* Gravidute & Mamici de Iasi (32) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Yramada,, bine ai venit.
Multumim de urari.
Asteptam sa ne scrii mai multe despre voi.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

nu am mai ajuns in parc, mie mi s-a parut frigut, batea vantul si am zis pas..si ieri m-a batut vantul si mi-a ajuns..am ajuns in schimb pana in kauf.
Ella, ce frumusica e Bianca!esti o mamica tare mandra de comoara ei!
Cris,deja dintisor!?Noi avem 5,780 gr.ziua mananca san, iar seara inainte de culcare ii dau si supliment, Humana 1, dupa ce termin cutia trec la 2. deci a crescut de cand am introdus laptele praf, de acum o sapt vreo doua sute de grame..
ClaudiaH, acusi te trec pe listuta noastra.Baietelul tau e nascut in aceeasi zi cu sotul meu. sarcina usoara in continuare!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am iesit vreo ora azi...M-a sunat taica-miu sa vin sa-i aduc cheile si sa ma someze sa platesc intretinerea si lumina. Apoi m-am plimbat nitel aiurea prin cartier,sa-mi revin de nervi.
Pana la urma l-am trimis pe Robert la bunica,neasteptat chiar el a cerut asta. Si l-am imbracat mai subtirel,i-am dat si niste sosete 3/4 in loc de hamleti. Si m-a sunat soacra sa-mi spuna ca i-au inghetat genunchii copchilului.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra eu n-as plati nik , asta asa ca sa-i fac un cadou . Ai grija sa nu raceasca Robertelul, ca-i periculos acum cu vremurile astea si aici nu stii cum sa te imbraci, ieri si astazi au fost peste 20 de grade, iar de miine cica vine iarna

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Cuscra eu n-as plati nik , asta asa ca sa-i fac un cadou .

Asa zice si marius. Numa ca la mine urla corectitudinea in mine si nu-mi vine sa fac asta. Plus ca nu am chef sa aud barfe prin "mahala".
Cu giner'-tu nu-ti fa probleme ca raceste...are grija soacra-mea sa-l infofoleasca.

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Miha, ai grija, ca eu am ras de schimbarile astea de vreme si acum am venit de la pediatru si ne-am ales cu tratament cu antibiotic pentru ca are deja infectie in gatut. Imi e groaza, dar asta e. Sunt curioasa cum va fi la noapte, ca inca nu are febra, dar vad ca e mai calduta decat de obicei si la ea febra isi face damblaua noaptea. de obicei prin jur de 39.5- 40 grade. Sper sa nu ajunga asa sus.

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Lacramioara,sanatate multa la pui mic!
Stiu ca nu-s de bun augur schimbarile astea de vreme,dar eu nu sunt adepta infofolirii.Trebuie o masura in toate.Si prefer sa-i fie un pic racoare,decat sa-l vad transpirat,ceea ce e mult mai rau.De asta il si scot din casa,la aer,sa simta si un pic de racoare,altfel il tin in casa si ii este cald. Trebuie invatat si organismul sa se adapteze la diferite temperaturi.
La barbata-miu de exemplu organismul se adapteaza doar de temperaturi de peste 30 de grade. Pana la pragul asta e in hibernare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

pana la urma am iesit si noi o ora pe la 18..prin centru..era binisor, nu mai batea vantul..
Miha, fii si tu , nu da nimic!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Claudia e super ca poti naste natural dupa cezariana! In Romania asta nu e posibil! Esti o norocoasa! (Eu am nascut natural!) Cum ati plecat? Lucrati in domeniu?
Lacramioara sanatate copilului! Inselatoare vremea asta!
Miha asa is parintii cu toane!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Iulia multumesc de raspunsuri!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?id=9198" target="_blank">Votati-l pe David!

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput