* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
Tot eu...
Ieri am uitat sa facem poze la "petlecele"...Ne-am luat cu una
cu alta
...
...si de poze am uitat. Ne-am trezit la spartul targului ca n-am facut poze la printese.
Aici Amira suparata,inainte de culcare si Amalia mandra de geacuta sa cea noua si super faina. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
alynta27 spune:
Any multumesc pentru info! Saptamana asta urmeaza sa vina in Is si sa o caute.
Miha dulce Amira si cand plange! Fata, tu chiar ai nascut 2 copii?! Arati super!
Miha, Monica lasa ca vin ele si zilele senine si vesele! Astea ca azi sunt doar exceptii!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Miha dulce Amira si cand plange! Fata, tu chiar ai nascut 2 copii?! Arati super!
Mey...asa imi iese la numaratoare...doi...
Multumesc!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
kriss79 spune:
Claudia, sarcina usoara si bb sanatos!
LA MAI MULTE LUNITE AMIRA SI RAZVAN GABRIEL!! 
Am vazut poze cu Amira cu cercelusi (cred ca sunt cei provizorii nu?)si cu gecuta cea noua a Amaliei (s-o poarte sanatoasa!)
si..desi februarie are 29 de zile..au implinit lunitele si sarbatoritii STEFAN al Ioanei si ANDREEA a Celiei..Sa fie sanatosi!!
Am ajuns si noi ieri la teba si am luat 2 perechi cioarapi si 1 maieuas..iar mai dupa amiaza am fost cu mama sa ii ia si ea ceva de martisor nepoatei..iar acasa la soacra, o asteptau alte hainute..asa ca am ajuns acasa cu o punga de hainute..bine a zis sotul uitandu-se in sifonierulu fetei..are mai multe haine ca noi..ne da si noua?![]()
De la teba sincer vroiam niste body-uri cu maneca lunga/scurta..dar nu am mai gasit..doar la calitatea III..gaurite, stricate..insa materialul era super..
asteptam colectia de primavara vara care va iesi se pare la incep lui aprilie.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Celia spune:
Kriss, multumim de urari.. Ce mai face Alessia?Sa poarte sanatoasa noile achizitii si „martisoare”...tati sa nu fie „invidios” ...
Miha, tare draguta Amira , chiar si cand e suparata...Trateaza daca poti mai cu indiferenta comportamentul asta de „nesi...” a celor cu care intri interactionezi...ca ai pitici mici si nu ai voie sa te enervezi.
Monica , ai sot grijuliu.
Cristina , sa poarte sanatoasa Amalia gecuta .Poate mai intri pe aici sa ne mai zici ce faceti ...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mariussimiuc spune:
Cam liniste pe aici...Hmmm...va primiti martisoarele? 
Celia spune:
Da, Miha , liniste e...
Martisoare...eu am venit suparici acasa ca nu am reusit sa-i ofer martisorul dorit Andreei---cercelusii--- caci am prins inventar la Trumalin...iar la cealalta bijuterie de pe Stefan cel Mare m-au amanat pe luni...asa ca am avut si eu aceeasi impresie de cei care ar trebui sa-si trateze altfel clientii...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Celia spune:
Monica , s-au linistit "teroristii" tai micuti?
poze
intalnire DC Iasi
Nonna76 spune:
Da,s-au linistit.Toti barbatii mei dorm.
Mai stau si eu putin si plec la nani.
Eu azi n-am iesit din casa.N-am avut curaj sa ies cu amindoi(sunt inca putin racita).
Andrei e din ce in ce mai greu in marsupiu si vlad vrea sa ma joc si cu el-adica sa alergam impreuna, sa vorbim.
Fetele astea ale noastre toate-s ocupate in seara asta.cine stie ce martisoare au primit.
Cred ca-s dupa canapea.