* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!multumim de urari!
Addiana cumatria nu am facut-o inca, o sa fie pe 12 aprilie,iar de la botez am pus putine fotografii in albumul Botez caci inca nu mi le-a adus fotograful si am pus si eu ce a mai facut fratele meu;oricum Bianca a fost tare cuminte la botez, nu a plins deloc, a dormit in timpul slujbei

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ella ce frumoasa e bianca! si rochitica pe masura!

ralu stii doar ca ti-am dus lipsa...ai vazut ca daca n-ai fost prezenta nici schimbul trei n-a fost!....
dar ati umblat nu gluma!... sa va fie de bine! (mai ales ca ati venit "incarcati"!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by addiana
ralu stii doar ca ti-am dus lipsa...ai vazut ca daca n-ai fost prezenta nici schimbul trei n-a fost!....
dar ati umblat nu gluma!... sa va fie de bine! (mai ales ca ati venit "incarcati"!)

merci...
da, intr-adevar, incarcati cu de toate... va dau si voua, numai sa spuneti ce vreti: placinte de vreo 5 feluri, cornuri cu mere, cozonac, sarmale, bors, muraturi, o sticluta de tuica de aia naturala, o sticla de vin... mai vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Salutari tuturor!Ieri am intrat putin in graba k am o printesa mofturoasa careia ii tot iese un varf de dintisor si ma solicita mai mult k niciodata.Dar de citit tot v-am citit ,asa k sunt la curent.
Ella,superba rochita si nu mai zic de voi ce familie frumoasa sunteti.Am vazut o mamica f emotionata si mandra de comoara ei.
Am iesit azi cu Ami si dupa doar o ora a trebuit sa ma intorc cu ea acasa k nu mai putea de foame desi mancase cu 30 min inainte de plecare.A mancat pe balcon k nu a mai avut rabdare sa o dezbrac si de 2 ore doarme neintoarsa acolo pe un scaun .Problema e k pana se trezeste ea se duce si caldura de tot asa k nu cred k mai iesim azi.
Celia,de abia astept sa vad pozele cu Andreea cu cercelusii.Cam noi urmam la rand sa ne punem.De abia astept ,dar am si niste emotii.
Kriss,cum mai stati cu greutatea? Noi avem acum 6800 dar si papam parca mai bine k oricand,aerul curat e de vinaUn pupic special pt Ale de la Ami

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by aeperju
Stiu..amandoi ne-am abtinut cand a plecat...dar eu am izbucnit dupa ce a iesit pe usa. Maine e luni...vineri artrebui sa vina acasa...asa mi-a promis ca incearca sa vina acasa in week end-uri.

Si eu tot dupa ce iese pe usa incep sa plang, dar nu avem alta solutie.. daca trebuie sa plece.. asta e. Eu sunt convinsa ca ai sa te descurci. Cel mai greu e prima data. Ai sa vezi. Capul sus.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27

Miha tu zici ca ar trebui sa schimb numarul la scutec?! Sunt la 4, deci trebuie sa trec la 5! eU STIU CA 5 POARTA BEBEII DE LA 1 AN IN COLO! aL MEU E precoce!

Alina, din cate stiu eu, la baietei, pt ca au ceva in plus fata de fetite in Pampers se schimba numarul la scutec mai devreme.

Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Am fost si noi la Teba vineri pe la pranz si am fost f multumita de ce am gasit.I-am luat gecuta noua portocalie pe care am inaugurat-o la aniversarea Amirei,2 perechi ce ciorapi,o salopeta alba f frumoasa dintr-un material tricotat,un pulover rosu de lana moale cu guler alb din bumbac pe care il cautam de mult.Si bineinteles cateva bodyuri k nu pot intra in Teba si sa nu iau.Nu am mai mers la acest magazin de cand eram gravi si acum am mers chiar cu Ami dupa mine.
Vad ca inca doarme pe balcon ,nu imi vine a crede.Cand ne mutam in cateva saptamani o sa stam la et 8 ,balcon neinchis ,o sa imi fie dor de balcon.
Ralu,ma bucur k te-ai intors cu bine si k te-ai simtit asa de bine in mica escapada.
Ramona,nu te sfatuiesc sa iei premergator.Eu nu voi folosi .
Alina,in Gima au Pampers 4 + si in Carrefour.In gima acum au promotie ,am luat eu ieri cu 380 mii 54 bucati.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27
Simo multumesc de sugestie! Eu 4+ nu am prea vazut. De obicei cumpar din Kaufland.

Alina, sa stii ca eu nu am vazut 4+ in nici un Kaufland. Incearca in celelalte supermarket-uri, ca in Kaufland nu ai sa gasesti. Iti spun eu sigur, ca eu 4+ ii pun Stefaniei. Si iau ori din Selgros ori din Carefour sau Billa.

Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonik_1980

Fetili vreau si eu o parere in legatura cu premergatoarele.

Ramona, eu am pus-o pe Stefy in premergator la 8 luni, ca mai devreme nu m-a lasat doamna doctor, ca a zis ca mai devreme coloana e fragila si se poate curba. La 10 luni si jumatate deja mergea foarte bine si a renuntat la el. Si nu merge pe varfuri cum spun unii ca de la premergator copii merg pe varfuri. Dar realitatea e ca nici n-a stat mult in el. Statea pe zi cam cat aveam eu treaba prin bucatarie, dar in rest am dus-o de manuta, ca in perioada aia ajunsesem de nu-mi mai simteam coloana iar noaptea nu ma puteam rasuci.
Deci daca nu exagerezi cu statul prea mult in el, premergatorul ajuta, dar mai mult parintii decat copii. Daca sta prea mult in el se invata puturos in sensul ca ii va fi greu sa se desparta de el si sa mearga singur. Asa a patit cu fina mea, a trebuit sa se rupa premergatorul, ca sa o i-a singurica din loc.

Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna!!!

Sunteti toate niste dragute! Merci de amabilitatea primirii! Vad ca voi sunteti tare harnicute la scris, nu stiu daca pot sa tin pasul cu voi dar o sa incerc. Despre mine... Am nascut in aprilie 2005 un baietel la spitalul Cuza Voda, cu cezariana facuta de Dr. Ciupilan Irina. In Iasi am locuit langa bariera Nicolina, pe langa Bazar. Aici ne-am mutat de vreun an si jumatate. E foarte bine aici, nu cred ca ne vom intoarce prea curand. Insa in Iasi avem multe amintiri si ne reintoarcem intotdeauna cu drag cu gandul si cu fapta. In mai vom veni de exemplu vreo 10 zile caci avem o nunta la niste prieteni tare dragi noua. Bebe2 pare ok, cel putin deocamdata, are DPN 28.08.2008. Mergem la controalele lunare intr-un sistem sanitar diferit si ne tot intrebam plini de emotie cum va fi. Sistemul medical e foarte bine pus la punct dar e diferit, de ex. nu voi naste cu medicul care imi urmareste sarcina ci cu moasa si medicul care vor fi de serviciu la spital cand voi naste. Daca totul e in regula voi naste natural cu anestezie peridurala. Inca nu m-am obisnuit cu ideea ca voi naste cu persoane necunoscute insa sper ca pana la final ma voi obisnui eu. Doctorita mea din Iasi chiar a fost super, mi-a urmarit sarcina cu bune si rele si a fost alaturi de mine pana la nastere. Asta a fost super. In rest... ce sa va mai spun despre noi? Intrebati-ma! Incet incet incerc sa va "cunosc" pe fiecare dar e cam greu deocamdata caci voi sunteti asa harnice si... de-abia ma tin sa va citesc.

Referitor la premergatoare, parerile sunt impartite: multi spun ca nu sunt recomandate din cauza ca impiedica dezvoltarea naturala a musculaturii si oaselor picioarelor plus postura coloanei. Totusi se vand si multa lume cumpara. Eu nu i-am cumparat lui Stefan si nici la cel de-al doilea n-o sa-i iau caci mi-am zis ca daca exista riscuri nu vreau sa mi le asum desi nu sunt convinsa de nocivitatea lor. Acuma, fiecare face cum crede ca e mai bine pentru copilul lui. Pentru incurajarea mersului din momentul in care incepe sa se tina copilul in picioare eu recomand mai degraba ceva de genul asta: http://www.toysrus.de/index.php?mapid=2&produkt=8438&details=1&PHPSESSID=e603449147ce7a8a803237f27f3dacb0

Referitor la wrap, n-am avut asa ceva si cred ca nici de data asta n-o sa-mi iau desi sunt si aici in mare trend. Eu am avut la Stefan un marsupiu dar foarte fain, cu bezi late incrucisate la spate si inca una transversala pe solduri, nu cred ca reusesc sa descriu bine dar a fost foarte comod, n-am avut probleme cu spatele si il am si acum; oricum de pe la 4-5 luni am folosit exclusiv caruciorul caci era vara si ne coceam in marsupiu amandoi. Aici am vazut ca pe strada toata lumea merge cu caruciorul insa se foloseste wrap sau marsupiu prin casa.

Gata, inchei ca v-am scris un roman. O zi faina va urez tuturor!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
14+
iata minunea 2

Mergi la inceput