* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *
Raspunsuri - Pagina 9
anymony spune:
alynta daca ai un pik rabdare iti spun eu
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Celia spune:
Alynta, multumim.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
anymony spune:
tel 0232-240956 inter 122 sau la cabinet 0232-258546
sau mobil
0740-087485
o gasesti in pol sf spiridon pe la etajul 4 parca..la alergologie
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
slimatei spune:
ei da cine mai tine pasu' cu voi..vad ca va mananca tare dej'tele...
...dar tin mortis sa va urez o primavara frumoasa..plina de lucruri bune...si multa dragoste si fericire

Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la più bella cosa"
Nonna76 spune:
Si eu sunt pe aici.La o cafea de data asta.
Am facut mincare si am hranit trupa.S-a intors si mama de la galati cu pomana.Fiu-miu iar a cintat Multi ani traiasca la coliva.Daca mama a aprins luminarea...
Uite ca s-a trezit si asta mic.Cel mare s-a tot jucat cu un telefon din asta de jucarie care face zgomot si l-a trezit.
Obraznic mai este si insistent..
Ar trebui sa-i scot afara dar e o vreme...nu-mi place.
Celia sotul meu nu da meditatii nici la copii de clasa a 8.Face numai cu a-12-a.Nu face multe meditatii ca nici n-are timp,nici nu-i place si nici nu face cu proprii elevi.(prefera ore suplimentare)
Nici mie nu-mi place cind are meditatii ca tre' sa stau cu amindoi copii si sa asigur si liniste deplina in casa.Unde mai pui ca nici acces la Dc nu am ca meditatii face in camera cu calculatorul.Duminica e zi de meditatii.
Celia spune:
Stefania, multumim.
Monica,glumeam....oricum multumesc. Ce te faci cand creste si Andrei ca-l va „copia „ pe Vlad....
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Miha tu nu ai datele cu privire la dr. alergolor Georgeta Sinitchi? Am mare nevoie de ele pentru cumnata mea! Are probleme grave alergologice si trebuie sa de-a de d-ei! Un nr. de telefon mi-ar fi de mare ajutor!
Alina,uite ca a rezolvat Any problema.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Eu am fost azi pana la Teba,dar am ajuns la 12.45 si la 13 au inchis.
Au inchis la modul ca "va rugam,trebuie sa iesiti,programul s-a terminat".
Cand am lucrat la magazin nu mai stiam cum sa ne "ploconim" in fata clientilor,sa fim amabilitatea intruchipata chiar de-ti venea cateodata sa dai cu pantofii sau gentile de pereti
...Asta e...asa e cand esti la mana lor cu reduceri de 50%.
Am luat un pantalon si un tricou pentru Robert,de mai multe n-am avut timp...![]()
Aaaa...si-am mai fost si la cei de la RDS...pentru un contract CATV...Fratilor,ori sunt eu prea pretentioasa ori...a innebunit lupul...
Pai era una acolo,la relatii cu clietii,o acritura intruchipata...Dar chiar asa?Nici macar zambetul profesional sa nu stii sa ti-l pui pe fatza?
De parca ma duceam la ei sa le cer cine stie ce favoare sau gratuitate...Dar asta e...cand ai monopol pe zona iti permiti sa tratezi clientii cu
...
Se pare ca azi am avut o zi proasta...
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
kriss79 spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA TUTUROR!!
Diana,Raisa si Denisa, multumim de felicitare!!
cand sa intru si sa citesc ce ati mai scris..s-a trezit...asa ca revin mai tarziu!
LA MULTI ANI MARIA!! 
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Nonna76 spune:
Lasa Miha ca nici eu n-am avut o zi mai buna.Au facut baietii instructie cu mine azi.
Bine ca a venit sotzul.A fost baiat bun si n-a mai stat la petrecerea de dupa (ma stia cu 2 nebuni acasa).
Se vede ca azi n-a fost baba noastra.