* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Tot eu...

Ieri am uitat sa facem poze la "petlecele"...Ne-am luat cu una cu alta ......si de poze am uitat. Ne-am trezit la spartul targului ca n-am facut poze la printese.
Aici Amira suparata,inainte de culcare si Amalia mandra de geacuta sa cea noua si super faina.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Any multumesc pentru info! Saptamana asta urmeaza sa vina in Is si sa o caute.
Miha dulce Amira si cand plange! Fata, tu chiar ai nascut 2 copii?! Arati super!
Miha, Monica lasa ca vin ele si zilele senine si vesele! Astea ca azi sunt doar exceptii!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27
Miha dulce Amira si cand plange! Fata, tu chiar ai nascut 2 copii?! Arati super!

Mey...asa imi iese la numaratoare...doi...
Multumesc!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Claudia, sarcina usoara si bb sanatos!
LA MAI MULTE LUNITE AMIRA SI RAZVAN GABRIEL!!
Am vazut poze cu Amira cu cercelusi (cred ca sunt cei provizorii nu?)si cu gecuta cea noua a Amaliei (s-o poarte sanatoasa!)
si..desi februarie are 29 de zile..au implinit lunitele si sarbatoritii STEFAN al Ioanei si ANDREEA a Celiei..Sa fie sanatosi!!
Am ajuns si noi ieri la teba si am luat 2 perechi cioarapi si 1 maieuas..iar mai dupa amiaza am fost cu mama sa ii ia si ea ceva de martisor nepoatei..iar acasa la soacra, o asteptau alte hainute..asa ca am ajuns acasa cu o punga de hainute..bine a zis sotul uitandu-se in sifonierulu fetei..are mai multe haine ca noi..ne da si noua?
De la teba sincer vroiam niste body-uri cu maneca lunga/scurta..dar nu am mai gasit..doar la calitatea III..gaurite, stricate..insa materialul era super..
asteptam colectia de primavara vara care va iesi se pare la incep lui aprilie.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Kriss, multumim de urari.. Ce mai face Alessia?Sa poarte sanatoasa noile achizitii si „martisoare”...tati sa nu fie „invidios” ...
Miha, tare draguta Amira , chiar si cand e suparata...Trateaza daca poti mai cu indiferenta comportamentul asta de „nesi...” a celor cu care intri interactionezi...ca ai pitici mici si nu ai voie sa te enervezi.
Monica , ai sot grijuliu.
Cristina , sa poarte sanatoasa Amalia gecuta .Poate mai intri pe aici sa ne mai zici ce faceti ...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Cam liniste pe aici...Hmmm...va primiti martisoarele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

da, cam liniste.

Mergi la inceput

Da, Miha , liniste e...
Martisoare...eu am venit suparici acasa ca nu am reusit sa-i ofer martisorul dorit Andreei---cercelusii--- caci am prins inventar la Trumalin...iar la cealalta bijuterie de pe Stefan cel Mare m-au amanat pe luni...asa ca am avut si eu aceeasi impresie de cei care ar trebui sa-si trateze altfel clientii...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Monica , s-au linistit "teroristii" tai micuti?

poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Da,s-au linistit.Toti barbatii mei dorm.
Mai stau si eu putin si plec la nani.
Eu azi n-am iesit din casa.N-am avut curaj sa ies cu amindoi(sunt inca putin racita).
Andrei e din ce in ce mai greu in marsupiu si vlad vrea sa ma joc si cu el-adica sa alergam impreuna, sa vorbim.

Fetele astea ale noastre toate-s ocupate in seara asta.cine stie ce martisoare au primit.
Cred ca-s dupa canapea.

Mergi la inceput