* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ralnied1
maine sigur primim sarmalute... da' azi...

Oare ma lipesc si eu azi la o pomana la soacra-mea?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza si de la mine! asa in fuga...

o primavara frumoasa, si un martisor si de la mine!

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Va invit la o ciocolata calda si primiti un martisor(virtual) de la noi.
Eu sunt mai bine,imi curge nasul si ma doare putin gitul dar nu-i bai.
Pastile nu iau ca ma deprima(nu suport pastilele si nu iau decit daca-i musai).

Andrei a facut show cu mine asta noapte si vlad vad ca face azi.Cel mic doarme si cel mare vrea sa asculte muzica.Cum nu l-am lasat cinta el si alearga prin toata casa.

Eu n-am facut nimic bunutz si nici nu cred ca primesc de pomana(mama e plecata la fratele ei la galati si soacra nu vine pina la noi).Bunici din pacate nu mai am.

In rest suntem bine si vreau sa iesim afara.Ies cu sora mea caci sotzul e la olimpiada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helauuuu! Anybody here??

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Monica, multumim. Pupam copiii activi , care fac cu schimbul ca mami sa nu-si iasa din ritm.
Sotul e la corectat la olimpiada? Niste meditatii online nu da ...ca eu parca am terminat scoala acum o suta de ani...nu mai pripep cum sa rezolv problemele lui fiu-miu de clasa a III a....

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
celia, Addiana fete gospodine mai sunteti voi!
Addiana daca gasesti prin casa informatiile despre dr. Georgeta Sinitchi ti-as fi recunoscatoare! Poti macar sa-mi zici in ce perioada i-ai dat datele Mihaelei? Sa incep sa caut pe DC! Merci!
Miha tu nu ai datele cu privire la dr. alergolor Georgeta Sinitchi? Am mare nevoie de ele pentru cumnata mea! Are probleme grave alergologice si trebuie sa de-a de d-ei! Un nr. de telefon mi-ar fi de mare ajutor!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

O primavara frumoasa! O pentru voi, cele mai frumoase mamici si gravidute!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput