne-a chemat mama soacra...tot cu pomenile.
celia imi pare rau ca n-ai reusit sa-i pui ieri cercelusii andreei!![]()
miha ce botic frumos pune amira!!!
tu ce faci? superi copilul ca sa-i faci poze??? am vazut ca si amalia era putin suparata, se pare ca nu vroia sa plece acasa! ![]()
aeperju spune:
Mi-a plecat sotul 

!
Sunt cam varza, bocesc in continuu!
Mi-e greu tare ca noi n-am fost despartiti de ffff mult timp nici macar o zi.![]()
Sunt varza! 

Tre sa ma adun cumva ca se uita la mine Andrei si nu pricepe ce am.
emma